Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Οι ρυθμιζόμενες στροφές (και όχι και τα ονομαστικά βατ) κατά τη γνώμη μου είναι το μόνο πραγματικό δέλεαρ για το συγκεκριμένο τροχό, αλλά στη δική μου (τουλάχιστον) οπτική, αυτό το συν ακυρώνεται από τον όγκο/βάρος του συγκεκριμένου εργαλείου (και πλέον και από την όχι ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή).
Καλά έκανες και τον αγόρασες αφού σου είναι Οκ τα χαρακτηριστικά του και η τιμή, και καλορίζικος/καλοδούλευτος. Βέβαια λες κι εσύ ότι τον προορίζεις για 2-3 φορές το χρόνο, οπότε με κοινή λογική, για 2-3 φορές το χρόνο, πόσο αξίζει πραγματικά να κουβαλάς/χειρίζεσαι (και να αποθηκεύεις, τουλάχιστον αν μιλάμε για τυπικό ελληνικό διαμέρισμα και όχι σοβαρό χώρο εργαστηρίου με άνεση χώρου) αυτή την γκουμούτσα. Επίσης, πόσο πιθανό είναι πιστεύεις να χρειαστείς την 3ρτή εγγύηση για τέτοια χρήση (βαριά 10 φορές στην τριετία). Τέλος πάντων, κουβέντα να γίνεται, και πάλι καλορίζικος.
Εχω 6 μικρους τροχους ρευματος εκ των οποιων οι 2 ειναι ρυθμιζομενοι, ενας παλιος Bosch και ενας Parkside. Τον Bosch τον εδωσα στον πατερα μου και σε οποιον μου ζηταει τροχο, γιατι ξερω οτι δεν θα παθει τιποτα, αλλά εμενα δεν με βολευει για τριψιματα με γυαλοχαρτα γιατι ειναι μικρος σε ογκο, με βολευει απιστευτα ο ογκος και η πολυ καλη πισω λαβη του Parkside ... εχει καλυτερο ελεγχο απο τους μικροτερους!
Επιπλεον με αυτα τα χαρακτηριστικα και σε αυτη την τιμη δεν υπαρχει αλλο εργαλειο, με διαφορα. Και εχει βγει και πολυ καλος.

με βολευει απιστευτα ο ογκος και η πολυ καλη πισω λαβη του Parkside ... εχει καλυτερο ελεγχο απο τους μικροτερους!
100% ισχυει....!!!
Θες μικρό όγκο για κόψιμο μεγάλο για τριψιματα και λείανση...!!!

Λίγα πράγματα σημερα τελικά...
Ένα σετ πλάτες,μια καμπάνα βούρτσα 75mm και τα φωτάκια led σετ από περιέργεια...
για πες για τα led. τα θέλω για να τα έχω στο συρτάρι για εφεδρεία αν κοπεί το ρεύμα

• Like
Reactions: lazarefa
Λίγα πράγματα σημερα τελικά...
Ένα σετ πλάτες,μια καμπάνα βούρτσα 75mm και τα φωτάκια led σετ από περιέργεια...

Κωστη βαλε μια φωτο τα λεντακια αν μπορεις. Τι διαστασεις εχουν και τι ειδους μπαταριες παιρνουν?
Δυο φωτακια εχει το σετ τελικα στα 6 ευρω? Ποσα λουμεν γραφουν επανω?

Επισης δεν νομιζω οτι επειδη η Parkside αυξησε τις τιμες, αυτο θα με οδηγησει να αγορασω καποιο bugdet που μεχρι τωρα απεφευγα..με τιποτα.
Το πολυ πολυ, εαν κρινει καποιος οτι η σχεση ποιοτητας/τιμης των Parkside τεινει να γινει αδικαιολογητη, μπορει να παει σε επωνυμο εργαλειο με το αναλογο κοστος.

καπου εδω θα πρεπει να υπολογισουμε και την χρονικη διαρκεια ζωης των budget μπαταριων.
Αν δεν υπηρχε η εξασφλαλιση οτι η συμβατοτητα της σειρας x20 θα παει για χρονια, δεν θα τα γλυκοκοιταγαμε τοσο πολυ.

Σωστη παρατηρηση αλλα επειδη τα parkside battery packs ειναι φτηνα, δεν το αξιολογω ως σημαντικο στοιχειο που θα επηρρεασει την ενδεχομενη αγορα.

Ωστοσο, μπορουμε να παρουμε μια ιδεα για την ποιοτητα και την πιθανη μακροζωια τους, βρισκοντας καποιο βιντεακι που ανοιγει μια τετοια μπαταρια και βλεποντας τι επιμερους στοιχεια χρησιμοποιουνται.

Να ζησουν μια δεκαετια+ oπως τα battery packs της Bosch, δεν το νομιζω αλλα θελω να το ελπιζω :)

για πες για τα led. τα θέλω για να τα έχω στο συρτάρι για εφεδρεία αν κοπεί το ρεύμ
Κωστη βαλε μια φωτο τα λεντακια αν μπορεις. Τι διαστασεις εχουν και τι ειδους μπαταριες παιρνουν?
Δυο φωτακια εχει το σετ τελικα στα 6 ευρω? Ποσα λουμεν γραφουν επανω?
Μιχαλη η διάσταση τους είναι 7Χ7 και είναι 2 στο σετ...

20230126_191416.jpg

Περνει 3 ΑΑΑ το καθενα και γράφει ότι είναι 3w το καθένα...και ο γαντζος είναι περιστρεφομενος 360μοιρες..
20230126_191425.jpg 20230126_191512.jpg

Από φωτισμό είναι πολύ ικανοποιητικά για αυτό που προορίζονται...

20230126_184004.jpg 20230126_183636.jpg

Ειδικά στο αυτοκίνητο σε επίμαχα σημεία θεωρώ ότι είναι τάμαμ...

20230126_184207.jpg
Θεωρώ ότι αξίζουν παιδιά...

Last edited:
Τhanks man!
Αν εχει μια και δυνατη σκαλα, η διαρκεια φωτισμου που τροφοδοτειται απο τις 3 χΑΑΑ για 3w, θα ειναι πολυ περιορισμενη.
Μαξ. κανα τεταρτο της ωρας. Εκτος και εαν εχει καποιο αξιολογο τσιπακι διαχειρισης ενεργειας που εχουν οι καλοι φακοι και αυξηθει η διαρκεια.

Σωστη παρατηρηση αλλα επειδη τα parkside battery packs ειναι φτηνα, δεν το αξιολογω ως σημαντικο στοιχειο που θα επηρρεασει την ενδεχομενη αγορα.

Ωστοσο, μπορουμε να παρουμε μια ιδεα για την ποιοτητα και την πιθανη μακροζωια τους, βρισκοντας καποιο βιντεακι που ανοιγει μια τετοια μπαταρια και βλεποντας τι επιμερους στοιχεια χρησιμοποιουνται.

Να ζησουν μια δεκαετια+ oπως τα battery packs της Bosch, δεν το νομιζω αλλα θελω να το ελπιζω :)
θυμασαι οτο αλλαξα στοιχεια στη 12β9λτη μου? αγνωστης κινεζικης ητανε

• Like
Reactions: Χιωτης
Σε αυτόν εδώ διάβασα κάποτε ότι γράφουν Parkside επάνω αλλά τα στοιχεία είναι Samsung.
""The battery its really good constructed, it has the typical 5s 18650 cells that are "Parkside" Branded but they are samsung cells wrapped up with parkside info."
https://www.thingiverse.com/thing:3110392
Το καλο που σου θελω, να αλλαξεις καναλι ... μη ξαναμπεις στο thingiverse γιατι σου μπαινουν ιδεες :ROFLMAO:

• Haha
Reactions: osatosa
Πέστο Ψέματα Κυριάκο , όλοι μας έχουμε 18αρια και ζήτημα αν χρειάζονται στο 30% των περιπτώσεων .
Εδώ σε μια μικρή κουζίνα , που ανασκεύασα στο εξοχικό , και την έφτιαξα με ένα παλιό dewalt 710 και ένα Bosch12v-15 gsb. Θα μου πεις σιγά την κατασκευή αλλά δεν χρειάστηκα 18αρι ούτε για τις τρύπες στον τοίχο .
Εδώ το κιτρινάκι :
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
και μια απλή φωτό από την τοποθέτηση
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τα 18αρια χρειάζονται πλέον μόνο σε ειδικές "βαριές" δουλειές , είναι και βαριά τα άτιμα . Άσε που η milwaukee έχει βγάλει τα καινούργια 12αρια που χτυπάνε στα ίσα τα μεγάλα . Να δούμε σε λίγα χρόνια αν θα υπάρχουν 18αρια στην αγορά.