Εχω 6 μικρους τροχους ρευματος εκ των οποιων οι 2 ειναι ρυθμιζομενοι, ενας παλιος Bosch και ενας Parkside. Τον Bosch τον εδωσα στον πατερα μου και σε οποιον μου ζηταει τροχο, γιατι ξερω οτι δεν θα παθει τιποτα, αλλά εμενα δεν με βολευει για τριψιματα με γυαλοχαρτα γιατι ειναι μικρος σε ογκο, με βολευει απιστευτα ο ογκος και η πολυ καλη πισω λαβη του Parkside ... εχει καλυτερο ελεγχο απο τους μικροτερους!Οι ρυθμιζόμενες στροφές (και όχι και τα ονομαστικά βατ) κατά τη γνώμη μου είναι το μόνο πραγματικό δέλεαρ για το συγκεκριμένο τροχό, αλλά στη δική μου (τουλάχιστον) οπτική, αυτό το συν ακυρώνεται από τον όγκο/βάρος του συγκεκριμένου εργαλείου (και πλέον και από την όχι ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή).
Καλά έκανες και τον αγόρασες αφού σου είναι Οκ τα χαρακτηριστικά του και η τιμή, και καλορίζικος/καλοδούλευτος. Βέβαια λες κι εσύ ότι τον προορίζεις για 2-3 φορές το χρόνο, οπότε με κοινή λογική, για 2-3 φορές το χρόνο, πόσο αξίζει πραγματικά να κουβαλάς/χειρίζεσαι (και να αποθηκεύεις, τουλάχιστον αν μιλάμε για τυπικό ελληνικό διαμέρισμα και όχι σοβαρό χώρο εργαστηρίου με άνεση χώρου) αυτή την γκουμούτσα. Επίσης, πόσο πιθανό είναι πιστεύεις να χρειαστείς την 3ρτή εγγύηση για τέτοια χρήση (βαριά 10 φορές στην τριετία). Τέλος πάντων, κουβέντα να γίνεται, και πάλι καλορίζικος.
100% ισχυει....!!!με βολευει απιστευτα ο ογκος και η πολυ καλη πισω λαβη του Parkside ... εχει καλυτερο ελεγχο απο τους μικροτερους!
για πες για τα led. τα θέλω για να τα έχω στο συρτάρι για εφεδρεία αν κοπεί το ρεύμαΛίγα πράγματα σημερα τελικά...
Ένα σετ πλάτες,μια καμπάνα βούρτσα 75mm και τα φωτάκια led σετ από περιέργεια...
Λίγα πράγματα σημερα τελικά...
Ένα σετ πλάτες,μια καμπάνα βούρτσα 75mm και τα φωτάκια led σετ από περιέργεια...
Επισης δεν νομιζω οτι επειδη η Parkside αυξησε τις τιμες, αυτο θα με οδηγησει να αγορασω καποιο bugdet που μεχρι τωρα απεφευγα..με τιποτα.
Το πολυ πολυ, εαν κρινει καποιος οτι η σχεση ποιοτητας/τιμης των Parkside τεινει να γινει αδικαιολογητη, μπορει να παει σε επωνυμο εργαλειο με το αναλογο κοστος.
για πες για τα led. τα θέλω για να τα έχω στο συρτάρι για εφεδρεία αν κοπεί το ρεύμ
Μιχαλη η διάσταση τους είναι 7Χ7 και είναι 2 στο σετ...Κωστη βαλε μια φωτο τα λεντακια αν μπορεις. Τι διαστασεις εχουν και τι ειδους μπαταριες παιρνουν?
Δυο φωτακια εχει το σετ τελικα στα 6 ευρω? Ποσα λουμεν γραφουν επανω?
θυμασαι οτο αλλαξα στοιχεια στη 12β9λτη μου? αγνωστης κινεζικης ητανεΣωστη παρατηρηση αλλα επειδη τα parkside battery packs ειναι φτηνα, δεν το αξιολογω ως σημαντικο στοιχειο που θα επηρρεασει την ενδεχομενη αγορα.
Ωστοσο, μπορουμε να παρουμε μια ιδεα για την ποιοτητα και την πιθανη μακροζωια τους, βρισκοντας καποιο βιντεακι που ανοιγει μια τετοια μπαταρια και βλεποντας τι επιμερους στοιχεια χρησιμοποιουνται.
Να ζησουν μια δεκαετια+ oπως τα battery packs της Bosch, δεν το νομιζω αλλα θελω να το ελπιζω![]()
Το καλο που σου θελω, να αλλαξεις καναλι ... μη ξαναμπεις στο thingiverse γιατι σου μπαινουν ιδεεςΣε αυτόν εδώ διάβασα κάποτε ότι γράφουν Parkside επάνω αλλά τα στοιχεία είναι Samsung.
""The battery its really good constructed, it has the typical 5s 18650 cells that are "Parkside" Branded but they are samsung cells wrapped up with parkside info."
https://www.thingiverse.com/thing:3110392
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.