Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
εν ενεργεία

Αυτό το τορνάκι μπορεί να βοηθήσει κάποιον να καταλάβει αν γουστάρει το άθλημα ή όχι αλλά μέχρι εκεί.
Μπορεί να είναι πολύ φτηνό αλλά μετά από ένα μήνα χρήσης ή θα το παρατήσεις ή θα περιοριστούν οι κατασκευές σου στα πολύ βασικά.
Ήδη, απ’ότι βλέπω, το tool rest έχει αντικατασταθεί με ιδιοκατασκευή μεταλλική.
Επίσης η αγορά ενός τσόκ είναι απαραίτητη, και το τσόκ μπορεί να κοστίζει πιο ακριβά απ’το τορνάκι.

Το μοτεράκι του τόρνου τι λέει σε σύγκριση με τα άλλα φτηνά του εμπορίου...στα βίντεο το βλέπω να κόβει λίγο όταν πιέζει δυνατά το σκαρπέλο έτσι κόβει και στα άλλα φτηνά. ??

Εχει εμπειρια κανεις από τη βαση δραπανου για καθετα τρυπηματα; Μιας και δεν εχω κολωνατο δραπανο ελεγα να τη δοκιμασω.
Έχω αγοράσει πριν 5-6 χρόνια τη συγκεκριμένη βάση. Τότε την έφερνε πιο φτηνά, κάπου στα 16-17 ευρώ αν θυμάμαι.
Για σοβαρές εργασίες όπου θες πραγματικά ακρίβεια, δεν κάνει γιατί έχει τζόγους...Σαν μια ντεμί λύση για κάθετα τρυπήματα, όπου αλλιώς θα τα έκανες με το χέρι, είναι ένας καλός συμβιβασμός, δεδομένης της τιμής της.
Επίσης, η μέγγενη που έχει είναι άθλια. Εμένα καταστράφηκε μετά από 2 σφιξίματα αντικειμένων. Είναι φτιαγμένη από κράμα αλουμινίου (όπως και όλη η κατασκευή) και η επιφάνεια που έρχεται σε επαφή με τις βόλτες του σπειρώματος του κοχλία καταστρέφεται ("κλωτσάει") με ελάχιστο ζόρι. Την άλλαξα πάραυτα (μιας και μπορεί να αφαιρεθεί) με μέγγενη του εμπορίου (οπότε πρόσθεσε άλλα 15 ευρώ περίπου στο λογαριασμό), κάτι τέτοιο:

• Like
Reactions: nickmanak
Το μοτερακι Νικόλα εμένα με βολεύει να είναι αδύνατο για λόγους ασφαλείας. Να φανταστείς ότι στον δικό μου τον μεγάλο είναι μόλις 3/4 του ίππου. Κάποιοι βέβαια τα αλλάζουν και βάζουν μοτέρ γαϊδούρια 2 ίππων και βάλε. Αλλά καλό είναι για μένα, στην πρώτη μακακια που θα κάνεις κατά λάθος να σταματάει.
Τα παρελκόμενα είναι το πρόβλημα, όπως το τσοκ ή η κουκουβάγια, αν είναι σε διαστάσεις που δέχονται αυτά που κυκλοφορουν ευρέως στο εμπόριο.
Εξάλλου με την πολιτική που έχει το λιντλ σχετικά με την επιστροφή του προϊόντος, δεν έχεις να χάσεις τίποτε με μια δοκιμή. 😂 😂

Καλημέρα. Βρέθηκε η γυναίκα μου κοντά στο λιντλ και της είπα να πάρει την 12βολτη τρόμπα. Θα την χρησιμοποιήσω και να φουσκώνω το καλοκαίρι τα στρώματα Θαλάσσης κλπ. Ξέρει κανείς αν κάνει ξεφουσκωμα;

• Like
Reactions: enduras1
Καλημέρα. Βρέθηκε η γυναίκα μου κοντά στο λιντλ και της είπα να πάρει την 12βολτη τρόμπα. Θα την χρησιμοποιήσω και να φουσκώνω το καλοκαίρι τα στρώματα Θαλάσσης κλπ. Ξέρει κανείς αν κάνει ξεφουσκωμα;

Για τα λάστιχα του αυτοκινητου ειναι οτι πρέπει, 2 φορές με έχει σώσει. Αλλά για στρώματα δεν κάνει! Το καλοκαιρι μου εβγαλε την πίστη για να φουσκώσει 2 στρώματα. Με το στόμα πιο γρήγορα θα τα φούσκωνα. Επισης δεν ξεφουσκώνει.

• Like
Reactions: SokoNik
Το καλοκαιρι παιδια ειχε φερει τρομπα για στρωματα και μπαλες σε 2 παραλλαγες, μια με 12V και μια στα 220V. Αγορασα τη 12 βολτη για το αυτοκινητο και δοκιμαστηκε παρα πολυ ενταντικα στη Λημνο, για φουσκωμα και ξεφουσκωμα στρωματων. Μιλαμε για 7ευρω προιον με πολυ καλα πλαστικα και στιβαρο.

Καλοκοιτάζω την επαναφορτιζόμενη σπαθοσέγα της σειράς performance που φέρνουν από Δευτέρα, μιας κι έχω ήδη 2 μπαταρίες 20V ( 1 2AH & 1 4AH) αφενός και αφετέρου δεν έχω καθόλου σπαθοσέγα στα εργαλεία μου (ούτε ρεύματος) και είναι αρκετά χρήσιμο εργαλείο.
Την έχει αγοράσει κανείς παλιότερα να γράψει εντυπώσεις; Ρωτάω γιατί έχω την εντύπωση ότι τη συγκεκριμένη την είχαν ξαναφέρει κάποια στιγμή τον τελευταίο 1,5 χρόνο.
Πάντως σε κάθε περίπτωση είναι θετικό το ότι ξαναλανσάρουν στα καταστήματα προϊόντα της σειράς Performance μετά από καιρό κι ελπίζω στο προσεχές διάστημα να φέρουν είδη όλης της σειράς που κυκλοφορούν στο εξωτερικό από καιρό τώρα.

Δεν κάνει για ξεφουσκωμα όχι.
Αλλά ουτε για τα στρώματα κάνει καθώς θα κάνεις τα χρόνια σου!
Αυτή είναι κατασκευασμένη να σηκώνει 50-60 psi οπότε είναι low volume high pressure ενώ εσυ θες το ανάποδο.
Να ξέρεις βγάζει μια εξαιρετική τρόμπα για τη δουλειά αυτή που τα φουσκώνει στο μπαμ. Και μάλιστα με 7-8 ευρώ και κάνει και για ξεφουσκωμα.

• Like
Reactions: SokoNik
Καλοκοιτάζω την επαναφορτιζόμενη σπαθοσέγα της σειράς performance που φέρνουν από Δευτέρα, μιας κι έχω ήδη 2 μπαταρίες 20V ( 1 2AH & 1 4AH) αφενός και αφετέρου δεν έχω καθόλου σπαθοσέγα στα εργαλεία μου (ούτε ρεύματος) και είναι αρκετά χρήσιμο εργαλείο.
Την έχει αγοράσει κανείς παλιότερα να γράψει εντυπώσεις; Ρωτάω γιατί έχω την εντύπωση ότι τη συγκεκριμένη την είχαν ξαναφέρει κάποια στιγμή τον τελευταίο 1,5 χρόνο.
Πάντως σε κάθε περίπτωση είναι θετικό το ότι ξαναλανσάρουν στα καταστήματα προϊόντα της σειράς Performance μετά από καιρό κι ελπίζω στο προσεχές διάστημα να φέρουν είδη όλης της σειράς που κυκλοφορούν στο εξωτερικό από καιρό τώρα.
Έχω την πρώτη που έφερε με τις προηγούμενες μπαταρίες. Σκυλί μαύρο!

• Like
Reactions: lazarefa

Εγώ έχω πάρει μια τέτοια για 12v και μια τέτοια στα 220v και ησύχασα.
Είναι από τα πιο βολικά πραγματάκια που υπάρχουν για να φουσκώνεις αλλά και να ξεφουσκώνεις στρώματα ύπνου κλπ

Εγώ έχω πάρει μια τέτοια για 12v
Είναι από τα πιο βολικά πραγματάκια που υπάρχουν για να φουσκώνεις αλλά και να ξεφουσκώνεις στρώματα ύπνου κλπ
Αυτή ακριβώς σε θαλασσί χρώμα είναι και του Lidl και στην ίδια τιμή μάλιστα.

Έχετε αντιληφθεί ότι κυκλοφόρησε στο εξωτερικό νέα γενιά μπαταριών και φορτιστών Parkside Performance; Βλέπω ότι στις μπαταρίες αναγράφεται η ένδειξη "Smart" ενώ υπάρχει και χωρητικότητα 8ΑΗ!

Έχετε αντιληφθεί ότι κυκλοφόρησε στο εξωτερικό νέα γενιά μπαταριών και φορτιστών Parkside Performance; Βλέπω ότι στις μπαταρίες αναγράφεται η ένδειξη "Smart" ενώ υπάρχει και χωρητικότητα 8ΑΗ!
Ειναι συμβατές με τα τωρινα η πανε για "πεταμα";