Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

μπαμπη μηπως η μπαταρια τα εφτυσε? τι λεγαμε πριν λιγο καιρο για τα πεσμενα βολταζ οταν ειναι φρεσκοφορτισμενες?

Μπάμπη 10,13volt γράφει το πολύμετρό σου. Δεν θυμάμαι ακριβώς τις τιμές αλλά νομίζω γύρω στα 12volt είναι γεμάτη και γύρω στα 10 άδεια. Δεν έχω και καμιά γεμάτη μπαταρία να τσεκάρω επιτόπου.

• Like
Reactions: nikfor
Και πάλι χαμηλό μου φαίνεται. Για τις μπαταρίες λιθίου ήξερα ότι είναι 4.2 volt ανα στοιχείο όταν είναι 100% φορτισμένες - με τις LIPO (lithium polymer) που τις χρησιμοποιώ χρόνια ισχύει στάνταρ. Κάπου θα γράφει τι τύπος μπαταρίας είναι (LifePO4 ?) - googlαρε τον τύπο μπαταρίας να δεις τι βολτ έπρεπε να δείχνει στο 100%.

Το κυκλωμα της μπαταριας θα ειναι φιλε
Θελει το εργαλειο λιγο ρευμα και το bms κοβει

Βαλε την μπαταρια στο εργαλειο και τους ακροδεκτες του πολυμετρου στις επαφες, ενεργοποιησε το εργαλειο και πες τι δειχνει το πολυμετρο σε volt.

Νικόλα δεν το ξέρω αυτό, αν «κλειδώνεις» στα 10Α μήπως το τι τραβάει δεν το ορίζει η πλακέτα;
Όχι,κλειδώσες τη μέγιστη ζητηση.Τα Α δημιουργούνται απο κατανάλωση, υπάρχουν μόνο όταν συμβεί κατανάλωση.Τα V υπάρχουν πάντα δουλεύει δεν δουλεύει το εργαλείο.

• Like
Reactions: nikfor and Babis K.
Βαλε την μπαταρια στο εργαλειο και τους ακροδεκτες του πολυμετρου στις επαφες, ενεργοποιησε το εργαλειο και πες τι δειχνει το πολυμετρο σε volt.

Μήπως θέλεις να σου κάνω καλύτερα μια τούμπα με τριπλή περιστροφή στον αέρα σαν τον Μελισσανίδη; 😛
Εχεις δοκιμάσει να το κάνεις αυτό σε μπαταρία χωνευτή μέσα στο εργαλείο;

Μήπως θέλεις να σου κάνω καλύτερα μια τούμπα με τριπλή περιστροφή στον αέρα σαν τον Μελισσανίδη; 😛
Εχεις δοκιμάσει να το κάνεις αυτό σε μπαταρία χωνευτή μέσα στο εργαλείο;
xaxxaxaaa
ρε τρελε οπως εχεις ανοιχτο το εργαλειο θα το κανεις ... και κατευθειαν στο μοτερ και μεσω το τσουρουφλισμενου κυκλωματος

Πολύ ενδιαφέροντα όντως τα επαναφορτιζόμενα εργαλεία που φέρνουν από Πέμπτη. Προσωπικά το σκέφτομαι για το επαναφορτιζόμενο πλυστικό μηχάνημα PDRA 20–Li B2 στα 60 ευρώ. Ήταν άλλωστε ο βασικός λόγος που δεν παρήγγειλα το αντίστοιχο της καλής προσφοράς του banggood με τις 2 μπαταρίες στα 45 ευρώ πριν κανά 2μηνο, μια που ήθελα κάτι καλύτερο (έστω και ακριβότερο) και είπα να περιμένω πότε θα ξαναβγάλουν το συγκεκριμένο.
Αν δε κάνω λάθος το έχουν ξαναφέρει παλιότερα (νομίζω στα 55 ευρώ τότε, λογικά η έκδοση Α1). Το έχει δοκιμάσει κανείς; Βασικά με ενδιαφέρει για να πλένω μηχανάκι (παπί), όπου δηλ. οι ανάγκες πίεσης νερού δεν είναι μεγάλες, σε σημείο που δεν έχω κοντινή πρόσβαση σε νερό βρύσης και ρεύμα πρίζας (δηλαδή με τροφοδοσία νερού από κουβά περίπου 10-12 λίτρων). Ως μπαταρία τροφοδοσίας ρεύματος πιθανότατα θα χρησιμοποιήσω μια 4άρα που έχω.

Last edited:
  • Like
Reactions: ΙΝΠ
H υφασματινη πολυ καλη ταινια της 3Μ βγαινει στα 2,99, στα μισα λεφτα απο την αγορα.

Πολυ ενδιαφερον το 18βολτο τρομπακι, πληρες εξαρτηματων και με βαλιτσακι αλλα και το πιεστικο που θα το προτιμουσα απο τα κινεζικα λογω 3ετους εγγυησης, καλυτερης μπαταριας αλλα και γενικοτερα.

H υφασματινη πολυ καλη ταινια της 3Μ βγαινει στα 2,99, στα μισα λεφτα απο την αγορα.
Ναι, ειναι το μονο μη επαναφορτιζόμενο εργαλειο του φυλαδιου.
Τι μανια ειναι αυτη με τα επαναφορτιζόμενα? Ενα πραγμα λες και
χαθηκαν απο την γη οι μπριζες και οι μπαλαντεζες..

Πολύ ενδιαφέροντα όντως τα επαναφορτιζόμενα εργαλεία που φέρνουν από Πέμπτη. Προσωπικά το σκέφτομαι για το επαναφορτιζόμενο πλυστικό μηχάνημα PDRA 20–Li B2 στα 60 ευρώ. Ήταν άλλωστε ο βασικός λόγος που δεν παρήγγειλα το αντίστοιχο της καλής προσφοράς του banggood με τις 2 μπαταρίες στα 45 ευρώ πριν κανά 2μηνο, μια που ήθελα κάτι καλύτερο (έστω και ακριβότερο) και είπα να περιμένω πότε θα ξαναβγάλουν το συγκεκριμένο.
Αν δε κάνω λάθος το έχουν ξαναφέρει παλιότερα (νομίζω στα 55 ευρώ τότε, λογικά η έκδοση Α1). Το έχει δοκιμάσει κανείς; Βασικά με ενδιαφέρει για να πλένω μηχανάκι (παπί), όπου δηλ. οι ανάγκες πίεσης νερού δεν είναι μεγάλες, σε σημείο που δεν έχω κοντινή πρόσβαση σε νερό βρύσης και ρεύμα πρίζας (δηλαδή με τροφοδοσία νερού από κουβά περίπου 10-12 λίτρων). Ως μπαταρία τροφοδοσίας ρεύματος πιθανότατα θα χρησιμοποιήσω μια 4άρα που έχω.

Οντως για πειτε καμια γνωμη!

Aμα δεν το αγορασει καποιος και δεν το συγκρινει με το αντιστοιχο worx και το Ryobi που εχει αντιγραψει σε πολλα, δεν μπορεις να βγαλεις πορισμα :)

Στα χαρτια εχουν την σχεδον ιδια πιεση (λιγο υψηλοτερη 25vs22bar) και σχεδον ιδια ροη νερου ανα ωρα (λιγο χαμηλοτερη) με το απλο Ryobi (οχι τo brushless).
Eαν ειναι οντως ετσι, θα ειναι μια χαρα εργαλειο και μαλιστα νομιζω οτι παιρνει και το ανταπτορακι του worx για να δουλευει και με μπουκαλι αναψυκτικου.

Aμα δεν το αγορασει καποιος και δεν το συγκρινει με το αντιστοιχο worx και το Ryobi που εχει αντιγραψει σε πολλα, δεν μπορεις να βγαλεις πορισμα :)

Στα χαρτια εχουν την σχεδον ιδια πιεση (λιγο υψηλοτερη 25vs22bar) και σχεδον ιδια ροη νερου ανα ωρα (λιγο χαμηλοτερη) με το απλο Ryobi (οχι τo brushless).
Eαν ειναι οντως ετσι, θα ειναι μια χαρα εργαλειο και μαλιστα νομιζω οτι παιρνει και το ανταπτορακι του worx για να δουλευει και με μπουκαλι αναψυκτικου.

Περιμένουμε το κείμενο του συγκριτικού εντός του ΣΚ (το πολύ). Μη σε αφήνουμε και λάσκα. 😁

μεγαλη υποθεση το πλυστικο παιδια, ειτε το προ διμηνου απο μπανγκουντ με δυο μπαταριες στα 44 που αγορασα, ειτε του λιντλ που λογικα θα ειναι ανωτερο.
σε υπερυψωμενο κατα ενα μετρο ισογειο επλυνα τα τζαμια των παραθυρων εξωτερικα. ομορφα και καθαρα , εκει που εβαζα σκαλα, σφουγγαρι και αζαξ, τωρα με τουτο χωρις κινδυνο (δεν εχει φυσικα την πιεση του ρευματος), χωρις μπαλαντεζες χωρις λαστιχα ποτισματος, με ενα κουβα νερο τα πυροβολεις με δαυτο, τα περνας με ενα μακτρο με κονταρι και.. βουαλά! :)
οπότε παρτε το με κλειστα ματια που λενε

ακομα καλυτερο λογικα, η σπαθοσεγα ενος χεριου γιατι εχει δαγκανα
εχω του μπανγκουντ αγορασμενο σε προσφορα περι τα 17 ευρω , που μπορει να κανει δουλια, αλλά επειδη ακριβως δεν εχει δαγκανα, τρανταζει το κλαρι αν δεν ειναι πολυ χοντρο και ετσι και το χερι σου κουραζεται και κανει μια ωρα να κοψει.
βεβαια το αλυσοπριονο ενος χεριου ειναι πολυ πιο γρηγορο και χωρις κραδασμους, αν ομως καποιος θελει να κοβει στοχευμενα αναμεσα σε αλλα κλαδακια, αυτο του λιντλ θα ειναι προτιμοτερο.

αυτα τα δυο ειναι κατα τη γνωμη μου τα πιο χρησιμα.

νικολα, καπου στο αλι επιασε το ματι μου δαγκανες σαν εξαρτημα/αξεσουαρ....δεν ριχνεις μια ματια?

• Like
Reactions: nickolas