Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

ωραιο ειναι αυτο, θυμαστε τιμη και αν κανει δουλεια για μελαμινες εως 20mm?
Σκεφτομουν το PWSA 12V αρκει να παιρνει δισκακι για ξυλο, αλλα επειδη δεν εχω δουλεψει κανενα απο τα 2 δεν εχω ιδεα ποιο μπορει να με βολευει..

Last edited:
συγνωμη για τα πολλα μηνυματα, τελικα εννοω κατι σαν αυτο της bosch στην φωτο αν εχει βγαλει ποτε η parkside.

Attachments

• 20200215212021_bosch_easycut_12_solo.jpeg
    20200215212021_bosch_easycut_12_solo.jpeg
    301.9 KB · Views: 36
To μικροτερο αλυσοπριονο που υπαρχει ειναι το Bosch ΕasyCut και δεν υπαρχει αντιστοιχο στην πιατσα. Δεν ειναι τοσο βολικο οσο δειχνει ομως, δεν το εχω χαρει.

To πριονι χειρος μπορει να αντικατασταθει με αλεποουρα οπως αυτη της Βlack and Decker με τις ειδικες λαμες που μοιαζουν με πριονι.

Επισης και οι σπαθοσεγες ειναι μια εναλλακτικη.

• Like
Reactions: euromaster
Αρα ειναι πατεντα της Bosch αυτο που θελω, κριμα. Μιχαλη γιατι δεν το ευχαριστηθηκες? Σαν ιδεα για αντικατασταση του χειροπριονου, μου φαινεται καλη

• Like
Reactions: KOSSTV
Κυριακο αυτο της bosch που αναφερα πιο πανω λεω, να δουλευει με το ενα χερι για αντικατασταση του χειροπριονου.
Μιχαλη δεν το ειχα παρει χαμπαρι στο εργαστηριο τοτε σου να το δοκιμασω να εχω μια εικονα..
Οπως και να χει δεν υπαρχει τετοιο εργαλειο parkside, οποτε..

• Like
Reactions: enduras1
Καλημέρα, το PHKSA 12 θα ήταν το ιδανικό, το είχα μέχρι πριν κάποιους μήνες, 20mm τάβλες μπορεί να τις κόψει, με την ανάλογη υπομονή βέβαια. Το χρησιμοποιούσα για κοπή παλετόξυλων, η μπαταρία (2Ah) κράταγε για κοπή κατά μήκος 3 παλετόξυλων περίπου.
Στο PWSA 12V μπορείς να βάλεις ένα από αυτού τους δίσκους της bosch, 2608623011 ή 2608901196, αλλά δεν θα κόψουν πάνω από ένα εκατοστό και σίγουρα όχι τόσο γρήγορα όσο το δισκοπρίονο.

Last edited:
Βασίλη, πριν μπεις σε έξοδα θα σου πρότεινα να χαζέψεις μερικά βιντεάκια από το κάθε εργαλείο στο Youtube για να δεις τι κοπές βγάζουν και ποιο σου κάνει. Για καθαρές κοπές ακριβείας που έγραψες στο αρχικό σου ποστ, ειδικά σε μελαμίνες, κοιτάς αποκλειστικά για κάποιο τύπο δισκοπρίονου. Όλα τα υπόλοιπα εργαλεία που αναφέρθηκαν δεν κάνουν για αυτό που θες.

Μιχαλη δεν το ειχα παρει χαμπαρι στο εργαστηριο τοτε σου να το δοκιμασω να εχω μια εικονα..
Οπως και να χει δεν υπαρχει τετοιο εργαλειο parkside, οποτε..

Ελα οποτε θες, φερε και το υλικο που θες για να το δοκιμασεις επι τοπου. Στειλε pm να το κανονισουμε. (y)
Εχω και την αλεποουρα της Black and Decker και κανα δυο αλλες εναλλακτικες για πιο μικρες διαστασεις :)

• Like
Reactions: euromaster
Αυτο θελω εγω , 20v, ποσο θα περιμενω....
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εχω την εντυπωση οτι στα 12βολτ και με 20εκ λαμα το αλυσοπριονο θα ειναι πολυ αδυναμο.

Τα 12βολτ ταιριαζουν καλυτερα σε αλυσοπριονακι με λαμα 10 εκατοστων.
Σίγουρα θα είναι αδύναμο,αλλά προσωπικά το θέλω λόγω βαρους/ευελιξίας όταν κόβω κλαδιά στα 7-9 μέτρα ψηλά,σε σκάλα.

Eτσι μπραβο, το σημαντικοτερο ολων ειναι να γνωριζουμε τις αναγκες μας και κατοπιν να κατανοουμε τις δυνατοτητες των εργαλειων.

• Like
Reactions: MAN0S
Eτσι μπραβο, το σημαντικοτερο ολων ειναι να γνωριζουμε τις αναγκες μας και κατοπιν να κατανοουμε τις δυνατοτητες των εργαλειων.
Για αυτο και εσύ παιρνεις από όλα για να είσαι σίγουρος...:D

Υ.γ όχι οτι εξ ημών πάω πίσω...!!!!

Καλημέρα ομάδα,
Έχει κανείς feedback για την μηχανή γκαζόν που έβγαλε προσφορά τώρα το lidl;;
έχω κάτι λιγότερο από στρέμμα που κουρεύω κάθε 10 μέρες το καλοκαίρι και το σκέφτομαι!