Μάλλον κανένας σας δεν κοίταξε το κουτί από τις μπαταρίες με cell balancing .
Το λέει ξεκάθαρα πάνω δεξιά, 3 χρόνια εγγύηση
Εγώ πάντως είχα φάει πόρτα από το service της παρκυ πριν 2 χρόνια περίπου με μια τεσσάρα. Είναι αναλώσιμο μου είχαν πει, πάει μέχρι 6 μήνες και δε δεχόντουσαν περαιτέρω συζήτηση πάνω σε αυτό. Αν έχουν αλλάξει τώρα πολιτική στις μπαταρίες δε το γνωρίζω.
Από την στιγμή που το ίδιο το σέρβις,δεν μιλάμε για υπάλληλο η ταμεια καταστήματος η εξυπηρέτηση πελατών που δεν είναι δικαιοδοσία τους, δηλ η εκπρόσωπος της Parkside στην Ελλάδα λέει αυτά τότε για ποια 3 έτη εγγύηση μιλάμε...;Μια χαρά το κοιτάξαμε και το έχουμε συζητήσει και παλιότερα.
Και με βάση αυτό που λέει το κουτί, ρώτησα στο service αν ισχύει και πήρα αρνητική απάντηση γιατί και καλά "είναι αναλώσιμο"
Τους απάντησα πως αυτό είναι εξαπάτηση καταναλωτή και πως αν μου χαλάσει η μπαταρία και δεν με καλύψουν στην τριετία θα απευθυνθώ στις αρμόδιες υπηρεσίες προστασίας των καταναλωτών, αλλά δεν μου φάνηκε να ίδρωσε το αυτάκι τους.
https://www.mdtools.gr/parkside-c-512.htmlεπειδή μπορεί να έχει απαντηθεί, υπάρχει κάποιο κατάστημα lidl, που να έχει τα εργαλεία, διότι όταν πηγαίνω δεν υπάρχει λέπι? θυμάμαι ότι κάπου υπάρχουν
Του Μπαμπη του ετυχε η μια στο εκατομμυριο![]()
Τι δε σου αρέσει στο παλμικό; Έχω καιρό τέτοιο και μπορώ να πω ότι είναι από τα καλά εργαλεία της παρκυ. Καλή κατασκευή, στιβαρή και ως τώρα απροβλημάτιστο, άσε που το έχει και μεγάλο ποσοστό μαστοράτζας και συνεργείων. Για το τσοκ που ρώτησες και αν κατάλαβα σωστά την ερώτηση σου, όταν βάζεις κάποια μύτη ή ανταπτοράκι μέσα, τραβάς το δαχτυλίδι του τσοκ και την ασφαλίζει. Δεν βγαίνει αν δεν κάνεις πάλι την ίδια κίνηση για να την αλλάξεις.Λοιπον οπως ειπα πηρα χθες ενα σετακι parkside το παλμικο κατσαβιδι και το σκουπακι υγρων στερεων.
Το παλμικο κατσαβιδι τωρα επισης σκατοκατασκευη αλλα δεν μπορεις να παρεις dewalt με 35€ τωρα..... Η ερωτηση μου ειναι το τσοκ δεν ασφαλιζει καπως ετσι ελευθερο ειναι μονο με την πιεση που του ασκεις μενει μεσα η ενδιαμεση φωλια για τις μυτες ?
Τι δε σου αρέσει στο παλμικό; Έχω καιρό τέτοιο και μπορώ να πω ότι είναι από τα καλά εργαλεία της παρκυ. Καλή κατασκευή, στιβαρή και ως τώρα απροβλημάτιστο, άσε που το έχει και μεγάλο ποσοστό μαστοράτζας και συνεργείων. Για το τσοκ που ρώτησες και αν κατάλαβα σωστά την ερώτηση σου, όταν βάζεις κάποια μύτη ή ανταπτοράκι μέσα, τραβάς το δαχτυλίδι του τσοκ και την ασφαλίζει. Δεν βγαίνει αν δεν κάνεις πάλι την ίδια κίνηση για να την αλλάξεις.
καμια μπαταρια απο τις μπος του κουμπαρου μου δεν εχει παθει καμια πτωση αποδοσης ,ουτε εχει χαλασει. ουτε καν η πρωτη του δεκα χρονια τωρα +
αλλά δεν τις αφηνει ποτε πανω στο εργαλειο και νομιζω τις αφηνει φουλ φορτισμενες αν θυμαμαι καλα, αλλά θα τον ρωτησω για σιγουρια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.