Το Lidl φερνει το μικρο τροχακι των 76μμ και μαζι με αυτο μια
πληρη σειρα αναλωσιμων δισκων 76μμ, ιδιων με αυτων που παιρνει το αντιστοιχο τροχακι Bosch GWS.
Parkside® Διάφοροι δίσκοι κοπής | 351908 - Δίσκοι κοπής
www.lidl-hellas.gr
Τα αναλωσιμα ειναι σε σημαντικα χαμηλοτερες τιμες απο τα original Βosch, αλλα αυτο που εχω διαπιστωσει τουλαχιστον με τα δισκακια κοπης και τον μαυρο δισκο multimaterial ειναι οτι δεν εχουν καμμια ουσιαστικη διαφορα με τους αντιστοιχους Bosch. Η αντοχη στην φθορα και η ικανοτητα κοπης ειναι ουσιαστικα ιδιες.
Εδω μια φωτο με τους δισκους που βγαζει η Bosch και η συγκριση τιμης με τους δισκους Parkside.
* Εχω μια επιφυλαξη για τον μαυρο δισκο για ξυλο που βγαζει η Parkside. H συσκευασια που εχω εγω εχει 2 δισκους, ενω απο την περιγραφη του lidl φαινεται 1 δισκος.
Απο την πληρη σειρα της Parkside λειπουν οι δισκοι φτερου (flap discs), αυτοι στα δεξια. Δεν βγαζει ουτε η Bosch αλλα πωλουνται στο ebay/Αμαζον με 2-3 ευρω το τεμαχιο.
Το Lidl βγαζει επισης και εναν διαμαντοδισκο που θελει νερο για την κοπη. Δεν θυμαμαι να εχει κατι αντιστοιχο η Bosch, εχει ομως εναν
ενισχυμενο διαμαντοδισκο τον Hard ceramic περα απο τον κοινο (Ceramic) που δεν χρειαζεται νερο -κανενας απο τους δυο.
Mε λιγα λογια για καποιον που εχει το τροχακι της Βοσψη αξιζει κανεις να δοκιμασει την σειρα αναλωσιμων της Parkside που σε αυτη την περιπτωση ισως να αξιζει τον κοπο. Λεω σε αυτη την περιπτωση διοτι γενικως τα αναλωσιμα της parkside ειναι για τα μπαζα.
Θελω να δοκιμασω τον διαμαντοδισκο οπου η διαφορα τιμης ειναι σημαντικη. Στους αλλους δισκους, η διαφορα δεν ειναι και τοσο μεγαλη.