lazarefa
AVClub Addicted Member
- 18 October 2007
- 1,530
Ακόμα και αληθινά να είναι τα specs του 4βολτου, μιλάμε για 10ΝΜ έναντι 28ΝΜ του 12βολτου. Είναι δυσανάλογα μεγάλη η διαφορά ροπής για να θεωρηθεί πιθανός αντικαταστάτης του 12βολτου το νέο μικρό.Παντως, κι εγω το 4v parkside το εχω παροπλισει εντελως απο τοτε που πηρα το 12v. Πριν το ειχα προχειρο και ολο και καποια βιδουλα βιδωνα. Τωρα, το καταχωνιασα καπου, εχω το 12v προχειρο για ψιλοβιδωματα/τρυπηματα και δεν εχει τυχει καπου να μην κανει και να σκεφτω να βγαλω το μικρο.
Βεβαια, το μπλαβι, που ειναι και τρυπανι και δυνατουτσικο, θα μπορουσε θεωρητικα να παροπλισει το 12v, για τα ψιλα, και μετα να πηγαινεις απευθειας στα 20v.
Για κανένα βίδωμα σε επιτραπέζιους Η/Υ, ηλεκτρονικά/σασί συσκευών και μονταρίσματα ελαφρών επίπλων μια χαρά θα είναι, σε συνδυασμό και με το μοντέρνο του design. Για κάτι παραπάνω δύσκολο το κόβω.
Γενικότερα, έχω την αίσθηση ότι με το λανσάρισμα αυτής της νέας σειράς εργαλείων, θέλουν να τσιμπίσουν τους gadgetακηδες που δεν το πολυέχουν με τα πιο παραδοσιακά/"αντρικά" εργαλεία, κάτι σαν το εκλεπτυσμένο που βγάζουν τα ανάλογα Xiaomi. Ένα πάντρεμα των κλασικών εργαλείων με την εποχή της ρομποτοποίησης.
Ενδιαφέρον σαν προσέγγιση, ο χρόνος (και ο κόσμος φυσικά) θα δείξει αν έχει νόημα μια τέτοια σειρά δίπλα στα υπόλοιπα Parkside., με βάση πάντα και την τιμολογιακή πολιτική της μιας και της άλλης σειράς.
Aλήθεια, το νέο τριβείο δέλτα πως σας φαίνεται;
Parkside® Επαναφορτιζόμενο τριβείο δέλτα PMDSA 4 A1 |
Parkside® Επαναφορτιζόμενο τριβείο δέλτα PMDSA 4 A1 | 354827 - Ιδανικό για μικρές