Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ωραιος Πανο..ευτυχως που το ανοιξες...!!!
Να πως μεγαλωνει η ζωη τoυς..!!!
Τελικα μαλλον τους λειπει το γρασσο στην parkside..:flipout:

Στα super market δεν έχει click away, οι ΚΑΔ που ήταν πριν μπλοκαρισμένοι τώρα θα διατίθενται όπως τα άλλα προιόντα. Πάντως στις προσφορές της εβδομάδας δεν άλλαξε κάτι.

Δε νομιζω, Κωστα.
Τα "απαγορευμενα" ειδη, μονο με click away θα επιτρεπονται, ειτε απο s/m ειτε απο τα υπολοιπα.
Αν δεν εχεις e-shop...εχασες.

Δε νομιζω, Κωστα.
Τα "απαγορευμενα" ειδη, μονο με click away θα επιτρεπονται, ειτε απο s/m ειτε απο τα υπολοιπα.
Αν δεν εχεις e-shop...εχασες.

Έχεις δίκιο. Ενώ στην αρχή είχαν πει θα απελευθερωθούν όλα, τελικά στο ΦΕΚ αναφέρουν μόνο λάμπες, πρίζες και αερόθερμα... :furious3:

Ξεκίνησαν βλέπω με click away τώρα παιχνιδια μακάρι εργαλεία μετά

Στάλθηκε από το YAL-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απο οτι φενεται ετσι θα γινει...

https://www.lidl-hellas.gr/el/c/paidika-paichnidia/c2277/w1

...και λεω εγω τωρα....στις προσφορες πως θα ξερουμε εαν υπαρχει διαθεσιμο ακομη ενα προιον η εχει εξαντληθει...;...ωστε να μην παμε τσαμπα...απο την στιγμη δεν υπαρχει ενημερωση του προιοντος στο site...θα ενημερωνουν στο τηλ κεντρο..;

Λιγο καπως η ολη φαση...

Ετσι
7e5d6f81d520ae3a54f2cdbe829a9de0.jpg

Στάλθηκε από το YAL-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτη ειναι η ενημερωση και παραλαβη του προιοντος απο καποιο καταστημα κατοπιν συννεοησης με την γνωστη προς ωρας μεθοδο clic away...
Δεν αναφερεται πουθενα ομως η διαθεσιμοτητα προιοντος..
Ως γνωστον η πολιτικη του καταστηματος ειναι οτι ολες οι προσφορες ειναι μεχρι εξαντλησεως των αποθεματων...στις οποιες δεν θα υπαρχει ενημερωση...
Δεν ξερω εαν το αναγνωζω σωστα..αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν αποσαφηνιζεται το ολο θεμα..

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αυτη ειναι η ενημερωση και παραλαβη του προιοντος απο καποιο καταστημα κατοπιν συννεοησης με την γνωστη προς ωρας μεθοδο clic away...
Δεν αναφερεται πουθενα ομως η διαθεσιμοτητα προιοντος..
Ως γνωστον η πολιτικη του καταστηματος ειναι οτι ολες οι προσφορες ειναι μεχρι εξαντλησεως των αποθεματων...στις οποιες δεν θα υπαρχει ενημερωση...
Δεν ξερω εαν το αναγνωζω σωστα..αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν αποσαφηνιζεται το ολο θεμα..

αφου σου λεει sms επιβεβαιωσης. Αν δεν υπαρχει κατι θα σου πουν οτι αυτο δεν θα το παρεις.

Μάλλον δεν θα έχουν αποθέματα στα καταστήματα, θα καλείς τον αριθμό 800τάδε, θα λές τον κωδικό και θα σου λένε αν έχει απόθεμα ή οχι. Αν έχει θα προχωράει η παραγγελία, θα το στέλνουν στο κατάστημα που θα έχεις επιλέξει και μετά θα σου στέλνουν το sms να πας να παραλάβεις. Αλλά φοβάμαι ότι από εργαλεία θα έχει μόνο τα παιχνίδια :flipout: :flipout: :flipout:
Μακάρι να είναι προάγγελος για το online κατάστημα!

Σωστο και αυτο Κυριακο...
Σε μερικα πραγματα η θεωρια απο την πραξη απεχει πολυ...μακαρι να μας ξαφνιασουν θετικα αλλα το βλεπω δυσκολο....για να δουμε...

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μην ξεχνάμε επίσης ότι πολλοί από εμάς επιθυμούμε τα κουτιά των εργαλείων να είναι σφραγισμένα και όχι από επιστροφες.Αυτο δημιουργεί ένα επιπλέον θέμα.....

Από το πρωι καλώ να παραγγειλω ένα σιδηρόδρομο.
Όλο μιλάει.
Ένα νουμερο όσες γραμμές και να έχει δεν επαρκεί για όλη την Ελλάδα.
Σήμερα πέρασα από το lidl της περιοχής μου . Δυο κυρίες ρώτησαν πως μπορεί να γίνει η παραγγελία των παιχνιδιών. Ο υπάλληλος είπε αν δεν πιάνετε γραμμή, μας δίνεται χαρτί με το τι θέλετε σας το ετοιμάζουμε πληρώνετε στο ταμείο και σας το φέρνουμε έξω εμεις .

Βέβαια το καταστημα δεν είχε ιδιαίτερη κίνηση οποτε ενας υπάλληλος μπορούσε να απασχοληθει για δύο παραγγελίες...

Σήμερα πέρασα από το lidl της περιοχής μου . Δυο κυρίες ρώτησαν πως μπορεί να γίνει η παραγγελία των παιχνιδιών. Ο υπάλληλος είπε αν δεν πιάνετε γραμμή, μας δίνεται χαρτί με το τι θέλετε σας το ετοιμάζουμε πληρώνετε στο ταμείο και σας το φέρνουμε έξω εμεις .

Βέβαια το καταστημα δεν είχε ιδιαίτερη κίνηση οποτε ενας υπάλληλος μπορούσε να απασχοληθει για δύο παραγγελίες...

...νομιζω επεσα μεσα στο οτι θα δημιουργηθει μπαχαλο....και κυριος οτι χωρις eshop και ενημερωση δεν γινονται ετσι δουλειες..

Απο την αλλη νομιζουν οτι καποιοι εξυπηρετουνται...δεν ειναι ετσι...

Καλο κουραγιο σε οποιον θελει κατι...!!!