mastroxalastis
Supreme Member
- 15 November 2018
- 3,827
Σωστος και χρησιμες οι συμβουλες.Ένα συνιστώμενο γράσο που το βάζω σε όλους μου τους τροχούς είναι αυτό για τις γωνιακές κεφαλές (το έχουν όλα τα εραλειομάγαζα).
Για πες καμια μαρκα γισ αυτο.
Σωστος και χρησιμες οι συμβουλες.Ένα συνιστώμενο γράσο που το βάζω σε όλους μου τους τροχούς είναι αυτό για τις γωνιακές κεφαλές (το έχουν όλα τα εραλειομάγαζα).
Κακώς το κρατάς.Βάλε μια σταγόνα νερό σε μια σανίδα, άπλωσέ την και βάλε και τις 2 ακίδες να ακουμπάνε στο βρεγμένο. Πρόσεξε να μην δείχνει η οθόνη το σήμα του λουκέτου. Αν και πάλι δείχνει 0% γύρισέ το.
Σε δοκιμές που έκανα μου έδειξε σημεία του τοίχου που υπήρχε υγρασία και υγρασία σε ξύλα που είχα ρίξει πριν ελάχιστο νερό για δοκιμή. Το αγόρασα περισσότερο για να βρίσκω τα δοκάρια/σανίδες που έχουν μέσα ρετσίνι, αλλά δυστυχώς κάποια που μέτρησα και ξέρω ότι έχουν ρετσίνι μου τα έβγαλε μηδέν. Τελικά το κράτησα γιατί είναι φτηνό και ωραίο γκατζετάκι που ίσως φανεί χρήσιμο αλλού.
Βάλε μια σταγόνα νερό σε μια σανίδα, άπλωσέ την και βάλε και τις 2 ακίδες να ακουμπάνε στο βρεγμένο. Πρόσεξε να μην δείχνει η οθόνη το σήμα του λουκέτου. Αν και πάλι δείχνει 0% γύρισέ το.
Σε δοκιμές που έκανα μου έδειξε σημεία του τοίχου που υπήρχε υγρασία και υγρασία σε ξύλα που είχα ρίξει πριν ελάχιστο νερό για δοκιμή. Το αγόρασα περισσότερο για να βρίσκω τα δοκάρια/σανίδες που έχουν μέσα ρετσίνι, αλλά δυστυχώς κάποια που μέτρησα και ξέρω ότι έχουν ρετσίνι μου τα έβγαλε μηδέν. Τελικά το κράτησα γιατί είναι φτηνό και ωραίο γκατζετάκι που ίσως φανεί χρήσιμο αλλού.
Άρα οι μετρήσεις του στα ξύλα δεν είναι σωστές, από ο,τι καταλαβαίνω.
Που αλλού θα μπορούσε να είναι χρήσιμο;
Σε ζωντανό κλαδί δείχνει να δουλεύειΟι μετρησεις ειναι μια χαρα αρκει να δουλευει το υγρασιομετρο.
Ο μηχανισμος/αισθητηρας ειναι πολυ απλος και ειτε θα λειτουργει ειτε οχι. Δυσκολα υπαρχει ενδιαμεση κατασταση.
Το δοκιμασες σε ζωντανο κλαδι?
Αυτό το γράσο έχω πάρει στα 6€. Η τιμή του για την ποσότητα των 125 γραμμαρίων είναι ακριβή αλλά το περιεχόμενο του σωληνάριου φτάνει για αρκετά γεμίσματα γωνιακών. Είναι πολύ καλό. Είναι μαλακό γράσο με μεγάλη αντοχή και κάνει πολύ καλή λίπανση των γραναζιών. Αν σκοπεύεις να κάνεις αλλαγή σε κάποιον τροχό σου, κάνε καλό καθάρισμα πρώτα το παλιό γράσο. Είναι λίγο βαβούρα η διαδικασία αλλά θα πρέπει να γίνει.Σωστος και χρησιμες οι συμβουλες.
Για πες καμια μαρκα γισ αυτο.

Εγω βλεπω μια ικανοποιητικη ποσοτητα που δεν χρηζει εξτρα γρασσου....
Τελικα εγω δεν τον πηρα....ισως εκανα βλακεια ισως οχι....θα δειξει...
Μια από τα ίδια και εγώ για γράσο χαλκού και πάστα σιλικόνης για τα φρένα.Παλιοτερα το Lidl εφερνε ενα ασπρο σωληναριο με μαυρο γρασο μολυβδενιου, το θυμαστε; Ειχα αγορασει ενα τμχ και το εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες. Εχει σχεδον αδειασει αλλα το εχω ακομα το σωληναριο αμα θελετε καμμια φωτό να το δειτε. Μου αρεσε πολυ σαν προιον και περιμενω χρονια να ξαναρθει αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση. Πρεπει να κοντευει 4ος χρονος και δεν ξαναεμφανιστηκε, οπως και κατι γκρι μαλακα δερματινα γαντια εργασιας που ειχα αγορασει την ιδια μερα και ηταν πραγματικα συγκλονιστικά, νομιζω στα 4-6 ευρω.
Κριμα που διακοπτονται καποια καλά προιοντα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.