Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

μου τον εκτυπωσε ενα παλικαρη απο Θεσσαλονικη με 25€ + μεταφορικα και χρειαζστηκε να κανω πολλες διορθωσεις, μιας που το παιδι δεν ειχε εργαλειο bosch να το τελειοποιησει.
Δινω πιο κατω το λινκ εκτυπωσης για οποιον εχει 3d εκτυπωτη και πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ προσοχη στους ακροδεκτες, πρεπει να ειναι ακριβως αυτοι που προτεινει κατω δεξια το site.
Απορω πως δεν το ξερατε τοσο καιρο αυτο, νομιζα οτι καποιοι ηλεκτρονικοι εδω στο φορουμ θα το ειχαν ανακαλυψει. Και ηθελα πολυ καιρο να το αναφερω αλλα λεω σιγα μην δεν το ξερουν εδωμεσα..
Εχει να πεσει τωρα κραξιμο για το ποσο αναξιοπιστος και επικινδυνος θα ειναι αυτος ο ανταπτορας, θα γελασουμε...

Νηματα με μετατροπες υπαρχουν εδω και πολυ καιρο...

Από Bosch σε Parkside δεν είχα δει εγώ..

να σας μαθω και κατι λοιπον, οχι μονο εσεις εμενα.. :P
Βεβαια ακομα θελει λιγη δουλιτσα ο ανταπτορας μιας που δεν κανει κλικ οταν κουμπωνει, αν και κουμπωνει- κλειδωνει κανονικοτατα πανω στο εργαλειο.

• Like
Reactions: cyclades and KOSSTV
Ο ανταπτορας αυτος ειναι απο Parkside σε Βοsch. Δηλαδη μετατρεπει τις μπαταριες Parkside για να κουμπωνουν στα 18βολτα Bosch.
Ναι...ετσι ειναι λάθος το έγραψα εγω...

Από την άλλη όπως είπε και ο Αντώνης...δεν ξέρω τι δυναμική θα έχουν οι μπαταρίες της Parkside πάνω σε Bosch...και πόσο θα κρατάνε..
Προς ώρας εγώ δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο αλλά είναι χρήσιμο για καποιον που δεν θέλει να πληρώσει μπαταρίες Bosch αμα το προοριζει για ερασιτεχνικη χρηση..γιατί εγώ το 400αρη μόνο για αυτες το έχω φτάσει..!!!:(

λες η 4ah και η 8ah να μην κρατανε?
Εγω παντως δεν ξαναδινω υπερογκα ποσα για μπαταριες μεγαλων εταιριων κι ας κανουν παπαδες, μια χαρα εχω βολευτει με τις parkside και δουλευω επαγγελματικα.

λες η 4ah και η 8ah να μην κρατανε?
Εγω παντως δεν ξαναδινω υπερογκα ποσα για μπαταριες μεγαλων εταιριων κι ας κανουν παπαδες, μια χαρα εχω βολευτει με τις parkside και δουλευω επαγγελματικα.
Δεν το γνωρίζω εάν κρατανε οι Parkside...
Aλλα εξαρτάται που θα τις χρησιμοποιήσεις..
Π.χ..στο σκαπτικο πιστολετο της Bosch δεν νομίζω να έχουν διάρκεια..
Η 8αρα procore Bosch κρατάει μισή +...θα έχει την διάρκεια και η Parkside..;
Στο δραπανοκατσαβιιδο που έχεις ίσως..

Το Σάββατο 10/06 παίζει και ο εκκινητής μπαταρίας

Η τιμή του αεροσυμπιεστή έχει ανέβει πάρα πολύ. Θυμάμαι προ πενταετίας περίπου τον είχα πάρει 8 ευρώ με έκπτωση 30%. Μου βγήκε καλή αγορά.

Last edited:
Σετ σπειροτομοι αλλα δεν γραφει υλικο κατασκευης και δεν ξερω αν αξιζει σε σχεση με φτηνοτερα και πιθανον καλυτερα του εμποριου οπως αυτα.

Eτσι οπως τους παρουσιαζει το φυλλαδιο, με προχειροτητα, ασαφεια και γενικόλογα (...Ιδανικοί για διατρήσεις, δημιουργία σπειρώματος και αφαίρεση γρεζιών με μια κίνηση...), δεν θα εδινα πανω απο 5 ευρω για να τους εχω τουλαχιστον για διατρηση πλαστικων και μαλακων, μη σιδηρουχων, μεταλλων.

Eτσι οπως τους παρουσιαζει το φυλλαδιο, με προχειροτητα, ασαφεια και γενικόλογα (...Ιδανικοί για διατρήσεις, δημιουργία σπειρώματος και αφαίρεση γρεζιών με μια κίνηση...), δεν θα εδινα πανω απο 5 ευρω για να τους εχω τουλαχιστον για διατρηση πλαστικων και μαλακων, μη σιδηρουχων, μεταλλων.

Ε ναι, ακριβό μοιάζει. Είχα πάρει στα ίδια χρήματα ένα πλήρες σετάκι από Κολαούζα & Φιλιέρες το οποίο αν και φτηνιάρικο, όποτε το χρειάστηκα έκανε τη δουλειά του.

To σετακι ομως με την υποδοχη Hex, ειναι εξαιρετικα βολικο καθως κανει αφ'ενος το τρυπημα στη σωστη διαμετρο και αφ'ετερου ακολουθει η διανοιξη σπειρωματος. Ολα αυτα με δραπανο, οχι με το χερι.

Το ερωτημα ειναι εαν αξιζει τα 14 ευρω, γιατι αν ειναι καποιο κραμα με κοβαλτιο, θα αγοραζα 2-3 να εχω.. Ισως γραφει επανω η συσκευασια, θα παω να τσεκαρω μηπως και.. :)

εγω εχω παρει αυτα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. και ειναι και δριλλπρο και πιο φθηνα απο του λιντλ.
ειναι βελτιωμενη εκδοση παλαιοτερων που και εκεινα τα εχω (αλλά ειχα σπασει απο βλακεια μου το 5αρι κι αυτο γιατι το δουλευα στο χερι και ειχα ξεχαστει στην γρηγορη σκαλα του δραπανοκατσαβιδου)
https://www.banggood.com/Drillpro-6...p-1974144.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

Αν πρόσεξα σωστά στις φωτογραφίες προϊόντος των σπειροτόμων Parkside που φέρνουν την άλλη Πέμπτη, φαίνεται να γράφει HSS στον κορμό των εργαλείων.

παντως το κρουστικο δραπανοκατσαβιδο το φερνει τσαμπα. ειναι πιο δυνατο απο το απλο, και αν ειναι σαν το παλιο με το κοκκινο δαχτυλιδι, ειναι εξαιρετικο αν εξαιρεσεις το βαρος του.

πολυ καλη ευκαιρια οπως παντα το καρφωτικο μπαταριας καθως ο ανταγωνισμος κοστιζει πανω απο τα διπλα

και παλι εξαιρετικο το παλμικο πολυεργαλειο μπαταριας. το εχω εχει ελαχιστους κραδασμους (πολυ λιγοτερους απο ενα τοταλ ρευματος) και με μοχλο που κλειδωνει, πολυ πρακτικο. αν δεν εχετε αναλογο εργαλειο, αξιζει να το παρετε

και παλι εξαιρετικο το παλμικο πολυεργαλειο μπαταριας. το εχω εχει ελαχιστους κραδασμους (πολυ λιγοτερους απο ενα τοταλ ρευματος) και με μοχλο που κλειδωνει, πολυ πρακτικο. αν δεν εχετε αναλογο εργαλειο, αξιζει να το παρετε
Σκοπέυω να το πάρω (μαζί και τον αλοιφαδόρο). Το 12βολτο πολυεργαλείο μου είχε φανεί πολύ αδύναμο και το γύρισα, έχοντας υπόψη να πάρω το 20βολτο όταν το βγάλει. Επειδή δεν έχω μέτρο σύγκρισης για τέτοιο εργαλείο, μια δεύτερη γνώμη βοηθάει, οπότε ευχαριστώ για την ενημέρωση.

• Like
Reactions: nickolas
Τον επαναφορτιζόμενο ευθύ λειαντήρα:
τον έχει δοκιμάσει κανείς; (νομίζω τον είχαν ξαναφέρει).
Επειδή δεν έχω ανάλογο εργαλείο, ενώ παράλληλα πλέον έχω αρκετές μπαταρίες Parkside Χ20 team (3 των 2ΑΗ και 3 των 4ΑΗ) τον σκέφτομαι για πιθανή αγορά.

• Like
Reactions: nickolas