Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

το πιστολι αμοβολης το εχει κανεις υποψη του?
σε σχεση με αλλα φτηνα πιστολια ( σταθερου δοχειου) αξιζει?

Από Πέμπτη 25/2 βλέπω ότι βγάζουν 2 διαφορετικούς φορτιστές αυτοκινήτου, τον γνωστό που βγάζει χρόνια τον οποίο ωστόσο πλέον έχει ρίξει στα 15 ευρώ από 20 που τον είχε (πριν 9 χρόνια μάλιστα αγόρασα τον ανάλογο που έβγαζε χωρίς οθόνη στα 25 ευρώ) κι έναν που δε θυμάμαι αν ξανάφερε στα 29,99 ευρώ που μπορεί όπως λέει στα χαρακτηριστικά του να δώσει μέχρι 10 Α. Αυτός στα χαρτιά φαίνεται καλή περίπτωση για 29,99 ευρώ. Αν τον αγοράσει κανείς ας μας πει δυο λόγια αφού τον δοκιμάσει.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Επιτρέπεται αγορά εργαλείων από το Lidl; Καλημέρα...

Εξαρτάται από την περιοχή που βρίσκεσαι.
Επιτρέπεται μόνο με click away αλλά όχι στις "κόκκινες" περιοχές όπως η Αττική για παράδειγμα

Αν στην περιοχή σου ισχύει το click away (ισχύει για τις περισσότερες αλλά όχι για όλες ανεξαιρέτως τις επαρχιακές περιοχές δυστυχώς), τηλεφωνείς στο 8001113333, τους λες ποιο προϊόν σε ενδιαφέρει κι από ποιο κατάστημα θες να παραλάβεις, και περιμένεις να σου έρθει sms με ημερομηνία και ώρα παραλαβής στο κατάστημα που επίλεξες. Δες περισσότερα εδώ:
https://www.lidl-hellas.gr/click-away

Νομίζω στην Αττική δεν μπορούν να πουλήσουν εργαλεία ,λόγω lockdown , μόνο Τρόφιμα.

Εμενα μου αρεσει που ειναι μικροκαμωμενη η κατασκευη και ευκολα μεταφερομενη (δεν νομιζω οτι θα ειναι πανω απο 5-6 κιλα συνολικα)....
Kριμα που εδω Αθηνα δεν θα εχουμε την δυνατοτητα να προβουμε σε αγορα...θα ηθελα να το δω απο κοντα...

Μανο..για κοιλοδοκο ουδεις λογος..ας πουμε 1,5-2,5mm παχος..;
Κωστή, έχει απόλυτο δίκιο για το μέγεθος,όταν το διπλώσεις είναι μικρότερο κ πολυ ελαφρυτερο από το μικρό δισκοπριονο ξύλου.Κοιλοδοκους είχα κόψει όταν το αγορασα αλλά δεν θυμάμαι καθόλου παχος, πριν 2 χρόνια που ήρθε πρώτη φορα στα 50e.Δεν αντιμετώπισα κανένα μα κανένα θέμα.Με εξέπληξε ευχάριστα,όπως πχ κ η σεγα που έχει αναφερθεί πολλές φορές.Για μένα είναι στα vfm εργαλεία Parkside.

Eυχαριστω Μανο...
Φαινεται καλη αγορα σε προσιτη τιμη...φανταζομαι πριονοδισκος μπορει να μπει αν και οι στροφες του εργαλειου ειναι ανεκτες για αυτην την δουλεια. εχει 7700...
Αλλα δυστυχως το θεμα ειναι οπως αναφερθηκε δεν μπορουμε να αγορασουμε εμεις εδω Αττικη προς ωρας..κριμα...

Για τον δίσκο δεν έχω ψαχτεί,άλλωστε δεν το χρησιμοποιώ συχνά,αλλά σαν Parkside που είναι η αλλαγή στο δίσκο μόνο καλό θα κάνει😁
Τώρα που θυμάμαι καλύτερα,οι κοιλοδοκοι που είχα κόψει ήταν γαλβανιζέ 4χ4 ή 5χ5.

Eγω λεω να μπορεις να κανεις και αλλαγη σε πριονοδισκο ξυλου...ωστε να το χρησιμοποιεις και εκει...
Τα παχη ειτε στρατζαριστο ειτε σε απλο κοιλοδοκο σε 4Χ4 η 5Χ5 πανω απο 2,5mm δεν ειναι οποτε μου φενεται καλο που μπορει και ανταποκρινεται σε τετοιες κοπες....

Eγω λεω να μπορεις να κανεις και αλλαγη σε πριονοδισκο ξυλου...ωστε να το χρησιμοποιεις και εκει...
Αν δεν κάνω λάθος δεν είναι συμβατά ούτε τα κέντρα ούτε οι στροφές για τέτοιες αλλαγες(από ξύλο σε μέταλλο ή από μετάλλου σε ξυλο).