Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Like για το "και καλα" 😁
Να σου πω, μια που το ειπες: Εχω δει να βαζουν σε σπειρωμα κανναβι σκοινι, και απο πανω καποια παστα/κολλα. Τι ητανε η παστα αυτη;
Καλημέρα. Καννάβι με τεφλόν δεν έχω ξαναδεί, τουλάχιστον στην Αθήνα. Στις εγκαταστάσεις επι το πλείστον χρησιμοποιείται ο συνδυασμός (σαν συνδυασμός) καννάβι πάστα (πχ pro dope). Αλλι΄ψς σκέοτ κορδόνι τεφλόν, τγρό τεφλον κτλ.
Το υγρό τεφλόν χρησιμοποιείται μόνο του. Σχεδόν αποκλειστικός τρόπος στεγανοποίησης στις συνδέσεις στις εγκαταστάσεις αερίου (κίτρινο τεφλόν).
Απλά προσοχή, όταν χρειάζεται να λύσεις το εξάρτημα (μετά απο καιρό) πλέον το τεφλόν έχει στερεοποιηθεί και χρειάζεται θερμότητα (πχ φλόγιστρο)για να λυθεί το εξάρτημα.
Παλιότερα χρησιμοποιούσαν καννάβι με λάδι για στεγανοποίηση.
Κορδόνι (πχ Loctile 55) μόνο του.

και εγώ σκέτη κόλλα σπιρωμάτων βάζω , της Henkel , και σφραγίζει τέλεια . Βέβαια την έχω χρησιμοποιήσει μόνο στις σωλήνες και λάστιχα του κομπρεσέρ ,αλλά φαντάζομαι θα κάνει για όλες τις παρεμφερείς δουλειές. Στα υδραυλικά πάντα προτιμούσα το απλό και τίμιο κανάβι από το τεφλόν.

Καρφωτικο ρευματος σου λεει !! Καλα θα ηταν να επαιρνε μεσα τα καρφακια της συσκευασίας !!! Μιση ωρα προσπαθω να βαλω τη δεσμιδα δεν μπαινει με τιποτα

Ολα καλα τα κανω, μαλλον ειναι στραβος ο οδηγος που μπαινει το καρφακι γιατι οταν κλεινω τη βαση δεν φτανουν τα καρφακια στο τερμα για να καρφωσει.
Ασε που μαλλον κατι λειπει απο τη βαση για να σπρωχνει τα καρφακια οπως και τα διχαλα...

To σπρωχτηρι Αντωνη ειναι το ιδιο και για τα διχαλα και για τα καρφακια.

Τα καρφακια τωρα μπαινουν ειτε αριστερα ειτε δεξια, οχι και στα δυο μερη, μονο στην μια πλευρα. Δες η κεφαλη των καρφιων να μπαινει σωστα.

Βεβαια υπαρχει και η πιθανοτητα να ειναι ελαττωματικο το μασινι λογω ονοματος :)

Οπως τα λενε οι παραπανω ειναι, αλλα μολις κατεβω στην αποθηκη, θα δω πως ακριβως μπαινουν, και θα σου στειλω φωτο.
Βεβαια, εμενα ειναι παλιοτερη εκδοση.

Δεξια μπαινουν, εχει το σημαδι απο κατω. Ειναι προβληματικο τελικα, δεν εχει καν σπρωχτηρι απο οτι φαινεται

• Angry
Reactions: mastroxalastis
Βουρ για επιστροφη οσο υπαρχουν ακομα ωστε να παρεις αλλο.
Αν και θα συμβουλευα να περιμενεις το μεγαλυτερο το οποιο ειναι καλυτερο Αντωνη.
καλυτερο ειναι το μεγαλυτερο αλλά δεν παιρνει φαρδια διχαλα (11μμ)
εγω για αυτο πηρα και το μικρο ετουτο

• Like
Reactions: mastroxalastis
Κύριοι καλησπέρα,

Αν και δεν είναι εργαλείο, τα πουλάει το Lidl όμως, θέλω να ρωτήσω για τις σχάρες ψησίματος που φέρνει απο Πέμπτη.
Δεν μου κάθεται καλά αυτό το..."Σχάρα από επιχρωμιωμένο μέταλλο"...
Αξίζουν τον κόπο, για ψησταριές κάρβουνου, ή να δω κάτι σε ανοξείδωτο;

Ευχαριστώ

ΥΓ
Αν νομίζετε πως πρέπει να μεταφερθεί σε άλλο τόπικ, παρακαλώ να το μεταφέρετε.

λοιπον παιδες, ενα καταπληκτικο γκατζετακι ειναι το τριμερ με 4.99 € για τριχες μυτης, φρυδιων και αυτιων.
το δοκιμασα και ειναι καταπληκτικο. και αν βαλεις και την τιμη του ειναι φανταστικο!
εγω ειχα και αλλο (καλο) με πολλαπλες ακρες (και στρογγυλη και μικρη-ισια κλπ) και το παρκυ μου εκανε καλυτερο κοψιμο και πιο γρηγορο
παρτε το απαραιτητα ακομα και αν εχετε αλλο

Κύριοι καλησπέρα,

Αν και δεν είναι εργαλείο, τα πουλάει το Lidl όμως, θέλω να ρωτήσω για τις σχάρες ψησίματος που φέρνει απο Πέμπτη.
Δεν μου κάθεται καλά αυτό το..."Σχάρα από επιχρωμιωμένο μέταλλο"...
Αξίζουν τον κόπο, για ψησταριές κάρβουνου, ή να δω κάτι σε ανοξείδωτο;

Ευχαριστώ
περιπου το 80% των σχαρων που κυκλοφορουν ειναι επιμεταλλωμενες
κανονικα θα πρεπει να χρησιμοποιουνται ανοξειδωτες
οσες συσκευασιες δεν γραφουν"ανοξειδωτη" τοτε ειναι επιμεταλλωμενες και ας μη γραφουν τιποτα

περιπου το 80% των σχαρων που κυκλοφορουν ειναι επιμεταλλωμενες
κανονικα θα πρεπει να χρησιμοποιουνται ανοξειδωτες
οσες συσκευασιες δεν γραφουν"ανοξειδωτη" τοτε ειναι επιμεταλλωμενες και ας μη γραφουν τιποτα
Άρα προτείνεις ανοξείδωτες...

Άρα προτείνεις ανοξείδωτες...
Και ο ανοξειδωτος χαλυβας εχει μεσα μπολικο χρωμιο :)

Noμιζω ομως οτι για να πουλιουνται ετσι αβερτα σε Αμερικη και Ευρωπη, τουλαχιστον ακομα, δεν υπαρχει καποιο θεμα.

So is chromium toxic? Is chromium plating toxic? Is stainless steel toxic, since it is comprised of 18% chromium?

The short answer:
No!
Chromium is not toxic to end-users. Furthermore, many chrome-plated wire shelving manufacturers have their products tested for safety and certified by the National Sanitation Foundation (NSF) so that they may be used in commercial kitchens.

• Like
Reactions: ikomninos