Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Για να έχει και ένα performance στην συλλογή του ο άνθρωπος! 😄

Τέτοιες ερωτήσεις από εσένα Μιχάλη που διαθέτεις τόσο μεγάλη ποικιλία σε εργαλεία μόνο ως χιουμορ τις εκλαμβάνω.
Για να μην αναφερθώ στο μικρόβιο που μας έχεις κολλήσει όλους εδώ μέσα, ποιος covid και κουραφέξαλα. Ο δικός σου ιός με τα εργαλεία δεν έχει ούτε εμβόλιο ούτε φάρμακο 🤣

Kαλοδουλευτο!

Αφου εχεις το καλο, γιατι πηρες και το αλλο? Για τεσταρισμα? :)
Ε, το εγραψα πριν λιγες μερες οτι θα το παρω, αν το βρω, για τεστ. Δυο τεμαχια ειχε το καλαθι, πηρα το ενα. Μου αρεσει, και εμφανισιακα και το αποτελεσμα. Επειδη δεν ειναι ομως εργαλειο καθημερινης χρησης και οτι ειναι ηλεκτρονικο το φοβαμαι, το σκεφτομαι να εχω δυο laser. Θα το δοκιμασω και σε εξωτερικο χωρο.

Τα γερμανοπολυγωνα φενονται καλά...θα φανεί στην πράξη .
νομιζω οτι το κρισιμο σημειο ειναι το ξεκινηαμ/τελικο σφιξιμο της βιδας με το απλο ακρο...
μετα, οτι και να ειναι η βιδα και οσο ανακριβης να ειναι η καστανια, δεν πειραζει τοσο.

νομιζω οτι το κρισιμο σημειο ειναι το ξεκινηαμ/τελικο σφιξιμο της βιδας με το απλο ακρο...
μετα, οτι και να ειναι η βιδα και οσο ανακριβης να ειναι η καστανια, δεν πειραζει τοσο.
Τα δοκιμασα λιγο στο καταστημα, πολύ μεγαλο βήμα που φανηκε να εχουν. Σαν τζογο δεν ξερω, δηλαδη μεγαλη κινηση για ενα κλικ.

Κωστή, και τα 2 που δεν βρήκες, υπάρχουν τώρα στο Lidl Νέου Κόσμου, σε πολλά κομμάτια
Γενικά, σε αυτό το κατάστημα βρίσκω τα πάντα
:)
Να σε καλα Νικο....!!!
Περασα σημερα απο εκει μετα την δουλεια και βρηκα και τα 2...!!!

20220204_152807.jpg

Σε δοκιμη η βεντουζα σε πλακακι( 40Χ40) το οποιο δεν ηταν λειο.. ηταν αρκετα δυνατη...!!!
Οπως και η μεγαλη γκαμα σκουπων,εκτος Parkside, οπου μπορει να τοποθετηθουν οι σακουλες...

20220204_153016.jpg 20220204_153210.jpg

• Like
Reactions: osatosa and nikfor
Ε, το εγραψα πριν λιγες μερες οτι θα το παρω, αν το βρω, για τεστ. Δυο τεμαχια ειχε το καλαθι, πηρα το ενα. Μου αρεσει, και εμφανισιακα και το αποτελεσμα. Επειδη δεν ειναι ομως εργαλειο καθημερινης χρησης και οτι ειναι ηλεκτρονικο το φοβαμαι, το σκεφτομαι να εχω δυο laser. Θα το δοκιμασω και σε εξωτερικο χωρο.

Δεν κανουν αυτα για εξωτερικο χωρο, δεν θα βλεπεις τιποτα.

Τα δοκιμασα λιγο στο καταστημα, πολύ μεγαλο βήμα που φανηκε να εχουν. Σαν τζογο δεν ξερω, δηλαδη μεγαλη κινηση για ενα κλικ.
δεν θα το αρνηθω, αλλα στην τιμη αυτη ΔΕΝ παιρνεις 60αρια και 72αρια.

• Like
Reactions: Nektarios2015
Το Σάββατο ήρθε το δισκοπρίονο αντικατάστασης χωρίς τηλέφωνο απο τους τεχνικούς για να τους εξηγήσω τί να ελέγξουν (αναμενόμενο).

Το ανοίγω, το μετράω και είχε και αυτό ~2χλστ με τον χάρακα γιατί δεν είχε νόημα να το μετρήσω με μεγαλύτερη ακρίβεια.
Σκέφτομαι άντε πάλι τηλέφωνο, άντε να εξηγώ τα ίδια που δεν ενδιαφέρονται και άντε πάλι να κάνουμε βόλτες χωρίς νόημα.

Το κοιτάω περισσότερο, προσπαθώ με λίγη δύναμη μήπως έρθει στα ίσια του αλλά τίποτα. Το μελετάω περισσότερο πώς δένει η βάση και βλέπω απο τη μία πλευρά είναι η βίδα ανύψωσης του δίσκου οπότε και βρίσκω σημείο για να το πειράξω.

Είχε μία ροδέλα στη θέση 1 της φωτογραφίας.
Τη μεταφέρω στη θέση 2 ώστε να αυξήσω την απόσταση απο το δίσκο και προσθέτω μία δικιά μου στη θέση 1 για να υπάρχει.
Το μετράω και είχε ~0.5χλστ απόκλιση!!!!
Το κάνω και στο παλιό και είχε ακόμα λιγότερη!!!
Κάνω Κυριακή απόγευμα μία κοπή ~60εκ. και δεν έφυγε καθόλου απο τον φράχτη!

Το καινούργιο το έχω στην κούτα του και δουλεύω το παλιό αφού είναι σωστότερο και είχα αλλάξει και το δίσκο.
Με διαφορετικά πάχη ροδέλας (ή προσθήκη ταινίας στη ροδέλα) μπορώ να το διορθώσω ώστε να έχει απόκλιση <0.1χλστ αλλά προς το παρόν έχω σημαντικότερες δουλειές!

Τώρα σκέφτομαι. Να τους βασανίσω όπως βασανίζουν και αυτοί εμένα με συνεχόμενες επιστροφές?
Θα κρατήσω τα στοιχεία (μοντέλο και σειριακούς αριθμούς) και μάλλον θα το συνεχίσω να δώ πού θα φτάσουν όταν θα περιμένω τα παιδιά να σχολάσουν απο κάποια δραστηριότητα.

Μιλάμε για ένα εργαλείο που θα ζορίσει απίστευτα έναν αρχάριο ερασιτέχνη (που και καλά απευθύνεται) μέχρι να καταλάβει ότι είναι ελαττωματικό και θα μπλέξει με ένα γρήγορο μεν αλλά εκ του αποτελέσματος άχρηστο σερβις.

AqeyVHV.png

Να καταθεσω και εγώ τη σημερινή μου εμπειρία.

Ατμοκαθαριστης Silver crest.
IMG_20220207_133130.jpg

Αγορασμενος τον 9//2021 και χρησιμοποιημενος 3 φορές σε καθαρισμό μπαλκονοπορτων στο σπίτι.

Κάνει φοβερή δουλειά ο ατμός καθώς έβγαλε μέχρι και το primer τοίχου που είχε πιτσιλισει σε κάποια σημεία τα κουφώματα.

Προχθές που ήταν τρίτη φορά χρήσης του σε κάποια φάση ξεκουμπώσε το εξάρτημα που είχα επάνω.

Λέω έτυχε. Αλλά επειδη έτυχε και ξανά και ξανά λέω για να δω τι συμβαίνει.

Ορίστε τι συμβαίνει.
IMG_20220207_133056.jpgIMG_20220207_133113.jpg

Έχει διαλυθεί το σημείο που παει και κουμπώνει το εξάρτημα...

Στελνω μειλ στο λιντλ και τους δείχνω όλα τα σχετικά.
Με καλουν σήμερα να μου πουν πως θα σταλεί αντικατάσταση εντός 20 ημερών από Γερμανία και πως η συγκεκριμένη εταιρεία αντικαθιστά μια φορά μόνο τα προιοντα.
Δηλαδή αν χαλάσει δευτερη δεν γίνεται αντικατάσταση εκ νέου.

Τα σχόλια δικά σας.

Θοδωρή ....κάτι είχα πει στην αρχή του θέματος για έλεγχο και διόρθωση ....θυμάσαι ??
Και τέλος να λάβουμε υπόψιν μας και την τιμή του προϊόντος . :cool:

Θοδωρή ....κάτι είχα πει στην αρχή του θέματος για έλεγχο και διόρθωση ....θυμάσαι ??
Και τέλος να λάβουμε υπόψιν μας και την τιμή του προϊόντος . :cool:

Προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.
Θεωρώ άστοχο το σχόλιο.

Τί σχέση έχει τί μόντες μπορώ να κάνω εγώ με την αγορά ενός προϊόντος?
Αν το έγραφαν στο κουτί θα το δεχόμουν αλλά όχι έτσι. Θα το αγόραζα εν γνώση μου.

Εγώ αγόρασα δισκοπρίονο το οποίο δεν δουλεύει όπως θα έπρεπε και σαν "επισκευή" μου έστειλαν ένα το ίδιο.

Για την πλάκα μου θα το συνεχίσω. Να δώ πόσα δισκοπρίονα θα μου στείλουν μέχρι να δουλεύει ένα όπως πρέπει.
Και μετά θα σας τα μοιράσω δωρεάν με δικά σας μεταφορικά :cool:

Θοδωρή σε αυτό το σημείο θα πρέπει να φερθείς αντρίκια και να ξεκαθαρίσεις το εξής σημαντικό σημείο: θα μας τα στέλνεις διορθωμένα ή θα πρέπει να τα διορθώνουμε από μόνοι μας για να βάλουμε και το χερακι 👋 μας στο εργαλείο; 😆😆

Εγώ στην θέση σας, τόσο για το μηχάνημα ατμού όσο και για το δισκοπρίονο αλλά και γενικότερα για όλα αυτά τα φθηνά εργαλεία, θα ήμουν πολύ αυστηρός με τον εαυτό μου. Μην συμβιβάζεστε με το ότι πληρώσατε πολύ λίγα χρήματα ή με το ότι το πήρατε από το Super Market ή ότι έχει εγγύηση (μόνο αντικατάστασης) και άλλα τέτοια.

Να ζητήσετε τα χρήματά σας πίσω και να τους επιστρέψετε τα προϊόντα.

Προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.
Θεωρώ άστοχο το σχόλιο.

Τί σχέση έχει τί μόντες μπορώ να κάνω εγώ με την αγορά ενός προϊόντος?
Αν το έγραφαν στο κουτί θα το δεχόμουν αλλά όχι έτσι. Θα το αγόραζα εν γνώση μου.

Εγώ αγόρασα δισκοπρίονο το οποίο δεν δουλεύει όπως θα έπρεπε και σαν "επισκευή" μου έστειλαν ένα το ίδιο.

Για την πλάκα μου θα το συνεχίσω. Να δώ πόσα δισκοπρίονα θα μου στείλουν μέχρι να δουλεύει ένα όπως πρέπει.
Και μετά θα σας τα μοιράσω δωρεάν με δικά σας μεταφορικά :cool:

Εγώ λέω ότι σου έστειλαν ελαττωματικό πάλι και δεν θα μπουν ποτέ στον κόπο να το ελενξουν εξονυχιστικά..Και αυτό γιατί δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά για ένα τέτοιο ζήτημα..
Η πολιτική Lidl είναι απλώς αλλαγή η αντικατάσταση εργαλείου...Αυτό είναι δεδομένο.. και ότι έρθει

Εμένα όμως με το τρόπο που ψάχνεις το εργαλείο καταλαβαίνω ότι σε ενδιαφέρει να είναι απόλυτα ενταξυ...
Αφού ήθελες λοιπόν δισκοπριονο με ακριβεια γιατί πήρες Parkside...;
Γιατί δεν είπες οτι θα διαθέσω κάτι τις παραπάνω για να έχω ένα σωστό δισκοπριονο...Αυτό δεν καταλαβαίνω εγώ..

Last edited:
Θοδωρή σε αυτό το σημείο θα πρέπει να φερθείς αντρίκια και να ξεκαθαρίσεις το εξής σημαντικό σημείο: θα μας τα στέλνεις διορθωμένα ή θα πρέπει να τα διορθώνουμε από μόνοι μας για να βάλουμε και το χερακι 👋 μας στο εργαλείο; 😆😆

Δώρο οι ροδέλες απο εμένα :cool:
Βέβαια είναι απο κασετίνα του λιντλ οπότε δεν φέρω καμία ευθύνη για ότι γίνει :ROFLMAO:
Εγώ λέω ότι σου έστειλαν ελαττωματικό πάλι και δεν θα μπουν ποτέ στον κόπο να το ελενξουν εξονυχιστικά..Και αυτό γιατί δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά για ένα τέτοιο ζήτημα..
Η πολιτική Lidl είναι απλώς αλλαγή η αντικατάσταση εργαλείου...Αυτό είναι δεδομένο..

Εμένα όμως με το τρόπο που ψάχνεις το εργαλείο καταλαβαίνω ότι σε ενδιαφέρει να είναι απόλυτα ενταξυ
Αφού ήθελες λοιπόν δισκοπριονο με ακριβεια γιατί πήρες Parkside...;
Γιατί δεν είπες οτι θα διαθέσω κάτι τις παραπάνω για να έχω ένα σωστό δισκοπριονο...Αυτό δεν καταλαβαίνω εγώ..

Αν αγοράσεις απο το λιντλ κατσαβίδι (απλό) και ο "άξονας" είναι στραβός εσύ μου λές ότι θα το δεχτείς?
Μιλάμε για δισκοπρίονο που δεν καθόταν στον οδηγό που δίνει το ίδιο το λιντλ για να κόψει μία ευθεία.

Στις πρώτες δοκιμές έκοβα ένα ρετάλι ΚΠ ~30-40εκ μήκος κοπής και δεν κατάφερνα να ακολουθήσω τον οδηγό.
Απορούσα τί κάνω λάθος.

Θεωρείς ότι αυτό το εργαλείο είναι σωστό και δεν είναι ελαττωματικό?
Κάνε το δικό σου στραβό, αντίστοιχα με τη λύση που έδωσα και δοκίμασε να κόψεις.

Δε μιλάμε για ακρίβεια. Μιλάμε για ελαττωματικό. Άχρηστο ή αλλιώς σκουπίδι όπως έχω ξαναπεί.
Και δεν λέω για όλα. Γιατί μετά που το διόρθωσα είναι άριστο για τα χρήματα του.

Και βος να ήταν τα ίδια θα έλεγα.

Αν αγοράσεις απο το λιντλ κατσαβίδι (απλό) και ο "άξονας" είναι στραβός εσύ μου λές ότι θα το δεχτείς?
Μιλάμε για δισκοπρίονο που δεν καθόταν στον οδηγό που δίνει το ίδιο το λιντλ για να κόψει μία ευθεία.

Στις πρώτες δοκιμές έκοβα ένα ρετάλι ΚΠ ~30-40εκ μήκος κοπής και δεν κατάφερνα να ακολουθήσω τον οδηγό.
Απορούσα τί κάνω λάθος.

Θεωρείς ότι αυτό το εργαλείο είναι σωστό και δεν είναι ελαττωματικό?
Κάνε το δικό σου στραβό, αντίστοιχα με τη λύση που έδωσα και δοκίμασε να κόψεις.

Δε μιλάμε για ακρίβεια. Μιλάμε για ελαττωματικό. Άχρηστο ή αλλιώς σκουπίδι όπως έχω ξαναπεί.
Και δεν λέω για όλα. Γιατί μετά που το διόρθωσα είναι άριστο για τα χρήματα του.

Και βος να ήταν τα ίδια θα έλεγα.
Όχι δεν θα το δεχομουνα...
Θα το πήγαινα όπως και εσύ πίσω...
Αχριστο η σκουπίδι είναι καθαρά προσωπική σου άποψη καθώς μόνο εσύ συνεχιζεις να το αναφέρεις..οπότε οκ..!!
Όπως πει έχω αντίθετη άποψη...

Αφού το διωρθωσες τι ψάχνεις να βρεις το καλό.. ;
Τα περισσότερα που θα πάρεις από επιστροφές θα είναι με ότι αυτό συνεπάγεται...

Καλά το να το κάνω στραβό για να δω τι ελάττωμα έχει μόνο ως τρολαρισμα το εκ λαμβάνω...

Άλλο όμως ρώτησα και θέλω απάντηση..
Γιατί δεν πήγες σε πιο ακριβώς εργαλείο όπως το Dewalt...;

Επειδή κάποια πράγματα αγαπητέ Θεόδωρε δεν θέλεις να τα καταλάβεις και εξακολουθείς να επαναλαμβάνεσαι.....
Νομίζω ότι το θέμα έχει φτάσει στα όρια του ...έχεις απόλυτο δίκιο....προσπαθούν να σε κοροϊδέψουν γι αυτό καλό είναι να μην ξαναγοράσεις parkside για το καλό όλων μας :cool:
Συγνώμη και αν είπα μερικά πράγματα για το θέμα τα οποία προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Last edited: