ιδια ειναι τα κυβικα μας
στα πολυ μακρια εγω βαζω το δισκοπριονο (που φερνει παραλληλα τωρα ξανα)
με μια ραγα-οδηγο, σου κοβει μεγαλα μηκη και με ακριβεια.
και στα πιο μικρα το φαλτσοπριονο
ομως σωστα λες οτι ενας ερασιτεχνης, οτι και να φτιαξει, δεν χρειαζεται να παει σε ενα εργαλειο των 500+ γιατι αλλωστε εμεις οι ερασιτεχνες δεν θα φτιαξουμε σαλονατα επιπλα για εκθεση
που ακομα και τα σαλονάτα , μια χαρα θα βγουν με ενα παρκσαιντ οπως αυτο.
το ντεβαλτ αξιζει να το παρει ενας επαγγελματιας μαστορας ή μια βιοτεχνια ας πουμε που δουλευει το εργαλειο συνεχεια με τις ωρες, αν και η βιοτεχνια θα παρει γωνιάστρα περισσοτερο παρα παγκοπριονακι σαν το ντεβαλτ.
τα παγκοπριονα τα παιρνουν περισσοτερο οι μαστοροι που πανε στην οικοδομη και θελουν επι τοπου να κοψουν κατι. καποιοι ξυλουργοι που ξερω, εχουν γωνιαστρες στο εργαστηρι τους σταθερα, και το παγκοπριονο για να το παιρνουν κοντα.
σαν και μενα που ειχα τις θηριωδεις τριφασικες mig στη βιοτεχνια και 2-3 ηλεκτροκολλησουλες μικρες να τις παιρνουν κοντα στα ταξιδια οι οδηγοι μου
για αυτο, κατι η ελλειψη χωρου, κατι οτι η όποια περιστασιακη δουλεια για την ωρα βγαινει με τα αλλα, τα 130 μου φαινονται πολλα αν και το εργαλειο ειναι τσαμπα σε αυτη τη τιμη!
και εγω αν δεν ειχα τα αλλα θα το επαιρνα.
ισως αν αργοτερα το βγαλει σε εκπτωση, να το σκεφτω γιατι ειναι μεγαλη βαβουρα να το βγαζω στην αυλη για να το δουλεψω καθε φορα . ουτε χωρο για αποθηκευση δεν εχω...