Kαλοδουλευτο!
Αφου εχεις το καλο, γιατι πηρες και το αλλο? Για τεσταρισμα?
Αφου εχεις το καλο, γιατι πηρες και το αλλο? Για τεσταρισμα?

Ε, το εγραψα πριν λιγες μερες οτι θα το παρω, αν το βρω, για τεστ. Δυο τεμαχια ειχε το καλαθι, πηρα το ενα. Μου αρεσει, και εμφανισιακα και το αποτελεσμα. Επειδη δεν ειναι ομως εργαλειο καθημερινης χρησης και οτι ειναι ηλεκτρονικο το φοβαμαι, το σκεφτομαι να εχω δυο laser. Θα το δοκιμασω και σε εξωτερικο χωρο.Kαλοδουλευτο!
Αφου εχεις το καλο, γιατι πηρες και το αλλο? Για τεσταρισμα?![]()
νομιζω οτι το κρισιμο σημειο ειναι το ξεκινηαμ/τελικο σφιξιμο της βιδας με το απλο ακρο...Τα γερμανοπολυγωνα φενονται καλά...θα φανεί στην πράξη .
Τα δοκιμασα λιγο στο καταστημα, πολύ μεγαλο βήμα που φανηκε να εχουν. Σαν τζογο δεν ξερω, δηλαδη μεγαλη κινηση για ενα κλικ.νομιζω οτι το κρισιμο σημειο ειναι το ξεκινηαμ/τελικο σφιξιμο της βιδας με το απλο ακρο...
μετα, οτι και να ειναι η βιδα και οσο ανακριβης να ειναι η καστανια, δεν πειραζει τοσο.
Να σε καλα Νικο....!!!Κωστή, και τα 2 που δεν βρήκες, υπάρχουν τώρα στο Lidl Νέου Κόσμου, σε πολλά κομμάτια
Γενικά, σε αυτό το κατάστημα βρίσκω τα πάντα
![]()
Ε, το εγραψα πριν λιγες μερες οτι θα το παρω, αν το βρω, για τεστ. Δυο τεμαχια ειχε το καλαθι, πηρα το ενα. Μου αρεσει, και εμφανισιακα και το αποτελεσμα. Επειδη δεν ειναι ομως εργαλειο καθημερινης χρησης και οτι ειναι ηλεκτρονικο το φοβαμαι, το σκεφτομαι να εχω δυο laser. Θα το δοκιμασω και σε εξωτερικο χωρο.
δεν θα το αρνηθω, αλλα στην τιμη αυτη ΔΕΝ παιρνεις 60αρια και 72αρια.Τα δοκιμασα λιγο στο καταστημα, πολύ μεγαλο βήμα που φανηκε να εχουν. Σαν τζογο δεν ξερω, δηλαδη μεγαλη κινηση για ενα κλικ.
Θοδωρή ....κάτι είχα πει στην αρχή του θέματος για έλεγχο και διόρθωση ....θυμάσαι ??
Και τέλος να λάβουμε υπόψιν μας και την τιμή του προϊόντος .![]()
Προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.
Θεωρώ άστοχο το σχόλιο.
Τί σχέση έχει τί μόντες μπορώ να κάνω εγώ με την αγορά ενός προϊόντος?
Αν το έγραφαν στο κουτί θα το δεχόμουν αλλά όχι έτσι. Θα το αγόραζα εν γνώση μου.
Εγώ αγόρασα δισκοπρίονο το οποίο δεν δουλεύει όπως θα έπρεπε και σαν "επισκευή" μου έστειλαν ένα το ίδιο.
Για την πλάκα μου θα το συνεχίσω. Να δώ πόσα δισκοπρίονα θα μου στείλουν μέχρι να δουλεύει ένα όπως πρέπει.
Και μετά θα σας τα μοιράσω δωρεάν με δικά σας μεταφορικά![]()
Θοδωρή σε αυτό το σημείο θα πρέπει να φερθείς αντρίκια και να ξεκαθαρίσεις το εξής σημαντικό σημείο: θα μας τα στέλνεις διορθωμένα ή θα πρέπει να τα διορθώνουμε από μόνοι μας για να βάλουμε και το χερακιμας στο εργαλείο;
![]()
Εγώ λέω ότι σου έστειλαν ελαττωματικό πάλι και δεν θα μπουν ποτέ στον κόπο να το ελενξουν εξονυχιστικά..Και αυτό γιατί δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά για ένα τέτοιο ζήτημα..
Η πολιτική Lidl είναι απλώς αλλαγή η αντικατάσταση εργαλείου...Αυτό είναι δεδομένο..
Εμένα όμως με το τρόπο που ψάχνεις το εργαλείο καταλαβαίνω ότι σε ενδιαφέρει να είναι απόλυτα ενταξυ
Αφού ήθελες λοιπόν δισκοπριονο με ακριβεια γιατί πήρες Parkside...;
Γιατί δεν είπες οτι θα διαθέσω κάτι τις παραπάνω για να έχω ένα σωστό δισκοπριονο...Αυτό δεν καταλαβαίνω εγώ..
Όχι δεν θα το δεχομουνα...Αν αγοράσεις απο το λιντλ κατσαβίδι (απλό) και ο "άξονας" είναι στραβός εσύ μου λές ότι θα το δεχτείς?
Μιλάμε για δισκοπρίονο που δεν καθόταν στον οδηγό που δίνει το ίδιο το λιντλ για να κόψει μία ευθεία.
Στις πρώτες δοκιμές έκοβα ένα ρετάλι ΚΠ ~30-40εκ μήκος κοπής και δεν κατάφερνα να ακολουθήσω τον οδηγό.
Απορούσα τί κάνω λάθος.
Θεωρείς ότι αυτό το εργαλείο είναι σωστό και δεν είναι ελαττωματικό?
Κάνε το δικό σου στραβό, αντίστοιχα με τη λύση που έδωσα και δοκίμασε να κόψεις.
Δε μιλάμε για ακρίβεια. Μιλάμε για ελαττωματικό. Άχρηστο ή αλλιώς σκουπίδι όπως έχω ξαναπεί.
Και δεν λέω για όλα. Γιατί μετά που το διόρθωσα είναι άριστο για τα χρήματα του.
Και βος να ήταν τα ίδια θα έλεγα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.