mastroxalastis
Supreme Member
- 15 November 2018
- 3,827
Αυτα αρνουνται να τα δουν τα ματια μου, αλλα και να τα καταγραψει ο εγκεφαλος.....αν κοιτουσες με πιο αργη ματια θα εβλεπες επισης οτι κοστιζει και 100 φορες περισσοτερο![]()
Αυτα αρνουνται να τα δουν τα ματια μου, αλλα και να τα καταγραψει ο εγκεφαλος.....αν κοιτουσες με πιο αργη ματια θα εβλεπες επισης οτι κοστιζει και 100 φορες περισσοτερο![]()
Σε ευχαριστώ. Εκτιμώ την άποψή σου και θα το χτυπήσω...το εχω, κανει τη δουλεια του ανετα, πολυ φωτεινο. το πηρα περισυ
αν σε ενδιαφερει ενα αλφαδι, δεν θα βρεις αλλο σε αυτη τη τιμη που να αξιζει σαν και αυτο νομιζω.
εχει μεγαλη ακτινα δρασης αλλά και σε πλατος. οι γραμμες του πιανουν και τους 3 τοιχους ανετα
αν και πιανει στη σκαλα ή οπουδηποτε, εγω το εχω βαλει σε ενα τριποδα απο αυτους που βγαζει κατα καιρους το κρευζη σαντεης του ε-σοπ με κανα δεκαρικο και ειμαι οκ
το εχω, κανει τη δουλεια του ανετα, πολυ φωτεινο. το πηρα περισυ
αν σε ενδιαφερει ενα αλφαδι, δεν θα βρεις αλλο σε αυτη τη τιμη που να αξιζει σαν και αυτο νομιζω.
εχει μεγαλη ακτινα δρασης αλλά και σε πλατος. οι γραμμες του πιανουν και τους 3 τοιχους ανετα
αν και πιανει στη σκαλα ή οπουδηποτε, εγω το εχω βαλει σε ενα τριποδα απο αυτους που βγαζει κατα καιρους το κρευζη σαντεης του ε-σοπ με κανα δεκαρικο και ειμαι οκ
Νικόλα για να το καταλάβω σωστά, ας πούμε θέλω να βάλω ένα μεγάλο ράφι στον τοίχο και πρέπει να το στηρίξω με 5 ούπα.
Στερεωνω το αλφάδι στη σκάλα και όταν το ενεργοποιήσω αυτό θα σχεδιάσει τη οριζόντια και την κάθετη γραμμή.
Όμως κατά την στήριξη μπορεί να τοποθετήσω το αλφαδι ελαφρώς στραβά, το αλφάδι το "αντιλαμβάνεται" αυτό και διορθώνει την οριζόντια προβολή του ώστε να ειναι αλφαδιασμενη ή χρειάζεται να έχεις ένα κλασικό αλφάδι για να αλφαδιάσεις την οριζόντια προβολή του;
Υποθέτω ότι οι δύο προβολές του είναι πάντα απολύτως κάθετες.
Υ. Γ. Βρήκα τον επιστημονικό όρο: είναι αυτοεπιπεδούμενο;
Δεν ηταν τελικα τα παξιμαδια. Ειχαν σοβαρο προβλημα. Αν δεν με πειραζε να πεταξω 23 ευρω πολυ θααν και γενικα το πολυεργαλειο του λιντλ δουλευεται με την προεκταση, γιατι ειναι πιο βολικο και ελαφρυ ετσι, αρα δεν πολυπειραζει και τοσο το να ειναι στραβο το παξιμαδι συσφιξης,
οπως σου είπαν εχει κάποιες μοίρες που διορθώνει . Το βασικό είναι οτι με τρίποδο ή να το ακουμπάς κάπου γενικά θα δεις μεγάλη διαφορά απο την βάση του , μεγάλη χρησιμότητα. Μεταξύ άλλων το χρησιμοποιώ και για να κολλάω ίσια καλώδια σε τοίχο (η με τα άμοιρα ροκα )Σε ευχαριστώ. Εκτιμώ την άποψή σου και θα το χτυπήσω...
Και εγω πιστευω οτι μπορει να κοστιζει λιγοτερο απο 5 ευρω. Ο ποιοτικος ελεγχος ειναι προφανως ανυπαρκτος.5 ευρω? πολλα λεςη παρκσαιντ οπως και πολλές άλλες, δεν κανουν κανενα ποιοτικο ελεγχο ουτε στις πρωτες υλες τους, ουτε και στο τελικο προϊον
ενας απο τους λογους που ειναι τοσο φτηνες...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.