Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Είναι λογικό μια Parkside να είναι καλύτερη από μια τόυ Banggood...άλλη κατασκευή,αλλά υλικα και λίγο ανεβασμένη ποιότητα...λειτουργικά όταν.εχει ένας καλό κατασκευαστικο σύνολο μειώνονται αρκετά και κραδασμούς..
Η αλήθεια είναι η σπαθοσεγα παρότι αργεί είναι πιο ακριβης στις κοπες τις όσο αφορά το κλάδεμα..
Εγώ κάθε χρόνο που παώ Λήμνο και όλο κάτι χρειάζεται να κόψω και περνώ πάνω το 12ν Bosch που με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο...
Όσο για την κατανάλωση σε σχέση με αλυσοπριονακι φαντάζομαι το συγκινείς με αυτά του Banggood που εχουν αδυναμςς μπαταριες.γιατί όσο ανεβαίνεις σε ποιότητα το αλυσοπριονακι και σε διάρκεια και κοπες κερδίζει 100%...

• Like
Reactions: nickolas
αρα με 2 4ah μπαταριες κανεις δολιτσα με την σπαθοσεγα εε? Την θεωρω λιγο βαρια για κλαδεμα και ισως αβολη λογο ογκου, μιλαω παντα για πολυωρη εργασια, οχι για 5 ελιες..
Και μιλαμε παντα με τα πριονακι της parkside ετσι?

αρα με 2 4ah μπαταριες κανεις δολιτσα με την σπαθοσεγα εε? Την θεωρω λιγο βαρια για κλαδεμα και ισως αβολη λογο ογκου, μιλαω παντα για πολυωρη εργασια, οχι για 5 ελιες..
Και μιλαμε παντα με τα πριονακι της parkside ετσι?
Όχι η σπαθοσεγα δεν μπορεί να αντικαταστήσει το αλυσοπριονακι όταν έχουμε 20 και 30 δέντρα..
Είναι για περιορισμένες σε μέγεθος καταστάσεις....
Κάνει σύγκριση με αλυσοπριονο από Banggood και όχι με της Parkside που δεν έχει έρθει Ελλάδα...

• Like
Reactions: euromaster
Μιλάμε σε σχέση με τα κινέζικα πριονακια . Η σπαθοσεγα είναι πιο κουραστική και πιο Άργη ακόμα και απο ενα κινέζικο πριονακι αλλά για την συγκεκριμένη δουλεια με βολεψε καλυτερα απο το πριονακι . Ειδικα στα λαιμαργα κοντά στο έδαφος , αναμεσα σε πέτρες . Άλλα και πιο ψηλά με την μακρια κλαδευτικη λαμά της parkside έφτανε σε σημεία που δεν εφτανε το πριονακι .

• Like
Μάλλον πρώτα θέλουν να ξεστοκάρουν παλιότερα αποθέματα Κωστή. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Θα έλεγα μάλιστα ότι αυτό το φαινόμενο (της επανάληψης των ίδιων "προσφορών εργαλείων") έχει ενταθεί από το 2020 και μετά (από τις καραντίνες δηλαδή).
Την ίδια στιγμή βέβαια, ούτε λόγος να γίνεται για εκπτώσεις (ακόμα και στοιχειώδεις, πχ 10%, έτσι για ξεκάρφωμα που λένε). Στη Γερμανία πάλι, όποιος μπει στη σελίδα τους, βλέπει ότι έχει τα περισσότερα εργαλεία με καλές εκπτώσεις (και μιλάμε και για εργαλεία που δεν έχουμε καν δει Ελλάδα), χώρια που στα περισσότερα έτσι κι αλλιώς και η αρχική τιμή πώλησης είναι χαμηλότερη εκείνης που έχουν στην Ελλάδα..

Μάλλον πρώτα θέλουν να ξεστοκάρουν παλιότερα αποθέματα Κωστή. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Θα έλεγα μάλιστα ότι αυτό το φαινόμενο (της επανάληψης των ίδιων "προσφορών εργαλείων") έχει ενταθεί από το 2020 και μετά (από τις καραντίνες δηλαδή).
Την ίδια στιγμή βέβαια, ούτε λόγος να γίνεται για εκπτώσεις (ακόμα και στοιχειώδεις, πχ 10%, έτσι για ξεκάρφωμα που λένε). Στη Γερμανία πάλι, όποιος μπει στη σελίδα τους, βλέπει ότι έχει τα περισσότερα εργαλεία με καλές εκπτώσεις (και μιλάμε και για εργαλεία που δεν έχουμε καν δει Ελλάδα), χώρια που στα περισσότερα έτσι κι αλλιώς και η αρχική τιμή πώλησης είναι χαμηλότερη εκείνης που έχουν στην Ελλάδα..
Μα βαζοντας τα ίδια και τα ίδια αποτρέπεις από αγορά και καταναλωση για το μαγαζι....αντε το βάζεις μια αντε 2...Όχι 10 φορές σε έναν χρόνο...
Ειδικά αυτά τα εξαρτήματα αέρος δεν ξερω και εγώ πόσες φορες το έχει βάλει..
Παρά είναι...

Όσο για τις εκπτώσεις σιγουρα δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι σε σχέση με την Γερμανία που εχει όντως εκπτωσεις και stockweek με 50% ακομη και σε performance αλλά μερικές φορες είναι φτηνότερα εδώ από εκεί..λιγοστές βέβαια οι περιπτώσεις συγκρισιμα...

Το κυριότερο πρόβλημα για εμενα είναι η γκάμα σε εργαλεια και κατα συνέπεια η κατανάλωση...
Εάν τα φερνεις όλα και νεα προιοντα οπως το Γερμανικό lidl το αγοραστικο κοινό θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον και θα κάνει αγορες...τωρα όμως με τις επαναλαμβανομενες ίδιες προσφορές ειναι πολυ φειδωλο...
Εκτός και εάν υπάρχει η εμπορική τακτικη ότι καλα είμαστε με αυτά και εφόσον δεν κρατανε πολυ θα τα ξαναγοράσουν..!!!
Τι να πω..!!!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ελπιζω να μας ερθει και απο εδω
Εδώ και 2 χρόνια το λέω...αλλά δεν.βλεπω φως στο τούνελ...
Μόνο δια της πλαιγιας οδού μπορεί να αποκτηθει...(βλ Κυριακος)

• Like
Reactions: MAN0S and elninioz
Σε μερικές μέρες θα το έχω στα χέρια μου.
Θα δοκιμαστεί και θα σας μεταφέρω εντυπώσεις!
Επειδή δεν βλέπω να το φερνουν Ελλάδα,είπα να πάρω την κατάσταση "στα χέρια μου".Κ παραλαβή πριν από σένα Κυριακο😝
Πρωτες εντυπωσεις:Παναλαφρο,κ με χαμηλομενη την ενταση της tv,ειναι εντελως αθορυβο.
Με δυσκόλεψε μόνο,όταν δεν είχα καλό wifi,κ δεν μπορούσα να μπω στο YouTube. Επίσης,οσο κ να έκοψα,δεν είδα πουθενά ροκανιδια,μάλλον έχει κάποιο κρυφό συλλέκτη.
Αφήνω τελευταίο το πιο μεγάλο πλεονέκτημα του,όταν κάνεις ζουμ στην οθόνη,η λαμα γίνεται μεγαλύτερη για πιο χοντρους κορμους.Χωρις ευτυχώς να αλλάζει το βάρος.Αντε κ καλές κοπες20230613_202813.jpg

Επειδή δεν βλέπω να το φερνουν Ελλάδα,είπα να πάρω την κατάσταση "στα χέρια μου".Κ παραλαβή πριν από σένα Κυριακο😝
Πρωτες εντυπωσεις:Παναλαφρο,κ με χαμηλομενη την ενταση της tv,ειναι εντελως αθορυβο.
Με δυσκόλεψε μόνο,όταν δεν είχα καλό wifi,κ δεν μπορούσα να μπω στο YouTube. Επίσης,οσο κ να έκοψα,δεν είδα πουθενά ροκανιδια,μάλλον έχει κάποιο κρυφό συλλέκτη.
Αφήνω τελευταίο το πιο μεγάλο πλεονέκτημα του,όταν κάνεις ζουμ στην οθόνη,η λαμα γίνεται μεγαλύτερη για πιο χοντρους κορμους.Χωρις ευτυχώς να αλλάζει το βάρος.Αντε κ καλές κοπεςView attachment 216728
Να σε βρασω πάλεψα στην αρχή να καταλάβω τι λες.
Χαχαχα

πως μπορουμε να το φερουμε κι εμεις ?
Εγώ ήμουν τυχερός καθώς έχω έναν πρώην συνάδελφό Γερμανία που έρχεται κάθε καλοκαίρι με την οικογένεια του στην Αθήνα.
Έτσι τον παρακάλεσα να μου το φέρει και δέχθηκε.

• Like
στη γερμανια το βλεπω στα 69€ solo και στα 80€ me mpataria 2ah και φορτιστη.
Ακριβο μου φαινεται, αξιζει για αυτα τα λεφτα?

στη γερμανια το βλεπω στα 69€ solo και στα 80€ me mpataria 2ah και φορτιστη.
Ακριβο μου φαινεται, αξιζει για αυτα τα λεφτα?
Ναι,είναι ακριβό.Ειδικα αν το συγκρίνεις με τα μεγαλύτερα αλυσοπριονα einhell, parkside και τα αλλα "φθηνα".Όμως αυτά τα μικρά αλυσοπριονα τα αγοράζεις ακριβώς επειδή είναι μικρά,ελαφριά,χωράνε πιο εύκολα ανάμεσα σε κλαδιά κτλ.