Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

τα βυσματα για τις μπαταριες και τους φορτιστες, αλλα οι τασεις ειναι οι ιδιες. με ανταπτορα παίζουν. έχω και γω 2 διαφορετικές 18βολτες (γιατί άλλαξαν γενιές καποια στιγμή) και θέλω να πάρω αντάπτορες

Έχω πάρει την βρύση που φαίνεται στο βίντεο. εδώ και λίγες μέρες χάνει λίγο νερό στο σημείο που περιστρέφεται το πάνω μέρος (πάνω ακριβώς από το μεικτή δηλαδή). έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία; έχει φλάντζα που αλλάζει ή πάει για πέταμα?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν πάει κάποιος ας μας πει τι είδε τελικά!
Πέρασα από περιέργεια σήμερα γιατί ήταν ο δρόμος μου προς τα κει.
Προφανώς δεν είχε μείνει κανένα κομμάτι και που ρώτησα μου είπε τις 3 πρώτες ώρες είχαν τελειώσει όποτε πάνω από 30 κομμάτια max δεν παίζει να είχε.

αυξησεις και στη γερμανια
ηδη στη γερμανια το μπρασλες σολο κρουστικο της παρκσαιντ ειναι στα 77 €! στην νεα του εκδοση (Β2) που εχει καλυτερο ελεγχο στον διακοπτη και ειναι πιο ελαφρυ απο την Α1. η παλια τιμη του που ηταν στα 67 τελειωσε... μαλλον εχουν αρχισει και κανουν κι εκει αυξησεις.
στην ελλαδα θα μας φερουν το Α1 με κανα 90 αρι λογικα , ετσι οπως παιζουν τα λιντλ εδω και ενα χρονο... θα ηταν ευχαριστη εκπληξη να φερουν το Β2 με 90€ :)
με 80 (ονομαστικα) ν.μ. αλλά στις 400 στροφες .
πρωτοτυπια της παρκσαιντ μονο στο κρουστικο της , γιατι το απλο το βγαζει στις 500 σαλ και 60 ν.μ. (οπως ολοι σχεδον) με αποτελεσμα να ειναι ταχυτερο το απλο σε ολες σχεδον τις βιδες πλην μεγαλων στριφωνιων. αλλά να βγαζει ετσι το κρουστικο περισσοτερη ροπη εις βαρος της ταχυτητας

https://www.lidl.de/p/parkside-perf...-20-li-b2-ohne-akku-und-ladegeraet/p100357989

και αναρωτιεμαι αν καποιος θα ψωνιζε στα 90 σολο το περφορμανς και οχι το 485 στα 70€ ή το 484 στα 100€ της μακιτα
πρεπει να γινει εμπαργκο στην αγορα των παρκσαιντ μπας και συνερθουν ιδιαιτερα στην ελλαδα

απο παρκσαιντ πια εγω, ψωνιζω μονο ψιλολογια.

Last edited:
σαφως αλλά οχι ολα!
γιατι οι επωνυμες μαρκες κατεβαινουν ιδιαιτερα χαμηλα στις ολο και περισσοτερες προσφορες, τουλαχιστον εδω στην ελλαδα , τοσο σε εργαλεια οσο και σε αναλωσιμα και περιφερειακα!
με αποτελεσμα μερικες φορες να αγοραζεις επωνυμα (αρκει να το ψαξεις λιγο) πιο φτηνα απο τα παρκσαιντ αναλωσιμα
ετσι ομως οπως το παει, το πρακτικερ στις προσφορες του θα ειναι φτηνοτερο!

γενικα ομως ναι, τα αναλωσιμα και περιφερειακα της παρκι , ειναι vfm (ακομα)

λογικα ενα λαστιχενιο δαχτυλιδι O-ring χρειαζεσαι.
βγαλτο να δεις τι εχει μεσα
Έχω βάλει αρκετή δύναμη και δεν βγαίνει το πάνω μέρος, δεν ξέρω αν έχει κάποιο κόλπο. Σε άλλη βρύση ερχόταν ξεχωριστά και κούμπωνε

το δειχνει και το βιντεο που εβαλες, εχει βιδουλα αλλεν για να βγει η κανουλα απο την βαση. την ξεβιδωσες?

λογικα ενα λαστιχενιο δαχτυλιδι O-ring χρειαζεσαι.
βγαλτο να δεις τι εχει μεσα
χάνει από πάνω!
fa2d9b530bddf490ac40c69d1fce60ae.jpg

λιγο πιο πανω απο την ενωση , απο εκει που χανει, εχεις βιδουλα αλλεν
ξεβιδωσε τη για να μπορεις να τραβηξεις προς τα πανω τη κανουλα

• Like
Reactions: enduras1
Λιγο πιο κατω απο την ενωση ειναι η βιδα.
Στο 3.44 στο βιντεο το δειχνει.
Δεν την καργαρεις πολυ.
Ισα-ισα για να μην βγαινει το ρουξουνι.

• Like
Reactions: nickolas
λιγο πιο πανω απο την ενωση , απο εκει που χανει, εχεις βιδουλα αλλεν
ξεβιδωσε τη για να μπορεις να τραβηξεις προς τα πανω τη κανουλα
Λιγο πιο κατω απο την ενωση ειναι η βιδα.
Στο 3.44 στο βιντεο το δειχνει.
Δεν την καργαρεις πολυ.
Ισα-ισα για να μην βγαινει το ρουξουνι.
Τυφλός είμαι, θέλει ειδική φλάντζα (πχ food, non toxic κλτ)? Αν όχι έχω το σετ του lidl

Για ειδικη φλαντζα θα σε γελασω.
Εγω βαζω απλα o-ring απο την συλλογη.
Μόλις είδα τι γράφει. Γνώριζα ότι ό.τι έχει να κάνει με νερό και τρόφιμα θέλει ειδικά o rings. IMG_20230205_105902.jpg

Στάλθηκε από το JAD-LX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα πρεπει να ψαξεις τοτε για o-ring ποσιμου νερου.
Εγω εχω ιδιωτικη συλλογη o-rings, οχι του Lidl, με αγνωστες
ιδιοτητες αλλα βασιζομαι στο φιλτρο νερου.
Αν βρεις καπου παντως, ενημερωσε για να τα αλλαξω.

Last edited:
Άνοιξα τη βρύθση αλλά δυστυχώς δεν έχει oring , κάτι πλαστικά δακτυλιδάκια. Κακή ποιότητα. Έβαλα πρόχειρα oring αλλά δεν κουμπώνει. (έχουν πάχος). Ξανακούμπωσα όπως ήταν αλλά έγινε χειρότερα. Δεν ξέρω που έχω βάλει το κουτί και την απόδειξη γιατί έχει 5 χρόνια εγγύηση

Θα πρεπει να ψαξεις τοτε για o-ring ποσιμου νερου.
Εγω εχω ιδιωτικη συλλογη o-rings, οχι του Lidl, με αγνωστες
ιδιοτητες αλλα βασιζομαι στο φιλτρο νερου.
Αν βρεις καπου παντως, ενημερωσε για να τα αλλαξω.
αν το φίλτρο είναι στο ρουθούνια οκ, αλλά είναι κάτω πάγκου δεν έχεις προστασία