Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Όχι, απλά θέλω να αλλάξω την μηχανή (χρόνων) που έχω τώρα και άρχισε να μου κάνει νερά, ώστε να μην χρειαστεί να γίνω ήρωας!!!

επειδη περιμενω πως και πς το πρασινο 20βολτο τροχο του λιντλ, ειπα να ανοιξω το ιταλικο σαιτ...
αεροσυμπιεστης 24λιτ 129Ε
κρουστικο δρπαανοκατσαβιδο performance με 2 μπαταριες 179 Ε!
και ενα τρομερο ανοιχτηρι μπουκαλιων

• Like
Reactions: Χιωτης
επειδη περιμενω πως και πς το πρασινο 20βολτο τροχο του λιντλ, ειπα να ανοιξω το ιταλικο σαιτ...
Έχει βγει καινούργιο ή δεν το πρόλαβες πριν κανα δίμηνο?

τον ΠΡΑΣΙΝΟ τροχο μπαταριας εχει να τον βγαλει απο περισυ τον μαιο/ιουνιο. ετσι ξερω.

μπορουμε να μαζευτουμε οσοι θελουμε και να τα παργγειλουμε με καποιο τροπο απο Γερμανια?
Συμπτωματικά, κοίταζα ακριβώς αυτό τις προηγούμενες μέρες. Το eshop του λιντλ μιλάει για 6 ευρώ μεταφορικά ανά παραγγελία (έχει εξτρά χρέωση για ογκώδεις παραγγελίες) και φαίνεται να υπάρχουν κούριερ που σου δίνουν γερμανική διεύθυνση, παραγγέλνεις εκεί και στα φέρνουν αυτοί Ελλάδα. Σε ένα που έβλεπα (νομίζω το wedrop.gr - δεν μου ανοίγει για κάποιο λόγο) έδινε χρέωση 15υρώ που ανεβαίνει, λίγο όμως, για κάθε επιπλέον κιλό.
Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα και επίσης δεν έχω φράγκα αυτήν την περίοδο για άλλες αγορές, αλλά από ότι κατάλαβα με ομαδική παραγγελία και μοιρασμένα μεταφορικά παίζει να βγαίνει 5-10 ευρώ χρέωση. Θα με ενδιέφερε για αγορές στο μέλλον.
Εδώ το σάιτ του λιντλ eshop. Έχει πολλά από τα performance σε μισή τιμή και από τα υπόλοιπα έχει τιμές +/- 10ευρώ από Ελλάδα. Το καλό είναι ότι έχει πολλά εργαλεία που δεν έχουν έρθει ποτέ και ότι έχει όλα τα αναλώσιμα / εργαλεία χειρός. Το κακό είναι ότι αν χρειαστείς επιστροφή ή σερβις εντός εγγύησης θα μπλέξεις.

αυτο με το σερβις δεν το σκεφτηκα να σου πω, μιας που ζητανε και τον κωδικο παντα στο σερβις εδω Ελλαδα και δεν μπορεις να το κανεις σκαντζα με αλλη αποδειξη.
Κατα τ αλλα ενδιαφερομαι για κανα 2 εργαλεια που πιθανον να μην ερθουν ποτε εδω, αν ενδιαφερετα καποιος να φτιαξουμε μια ομαδα να παραγγειλουμε, παντα με την προυποθεση οτι συμφερουν τα μεταφορικα ανα ατομο.
Ελα Μιχαλη σε εσενα στηριζομαι για αρχη.. :P

• Like
Reactions: MAN0S and elninioz
1685202219140.png

το εχει δουλεψει κανεις να μου πει αν αξιζει για εργασιες τυπου παρσιμο πατουρας σε κασα πορτας?
Δεν θυμαμαι να το εχ δει σε φυλλαδιο.

Εγώ την έχω.
Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα όμως για αξιοπιστία και διάρκεια στο χρόνο, την έχω δουλέψει ελάχιστα.
Σ’αυτό το λίγο που τη δούλεψα όμως μια χαρά μου φάνηκα, πολύ εύχρηστη, ελαφριά και μανιτζέβλελη.

αα ρε Μπαμπη μου φαινεται το εργαστηριο σου θα ειναι μεγαλυτερο απο του Μιχαλη με τοσα εργαλεια...
Ελπιζω να την φερει συντομα. Ξερεις αν υπαρχει ανταπτορας μπαταριας απο 12v σε 20v? Αν και εφοσον δεν κανει ζημια στο εργαλειο η διαφορα τασης.

Μπα… Εγώ μπαίνω με τη μούρη και βγαίνω με τον κώλο στο δικό μου, σαν τον περιπτερά.
Στου Μιχάλη για να μετακινηθώ απ’τη μια πλευρά στην άλλη θέλω ηλεκτρικό ποδήλατο. :D
Δε νομίζω οτι υπάρχει τέτοιος αντάπτορας αλλά κι αν υπάρχει μην το κάνεις.

αα ρε μπαμπη δηλ θελω και το εργαλειο και μπααρια και φορτιστη.. γι αυτο δεν συμπαθω αυτο το φορουμ.. :P

αα ρε Μπαμπη μου φαινεται το εργαστηριο σου θα ειναι μεγαλυτερο απο του Μιχαλη με τοσα εργαλεια...
Ελπιζω να την φερει συντομα. Ξερεις αν υπαρχει ανταπτορας μπαταριας απο 12v σε 20v? Αν και εφοσον δεν κανει ζημια στο εργαλειο η διαφορα τασης.
Δυστυχως υπάρχει μονο το αντιθετο σε ανταπτορα.....απο 20v σε 12v..το δεξι στην φωτο...
Σε αυτον τον προβολεα υπαρχει...

gcp8e6288ccb78d457cbb2249d566a4dac9.jpeg

H πλανη ειναι copy/paste της 12βολτης bosch οποτε ειναι παρα πολυ βολικη και ευχρηστη σαν μεγεθος και βαρος.

Εχω πλανισει και πορτα, ειναι χρησιμο εργαλειο σε παρα πολυ καλη τιμη. Αν την πετυχεις, να την αγορασεις.

Εκμεταλλεύτηκα χθες την προσφορά του -15% στα Parkside κι αγόρασα την "'έξυπνη" μπαταρία 4ΑΗ στα 34 ευρώ (από 40).
Στο κατάστημα που επισκέφτηκα (Λ. Αθηνών, Περιστέρι) γινόταν ένας χαμός (7:30 το απόγευμα) και είδα αρκετούς με εργαλεία (που είχαν ξεμείνει στα ράφια από προηγούμενες εβδομάδες) στα ταμεία, προφανώς λόγω της προσφοράς.
Σήμερα το πρωί που ασχολήθηκα λίγο με τη μπαταρία, ομολογώ ότι μου έκανε καλή εντύπωση η πληθώρα πληροφοριών που παρέχεται για τη μπαταρία μέσω της εφαρμογής του κινητού, όπως επίσης και η δυνατότητα καθορισμού mode λειτουργίας της μπαταρίας μέσω της εφαρμογής (αν δηλαδή επιθυμούμε για τη μπαταρία να λειτουργεί προσανατολισμένη σε επιδόσεις, ισορροπημένη απόδοση, διάρκεια κλπ).
Φυσικά δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από τα ανωτέρω, ώστε να επιβεβαιώσω πως συμπεριφέρεται στην πράξη η μπαταρία μέσω της επιλογής του ανάλογου mode.
Τέλος να αναφέρω ότι αφενός βάρος/όγκος είναι συγκρίσιμα με της συμβατικής 2άρας (θετικό για όποιον θέλει να έχει μικρότερο βάρος, ιδίως αν δουλεύει συχνά/πολύωρα κάποιο ανάλογο εργαλείο), ενώ μου έκανε εντύπωση ότι η φόρτιση της μπαταρίας μόλις την έβγαλα από το κουτί της και την σύνδεσα στην εφαρμογή ήταν μόλις στο 18%.
Κατά τα λοιπά υπάρχει κανονικά η 3ετής εγγύηση που δίνουν, όπως μου δήλωσαν με έμφαση και στο ταμείο.
Συμπερασματικά, θεωρώ ευπρόσδεκτη τη διάθεση της νέας σειράς μπαταριών, ωστόσο, δεδομένης της χρήσης και συχνότητας που εγώ τις δουλεύω, αν ήταν να επιλέξω μια συμβατική 4άρα (στα 32 ευρώ που την αγόρασα πριν λίγους μήνες) και τη συγκεκριμένη στα 40 ευρώ, μάλλον θα επέλεγα τη συμβατική.