Από Bosch σε Parkside δεν είχα δει εγώ..
Ναι...ετσι ειναι λάθος το έγραψα εγω...Ο ανταπτορας αυτος ειναι απο Parkside σε Βοsch. Δηλαδη μετατρεπει τις μπαταριες Parkside για να κουμπωνουν στα 18βολτα Bosch.
Δεν το γνωρίζω εάν κρατανε οι Parkside...λες η 4ah και η 8ah να μην κρατανε?
Εγω παντως δεν ξαναδινω υπερογκα ποσα για μπαταριες μεγαλων εταιριων κι ας κανουν παπαδες, μια χαρα εχω βολευτει με τις parkside και δουλευω επαγγελματικα.
Eτσι οπως τους παρουσιαζει το φυλλαδιο, με προχειροτητα, ασαφεια και γενικόλογα (...Ιδανικοί για διατρήσεις, δημιουργία σπειρώματος και αφαίρεση γρεζιών με μια κίνηση...), δεν θα εδινα πανω απο 5 ευρω για να τους εχω τουλαχιστον για διατρηση πλαστικων και μαλακων, μη σιδηρουχων, μεταλλων.
Σκοπέυω να το πάρω (μαζί και τον αλοιφαδόρο). Το 12βολτο πολυεργαλείο μου είχε φανεί πολύ αδύναμο και το γύρισα, έχοντας υπόψη να πάρω το 20βολτο όταν το βγάλει. Επειδή δεν έχω μέτρο σύγκρισης για τέτοιο εργαλείο, μια δεύτερη γνώμη βοηθάει, οπότε ευχαριστώ για την ενημέρωση.και παλι εξαιρετικο το παλμικο πολυεργαλειο μπαταριας. το εχω εχει ελαχιστους κραδασμους (πολυ λιγοτερους απο ενα τοταλ ρευματος) και με μοχλο που κλειδωνει, πολυ πρακτικο. αν δεν εχετε αναλογο εργαλειο, αξιζει να το παρετε
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.