Έχει βγει καινούργιο ή δεν το πρόλαβες πριν κανα δίμηνο?επειδη περιμενω πως και πς το πρασινο 20βολτο τροχο του λιντλ, ειπα να ανοιξω το ιταλικο σαιτ...
Συμπτωματικά, κοίταζα ακριβώς αυτό τις προηγούμενες μέρες. Το eshop του λιντλ μιλάει για 6 ευρώ μεταφορικά ανά παραγγελία (έχει εξτρά χρέωση για ογκώδεις παραγγελίες) και φαίνεται να υπάρχουν κούριερ που σου δίνουν γερμανική διεύθυνση, παραγγέλνεις εκεί και στα φέρνουν αυτοί Ελλάδα. Σε ένα που έβλεπα (νομίζω το wedrop.gr - δεν μου ανοίγει για κάποιο λόγο) έδινε χρέωση 15υρώ που ανεβαίνει, λίγο όμως, για κάθε επιπλέον κιλό.μπορουμε να μαζευτουμε οσοι θελουμε και να τα παργγειλουμε με καποιο τροπο απο Γερμανια?
Δυστυχως υπάρχει μονο το αντιθετο σε ανταπτορα.....απο 20v σε 12v..το δεξι στην φωτο...αα ρε Μπαμπη μου φαινεται το εργαστηριο σου θα ειναι μεγαλυτερο απο του Μιχαλη με τοσα εργαλεια...
Ελπιζω να την φερει συντομα. Ξερεις αν υπαρχει ανταπτορας μπαταριας απο 12v σε 20v? Αν και εφοσον δεν κανει ζημια στο εργαλειο η διαφορα τασης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.