Εγώ έχω το "ηλεκτρονικό" τρία χρόνια τώρα και όσα τρυπήματα έχω κάνει δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Όσον αφορά την δύναμη και τις στροφές η λειτουργία του είναι λίγο περίπλοκη. Ρυθμίζεις "χ" στροφές ...ξεκινάει μετά ρίχνει πάλι στροφές και ανάλογα με την αντίσταση που αντιμετωπίζει προχωρώντας το τρύπημα αυξάνει τις στροφές και την δύναμη του όσο χρειάζεται.
Κάτι τέτοιο έχω καταλάβει από την λειτουργία του. Εμένα πάντως άσχετα με την θεωρία με βολεύει ο τρόπος λειτουργίας του.
Επίσης άλλη μία διαφορά είναι ότι έχει βολική βάση με ενσωματωμένα T-track που μπορείς να φτιάξεις εύκολα πατέντες στερέωσης και στο εργαλείο κατεβαίνει όλη η κεφαλή προς την βάση για το επιθυμητό ύψος.![]()
Θυμάσαι τι τρυπάνι είχες βάλει πάνω;Το 1ο μετά από υπερβολικό ζόρι σε λαμαρίνα 10mm «κούρεψε» τον άξονα του choke.
Νίκο, είχες ποτέ κλασσικό με ιμάντα πριν το ηλεκτρονικό; Επίσης, μέχρι τι διάμετρο τρυπάνι έχεις δοκιμάσει σε ξύλο;Εγώ έχω το "ηλεκτρονικό" τρία χρόνια τώρα και όσα τρυπήματα έχω κάνει δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Θυμάσαι τι τρυπάνι είχες βάλει πάνω;
Δημήτρη, με προτρύπημα 3 – 8 – 10mm και στροφές 500, χάλασε στο 8mm ανοξείδωτο Co της WERKO. Έιχα κάνει περισσότερες από 20 τρύπες πριν χαλάσει. Πλέον, πάω με 3 - 5 - 8 -10mm.
Ακομα καλυτερα και απο ιμαντα ειναι τα μοντελα με Σασμαν οπου αλλαζεις ταχυτητες τρυπηματος χωρις ποτέ να κινδυνευει το μοτερ. Αν βρειτε κανα παλιο μεταχειρισμένο μην το λυπηθείτε!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.