Μια απο τα ιδια και εγω!
Ποιο πολλα μπιτακια, τρυπανια και καρυδακια εχουμε στοκαρει παρά καλτσες και βρακια!
Ποιο πολλα μπιτακια, τρυπανια και καρυδακια εχουμε στοκαρει παρά καλτσες και βρακια!

εν ενεργεία
Έχω αγοράσει πριν 5-6 χρόνια τη συγκεκριμένη βάση. Τότε την έφερνε πιο φτηνά, κάπου στα 16-17 ευρώ αν θυμάμαι.Εχει εμπειρια κανεις από τη βαση δραπανου για καθετα τρυπηματα; Μιας και δεν εχω κολωνατο δραπανο ελεγα να τη δοκιμασω.
Καλημέρα. Βρέθηκε η γυναίκα μου κοντά στο λιντλ και της είπα να πάρει την 12βολτη τρόμπα. Θα την χρησιμοποιήσω και να φουσκώνω το καλοκαίρι τα στρώματα Θαλάσσης κλπ. Ξέρει κανείς αν κάνει ξεφουσκωμα;
Δεν κάνει για ξεφουσκωμα όχι.Καλημέρα. Βρέθηκε η γυναίκα μου κοντά στο λιντλ και της είπα να πάρει την 12βολτη τρόμπα. Θα την χρησιμοποιήσω και να φουσκώνω το καλοκαίρι τα στρώματα Θαλάσσης κλπ. Ξέρει κανείς αν κάνει ξεφουσκωμα;
Έχω την πρώτη που έφερε με τις προηγούμενες μπαταρίες. Σκυλί μαύρο!Καλοκοιτάζω την επαναφορτιζόμενη σπαθοσέγα της σειράς performance που φέρνουν από Δευτέρα, μιας κι έχω ήδη 2 μπαταρίες 20V ( 1 2AH & 1 4AH) αφενός και αφετέρου δεν έχω καθόλου σπαθοσέγα στα εργαλεία μου (ούτε ρεύματος) και είναι αρκετά χρήσιμο εργαλείο.
Την έχει αγοράσει κανείς παλιότερα να γράψει εντυπώσεις; Ρωτάω γιατί έχω την εντύπωση ότι τη συγκεκριμένη την είχαν ξαναφέρει κάποια στιγμή τον τελευταίο 1,5 χρόνο.
Πάντως σε κάθε περίπτωση είναι θετικό το ότι ξαναλανσάρουν στα καταστήματα προϊόντα της σειράς Performance μετά από καιρό κι ελπίζω στο προσεχές διάστημα να φέρουν είδη όλης της σειράς που κυκλοφορούν στο εξωτερικό από καιρό τώρα.
Την performance ή την απλή;Έχω την πρώτη που έφερε με τις προηγούμενες μπαταρίες. Σκυλί μαύρο!
Καλημέρα. Βρέθηκε η γυναίκα μου κοντά στο λιντλ και της είπα να πάρει την 12βολτη τρόμπα. Θα την χρησιμοποιήσω και να φουσκώνω το καλοκαίρι τα στρώματα Θαλάσσης κλπ. Ξέρει κανείς αν κάνει ξεφουσκωμα;
Αυτή ακριβώς σε θαλασσί χρώμα είναι και του Lidl και στην ίδια τιμή μάλιστα.Εγώ έχω πάρει μια τέτοια για 12v
Είναι από τα πιο βολικά πραγματάκια που υπάρχουν για να φουσκώνεις αλλά και να ξεφουσκώνεις στρώματα ύπνου κλπ
Ειναι συμβατές με τα τωρινα η πανε για "πεταμα";Έχετε αντιληφθεί ότι κυκλοφόρησε στο εξωτερικό νέα γενιά μπαταριών και φορτιστών Parkside Performance; Βλέπω ότι στις μπαταρίες αναγράφεται η ένδειξη "Smart" ενώ υπάρχει και χωρητικότητα 8ΑΗ!
Είναι συμβατές,οι τιμές τους δεν είναι....Ειναι συμβατές με τα τωρινα η πανε για "πεταμα";
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.