journeyman
Senior Member
- 21 June 2008
- 516
Σωστός ο φίλος.Στο επίσημο σαιτ κ στο app,όλες οι μπαταρίες λένε 3 χρόνια εγγύηση.Οποιος αγοράσει,κρατά απόδειξη κάνει κ ένα screen shot κ νομίζω δεν θα έχει θέμα.Ας λένε οτι θέλουν οι υπάλληλοι,εδώ λέει 3 χρόνια
Θα "χτυπήσω" ό,τι υπάρχει σε αναλώσιμο και ελπίζω να κρατήσουνο πρασινος ομως δεν ειναι μπρασλες με αποτελεσμα να ειναι πιο αδυναμος και να τρωει τη μπαταρια αρκετα πιο συντομα.
αν τον θες για τριψιματα, ο μαυρος που θα φερει ειναι "μονοδρομος". ειναι και το τελευταιο μοντελο της.
η μπαταρια η 4αρα , σε αντιθεση με τις παλιες ειναι μπαλανς. εγω θα την παρω αν μπορεσω.
η μαυρη η σπαθοσεγα δεν λεει πολλα γιατι εχει βγαλει νεοτερο μοντελο που κανει πολυ πιο γρηγορα κοψιματα επειδη εχει μεγαλυτερη διαδρομη η λαμα της
το μαυρο δραπανοκατσαβιδο εχει πανω του το εξαιρετικο τσοκ της rohm. βεβαια τα 60 ευρω δεν τα λες και λιγα , αλλά σε σχεση με ενα B&D , εινχελ κλπ της αυτης τιμης , το παρκι ειναι σαφως πιο προτιμηταιο αν και δεν ειναι κρουστικο, για το τσοκ του περισσοτερο.
το κρουστικο πιστολετο ειναι αρκετα καλυτερο απο το Α1 που εβγαζε καπνους αν το ζοριζες.
το παλμικο κατσαβιδι το βλεπω ακριβο σε σχεση με τα αντιστοιχα του μπανγκουντ που ειναι στην ουσια μακιτα.
αυτα που σιγουρα θα αξιζουν ειναι τα περφορμανς μπητακια/κατσαβιδια/τρυπανια κλπ
ο,τι βγαζει ως περφορμανς ο παρκσαιντ ειναι εξαιρετικα ανκαι εχει τσιμπισει σαφως τις τιμες της ακομα και σε αυτα.
Εάν εννοεις το αλφαδι/λέιζερ σε αυτά τα χρήματα μαζί με τριποδο δεν βρίσκεις...Ψήνομαι για το αλφαδομετρο τι λέτε ..
Ψιλό ακριβό αλλα νομίζω αξίζει ..
Εσένα ειδικα ειλικρινά δε σε καταλαβαίνω.Θα "χτυπήσω" ό,τι υπάρχει σε αναλώσιμο και ελπίζω να κρατήσουν![]()
Θα ελεγα να προτιμηθουν δυο 4αρες μπαταριες απο μια 8αρα. Η 4αρα εκτιμω οτι ειναι υπεραρκετη για τις εργασιες που περιγραφεις.
Περα απο το βαρος που δεν ειναι αμελητεο, εαν κατι παει στραβα μετα απο καιρο, δεν θα κλαις το διπλο κοστος της 8αρας.
Ο μονος λογος για να προτιμουσα την 4αρα σε σχεση με την 8αρα ειναι οντως το βαρος της....αλλα η συγκεκριμενη 8αρα εχει 21700 κυψελες εναντι των 18650 των 4αρων πραγμα που σημαινει πολυ περισσοτερη διαρκεια απο 2αρες μαζι..σε εργονοβορα εργαλεια η 8αρα ειναι οπως και αν το κανουμε πιο ενδεικτικη...τωρα εαν παει κατι στραβα οπως σε εμενα τοτε ναι θα ειναι θεμα....Για τις μπαταρίες με τρώει να πάρω την 8ρα. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα φορτίζει σωστά στον "απλό" φορτιστή.
Όλα,μα όλα σωστά τα λεςΘα ελεγα να προτιμηθουν δυο 4αρες μπαταριες απο μια 8αρα. Η 4αρα εκτιμω οτι ειναι υπεραρκετη για τις εργασιες που περιγραφεις.
Περα απο το βαρος που δεν ειναι αμελητεο, εαν κατι παει στραβα μετα απο καιρο, δεν θα κλαις το διπλο κοστος της 8αρας.
Για τροχο, για ερασιτεχνικη χρηση, θα προτιμουσα ασυζητητι εναν Parkside μπαταριας απο τον καλυτερο επωνυμο τροχο ρευματος.
Ειναι ασυλληπτη η ευκολια και ευχρηστια ενος τροχου μπαταριας, για να μην πουμε και για την ασφαλεια που δεν μπλεκεσαι με καλωδια.
Αυτά εδώ (burnisher attachment) έχω πετύχει καθώς χαζεύω. Δεν έχω ιδέα κατά πόσο κάνουν δουλειά ή τι λεν από ποιότητα ή αν ταιριάζουν με τις στροφές που βγάζει ο γωνιακός, οπότε ψάξτο πριν το πάρεις.Υπάρχει περίπτωση να μπορεί να δουλέψει σαν σατινιέρα ο τροχός;
Δύσκολο,πολύ δύσκολο με τροχό ,χρειάζεται ομαλή και σταθερή κίνηση στην επιφάνεια προς επεξεργασία ιδίως αν πρόκειται για μαλακά μέταλλα (αλουμινίου),αν είναι ινοξ ίσως.Αυτά εδώ (burnisher attachment) έχω πετύχει καθώς χαζεύω. Δεν έχω ιδέα κατά πόσο κάνουν δουλειά ή τι λεν από ποιότητα ή αν ταιριάζουν με τις στροφές που βγάζει ο γωνιακός, οπότε ψάξτο πριν το πάρεις.
ΝΑι για αυτο λεω το αλφαδι - λειζερ με προβληματιζει η μπαταρια του και κατα τι αντοχη θα εχει σηνυθως για οικοδομες η γυψοσανιδα κανα 8 ωρο την θελω να αντεχει αλλα οντως η τιμη ειναι αρκετα καλη το θεμα ειναι να αντεξει η μπαταρια σε τετοια εργασια.Εάν εννοεις το αλφαδι/λέιζερ σε αυτά τα χρήματα μαζί με τριποδο δεν βρίσκεις...
Δεν έχει καμία σχέση με το απλό λέιζερ που βγάζει...
θεωρώ ότι αξίζει να το πάρεις...
στην τελική εάν δεν σου κάνει το γυρίζεις πίσω. .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.