Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

πολυτιμο εργαλειο αν κανεις καμπυλες σε λαμαρινες! και πολυ ασφαλες.
εχει δοκιμασει κανενας λαμαρινοψαλιδο σε πλεξιγκλας?

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

πολυτιμο εργαλειο αν κανεις καμπυλες σε λαμαρινες! και πολυ ασφαλες.
εχει δοκιμασει κανενας λαμαρινοψαλιδο σε πλεξιγκλας?

Εχω δοκιμασει κοπη plexiglass Νικολα παλαιοτερα με το 12βολτο λαμαρινοψαλιδο της Bosch και η κοπη μονο καθαρη δεν λεγεται.
Χιλιες φορες καλυτερα με σεγα (χειρος η παγκου) με πριονακι με πολλα δοντια.

αχά! μερσι...
αν καποια στιγμη το παρω θα ειναι για λαμαρινα. καποτε ειχα στο μαγαζι ενα τετοιο επαγγελματικο και εκανε δουλεια οταν εφτιαχναν οι μαστοροι καμια μικρη τουρμπινα (για το περιβλημα).
το δυνατο του σημειο οτι κάνεις οποια καμπυλη θελεις. ετσι μπορεις να φτιαξεις το περιβλημα οποιουδηποτε σχηματος

Το μικρό δραπανοκατσάβιδο που φέρνει από Πέμπτη, είναι η έκδοση D2 αλλά φαίνεται ότι σε άλλες χώρες έχει κυκλοφορήσει η έκδοση D3 του ίδιου εργαλείου. Οι διαφορές δεν είναι σοβαρές, αλλά ομολογώ ότι μου φαίνεται προτιμότερη η νέα έκδοση λόγω τσοκ κυρίως.
Κρίμα γιατί σκεφτόμουν να το χτυπήσω.

Για πες...ποια είναι η διαφορά στο τσοκ μεταξύ τους; Το D3 το είχε φέρει και εδώ μια φορά (πέρυσι τον Νοέμβρη).

Καλησπέρα
Χθες δοκίμαδα το b&d πλυστικό που είχε το lidl πριν 1 μήνα περίπου. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος, τα πήγε πολύ καλύτερα απ ότι περίμενα, ικανότατο για την κλάση του, συμαζεμένο, ελαφρύ, δεν ζεστάθηκε καθόλου σε 25 λεπτά συνεχόμενης λειτουργίας (έπλυνα 2 σώματα καλοριφέρ μέσα έξω). Εχω επίσης ενα karcher 5 που έχει δουλέψει σκληρά πολλές ώρες, απροβλημάτιστα μέχρι τώρα, αλλά μπροστά στο μικρό b&d είναι ογκώδες, ασήκωτο, και αγήνει πίσω του πλημμύρες. Νομίζω ότι στο εξής για τις περισσότερες δουλειές το μικρό b&d θα είναι πρώτη επιλογή μου.

Για να μην παρεξηγηθώ με το "πλημμύρες" δεν εννοώ διαρροές, απλά επειδή είναι πολύ πιο δυνατό, εχει πολύ μεγαλύτερη παροχή νερού, πράγμα που σε κάποιες περιπτώσεις δεν είναι επιθυμητό ή βολικό.

Last edited by a moderator:
To τσοκ του D3 φαίνεται όντως πιο περιποιημένο (τα δείχνει και το δύο στο 5:24). Ευχαριστώ για το λινκ.

Για πες...ποια είναι η διαφορά στο τσοκ μεταξύ τους; Το D3 το είχε φέρει και εδώ μια φορά (πέρυσι τον Νοέμβρη).

Αν πάντως είχε φέρει παλιότερα το D3 και τώρα, μετά από κάποιο καιρό, βγάζει το D2, το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το εκπτωτικό πακέτο προσφοράς που βγάζει αύριο, με κάνει να υποψιάζομαι ότι τους είχαν μείνει αρκετά παλιά μοντέλα και θέλουν να ξεστοκάρουν. Σε κάθε περίπτωση, ακριβώς επειδή το τσοκ του D3 φαίνεται πιο σοβαρό από του D2 και ασχέτως του ότι στο τεστ που παρέθεσα στο λινκ, ο τύπος που κάνει τη δοκιμή ισχυρίζεται ότι το D2 βιδώνει κάπως πιο σβέλτα από το D3 (που και να ισχύει, το πιθανότερο να οφείλεται στην κατάσταση της μπαταρίας, μιας που το D3 στο βίντεο φαίνεται κάπως ταλαιπωρημένο), προσωπικά δεν με βλέπω να το αγοράζω (το D2) αυτή τη φορά, παρότι αρχικά το σκεφτόμουν.

Καλημέρα στην παρέα, με τα παντελόνια εργασίας τι νούμερο θα διαλέξουμε; Ύψος 1.80 και κιλά 84 , σαν ποιότητα τι λένε; Δεν αγόρασα πότε

Καλησπέρα
Χθες δοκίμαδα το b&d πλυστικό που είχε το lidl πριν 1 μήνα περίπου. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος, τα πήγε πολύ καλύτερα απ ότι περίμενα, ικανότατο για την κλάση του, συμαζεμένο, ελαφρύ, δεν ζεστάθηκε καθόλου σε 25 λεπτά συνεχόμενης λειτουργίας (έπλυνα 2 σώματα καλοριφέρ μέσα έξω). Εχω επίσης ενα karcher 5 που έχει δουλέψει σκληρά πολλές ώρες, απροβλημάτιστα μέχρι τώρα, αλλά μπροστά στο μικρό b&d είναι ογκώδες, ασήκωτο, και αγήνει πίσω του πλημμύρες. Νομίζω ότι στο εξής για τις περισσότερες δουλειές το μικρό b&d θα είναι πρώτη επιλογή μου.

Για να μην παρεξηγηθώ με το "πλημμύρες" δεν εννοώ διαρροές, απλά επειδή είναι πολύ πιο δυνατό, εχει πολύ μεγαλύτερη παροχή νερού, πράγμα που σε κάποιες περιπτώσεις δεν είναι επιθυμητό ή βολικό.

Ευχαριστούμε.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλημέρα στην παρέα, με τα παντελόνια εργασίας τι νούμερο θα διαλέξουμε; Ύψος 1.80 και κιλά 84 , σαν ποιότητα τι λένε; Δεν αγόρασα πότε

52 ή 54. Πάρε και τα 2 και επέστρεψε αυτό που δεν το αισθάνεσαι καλά.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

οχι. δραπανοκατσαβιδο ειναι, οχι παλμικο κατσαβιδι

Ευχαριστώ,
Θυμάται κανείς πόσο είχε το παλμικό των 12V ;

Μου χάλασε το παλιό δραπανοκατσαβιδο 10,8V που είχα, και σκέπτομαι τι να πάρω
Απλα επειδή το χρησιμοποιώ περισσότερο για βιδώματα, έλεγα μήπως πάρω το παλμικό. Και φυσικά στο πίσω μέρος του μυαλού υπάρχει το 20V (αν αξίζει την διαφορά για μια στο τόσο)

Εγώ πάντως είχα πάρει 48 και 50 πριν από κάτι μήνες...Και τα 2 μου κάνουν...άντε το 50 έχει λίγο πιο άνεση...
Εγώ πάω για τα σορτσάκια αύριο και θα πάρω 50αρια συγουρα.
Από ποιοτητα ποικίλη αναλόγως που θα το χρησιμοποιήσεις. Π.χ σε οικοδομικές εργασίες που τα βάζω εγώ θέλουν την προσοχή τους...οι ραφές είναι σχετικά καλές και δεν ανοίγουν.ευκολα...

52 ή 54. Πάρε και τα 2 και επέστρεψε αυτό που δεν το αισθάνεσαι καλά.
Εγώ πάντως είχα πάρει 48 και 50 πριν από κάτι μήνες...Και τα 2 μου κάνουν...άντε το 50 έχει λίγο πιο άνεση...
Εγώ πάω για τα σορτσάκια αύριο και θα πάρω 50αρια συγουρα.
Από ποιοτητα ποικίλη αναλόγως που θα το χρησιμοποιήσεις. Π.χ σε οικοδομικές εργασίες που τα βάζω εγώ θέλουν την προσοχή τους...οι ραφές είναι σχετικά καλές και δεν ανοίγουν.ευκολα...
48, 50, 52 ή το 54; Φαντάζομαι στα ίδια κυβικά με μένα θα είστε, ευχαριστώ

Ευχαριστώ,
Θυμάται κανείς πόσο είχε το παλμικό των 12V ;

Μου χάλασε το παλιό δραπανοκατσαβιδο 10,8V που είχα, και σκέπτομαι τι να πάρω
Απλα επειδή το χρησιμοποιώ περισσότερο για βιδώματα, έλεγα μήπως πάρω το παλμικό. Και φυσικά στο πίσω μέρος του μυαλού υπάρχει το 20V (αν αξίζει την διαφορά για μια στο τόσο)

Μην πάρεις το 12βολτο , πήγαινε κατευθείαν για το 20βολτο .
Το 12βολτο είναι πιο ογκώδες ψηλά από το 20βολτο και πολύ κακό εργονομικά για το χέρι σε αντίθεση με το 20βολτο που είναι πολύ καλά ζυγισμένο και πιο δυνατό .

48, 50, 52 ή το 54; Φαντάζομαι στα ίδια κυβικά με μένα θα είστε, ευχαριστώ

Εγω ειμαι 1.75 και 82 κιλα..οπως ανεφερα 48 και 50 πηρα....διαβαζεις διαφορετικες,και μου φενεται λογικο,αφου ο σωματοτυπος του καθενος ειδικα στην μεση διαφερει..οποτε θα πρΕπει να τα δεις απο κοντα..για τα σορτς λεω 50 αλλα θα κρινω εκεινη την ωρα...
Μεσα στο site εχει διαστασολογιο...βαλε τις τιμες σου και θα σου βγαλει πανω κατω...