Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παντως, κι εγω το 4v parkside το εχω παροπλισει εντελως απο τοτε που πηρα το 12v. Πριν το ειχα προχειρο και ολο και καποια βιδουλα βιδωνα. Τωρα, το καταχωνιασα καπου, εχω το 12v προχειρο για ψιλοβιδωματα/τρυπηματα και δεν εχει τυχει καπου να μην κανει και να σκεφτω να βγαλω το μικρο.
Βεβαια, το μπλαβι, που ειναι και τρυπανι και δυνατουτσικο, θα μπορουσε θεωρητικα να παροπλισει το 12v, για τα ψιλα, και μετα να πηγαινεις απευθειας στα 20v.
Ακόμα και αληθινά να είναι τα specs του 4βολτου, μιλάμε για 10ΝΜ έναντι 28ΝΜ του 12βολτου. Είναι δυσανάλογα μεγάλη η διαφορά ροπής για να θεωρηθεί πιθανός αντικαταστάτης του 12βολτου το νέο μικρό.
Για κανένα βίδωμα σε επιτραπέζιους Η/Υ, ηλεκτρονικά/σασί συσκευών και μονταρίσματα ελαφρών επίπλων μια χαρά θα είναι, σε συνδυασμό και με το μοντέρνο του design. Για κάτι παραπάνω δύσκολο το κόβω.
Γενικότερα, έχω την αίσθηση ότι με το λανσάρισμα αυτής της νέας σειράς εργαλείων, θέλουν να τσιμπίσουν τους gadgetακηδες που δεν το πολυέχουν με τα πιο παραδοσιακά/"αντρικά" εργαλεία, κάτι σαν το εκλεπτυσμένο που βγάζουν τα ανάλογα Xiaomi. Ένα πάντρεμα των κλασικών εργαλείων με την εποχή της ρομποτοποίησης.
Ενδιαφέρον σαν προσέγγιση, ο χρόνος (και ο κόσμος φυσικά) θα δείξει αν έχει νόημα μια τέτοια σειρά δίπλα στα υπόλοιπα Parkside., με βάση πάντα και την τιμολογιακή πολιτική της μιας και της άλλης σειράς.
Aλήθεια, το νέο τριβείο δέλτα πως σας φαίνεται;

• Like
Reactions: mastroxalastis
Ένα βιντεάκι από τον γκουρού των Parkside με πιο νορμάλ δοκιμές.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
εκεινο το καφεγκρι kayang 12βολτο πανω στον παγκ, ειναι ξαδερφακι ?

Πήγα σήμερα να αγοράσω τον προβολέα μπαταρίας και σε 3 καταστήματα είχε τελειώσει.

Στο Παγκράτι πριν από λίγο τον είχε τον προβολέα. Ο πάγκος εργασίας και η ράγα δισκοπρίονου πουθενά όμως.

Ο προβολέας είναι πολύ βολικός.
Χτές με έπιασε η νύχτα (και καλά!) όταν άλλαζα κάτι βρύσες στον κήπο και με βόλεψε.

Με κορόιδευαν βέβαια γιατί έχω και φακούς κεφαλής αλλά εγώ έπαιξα και το χάρηκα :)
Έδειξα και στα παιδιά το καννάβι υδραυλικών :)

Like για το "και καλα" 😁
Να σου πω, μια που το ειπες: Εχω δει να βαζουν σε σπειρωμα κανναβι σκοινι, και απο πανω καποια παστα/κολλα. Τι ητανε η παστα αυτη;

Στο Παγκράτι πριν από λίγο τον είχε τον προβολέα. Ο πάγκος εργασίας και η ράγα δισκοπρίονου πουθενά όμως.
Σε ποιο κατάστημα του Παγκρατίου; Αυτό που ειναι στο υπόγειο; Στην υμηττου;

Last edited:
Like για το "και καλα" 😁
Να σου πω, μια που το ειπες: Εχω δει να βαζουν σε σπειρωμα κανναβι σκοινι, και απο πανω καποια παστα/κολλα. Τι ητανε η παστα αυτη;

Κόλλα σπειρωμάτων/υγρό τεφλόν.

Αφενός το κολλάει να μή φεύγει όταν βιδώνεις, αφετέρου το "αδιαβροχοποιεί" για να μήν σαπίσει με τα χρόνια.

Παλιά έβαζα κλασσικά σάλιο αλλά είπα να το κάνω πιο σωστά αφού έδειχνα και στα παιδιά.

Ένας Αμερικάνος παππούς έλεγε ότι σαπίζει με τον καιρό.
Και εγώ με το σάλιο το έβαζα χωρίς τεφλόν απο μικρός (10-15 χρονών τέτοια παιχνίδια είχα).

Ο Αμερικάνος πρότεινε γράσο αλλά σε ύδρευσης δεν θα το έβαζα. Ε έβαλα υγρό τεφλόν για πιο σωστά.
Βρύση κήπου είναι με νερό άρδευσης οπότε δεν πίνει κανείς.

Στου Αλιμου πηγαιντε οσοι βολευεστε...ειχε πανω απο 15 κομματια προβολεις προχθες οταν πηγα...δεν ξερω βεβαια εαν εχουν τελειωσει ως σημερα...

Παντως οι υδραυλικοι που ειδα εγω, εβαζαν και σκοινι τεφλον και αυτην την παστα απο πανω.

Κωστη, δεν αντεξα, πηγα στο Μελισσιων να τσεκαρω και δεν ειχε τιποτε. Γενικα, αδειο το μαγαζι.

Σε ποιο κατάστημα του Παγκρατίου; Αυτό που ειναι στο υπόγειο; Στην υμηττου;
Ναι

Στου Αλιμου πηγαιντε οσοι βολευεστε...ειχε πανω απο 15 κομματια προβολεις προχθες οταν πηγα...δεν ξερω βεβαια εαν εχουν τελειωσει ως σημερα...
Δεν ειδα να έχει σήμερα.... Δεν έψαχνα γι'αυτό βέβαια και μπορεί να μου διέφυγε.

• Like
Reactions: makis_72
Ναι

Δεν ειδα να έχει σήμερα.... Δεν έψαχνα γι'αυτό βέβαια και μπορεί να μου διέφυγε.
Σε ευχαριστώ για την πληροφορία!!!!Πήγα στο παρά ένα και πήρα ένα τεμάχιο.Είχε άλλα 4-5 περίπου.Να είσαι καλά!!!!

• Like
Reactions: centaur
Χαιρομαι πολύ που βρήκες αυτό που έψαχνες. Kάτι καλό βγήκε τελικά από το σημερινό μου τρέξιμο σε 3 καταστήματα.