Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

γενικα αυτες οι smart ειναι μπαταριες "απο τα Lild"
αν δεις στο yοutube, ολο "how to fix 8Ah smart battery" ειναι

Έχετε καμμιά εμπειρία από δαυτο ωρέ παληκάρια?
Κάνει για το αμάξι ή είναι μόνο για.....πότισμα??😆
To είχα αγοράσει τέλη Απριλίου που το είχαν βγάλει και το έχω δουλέψει 4-5 φορές.
Υπόψιν ότι τότε το είχαν 60 ευρώ, τώρα το έριξαν στα 55...
Γενικά δηλώνω ικανοποιημένος από τη λειτουργία και την απόδοσή του. Βέβαια έχει σημασία να κάνει κάποιος συνειδητά και σταθμισμένα την αγορά του. Τι εννοώ: εγώ ας πούμε το αγόρασα κυρίως για να πλένω ένα μηχανάκι (παπί) μία στο τόσο, σε σημείο που δεν έχω ούτε κοντινή παροχή βρύσης αλλά ούτε και ρεύματος (έπρεπε να τραβηξω τουλάχιστον 20 μέτρα λάστιχο νερού και περίπου 30 μέτρα μπαλαντέζα). Δευτερευόντως το αγόρασα για πλύσιμο βεράντας και εξωτερικών σκαλοπατιών (αμφότερα με επένδυση από πέτρα Καρύστου).
Για τις συγκεκριμένες χρήσεις λοιπόν που το πήρα, θεωρώ ικανοποιητική την πίεση που ανεβάζει (ειδικά για το πλύσιμο του παπιού είναι ότι πρέπει, αλλά και στη βεράντα κάνει δουλειά).
Η μπαταρία 2ΑΗ μου κράτησε σε χρήση γύρω στα 15 λεπτά λειτουργίας, ενώ δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα όσες φορές το δούλεψα.
Στο πλύσιμο του παπιού το δούλεψα με κουβά νερού (2 κουβάδες νερό χρειάστηκα), ενώ στη βεράντα μέσω βρύσης.
Μαζί με σετ μπαταρίας 2ΑΗ και φορτιστή, υπολόγιζε συνολικά 80 ευρώ (55 το πλυστικό και άλλα 25 το σετ μπαταρίας-φορτιστή).
Εγώ βέβαια έχω 6 μπαταρίες 20V της Parkside, οπότε είχα κι αυτό το κίνητρο για την αγορά του.
Τώρα, εφόσον έχεις δυνατότητα για χρήση ρεύματος, δε βρίσκω σοβαρό κίνητρο για να το αγοράσεις (ειδικά αν δεν έχεις και μπαταρίες ήδη).
Για πλύσιμο αυτοκινήτου, εκτιμώ ότι σε ελαφριά βρωμιά θα κάνει δουλειά, σίγουρα όμως δεν σχεδιάστηκε για πλύσιμο αυτοκινήτων.
Αν πάλι το σκέφτεσαι ως εναλλακτική για όποτε χρειαστεί να δουλέψεις μακριά από νερό/ρεύμα, είναι αξιοπρεπής επιλογή πιστεύω, ακόμα και στα 80 ευρώ κομπλέ.
Διαλέγεις και πράττεις ανάλογα.

Παιδια λεω να παρω το δραπανοκατσαβιδο και αν δεν στραβογυρναει η δεν ειναι
πολυ βαρυ και αν εχει σωστη κλιμακωση στις σκαλες ροπης βιδωματος να το κρατησω.
Επισης πρεπει να παρω και τον φορτιστη με την μπαταρια.
Ποια ειναι η γνωμη σας?

Last edited:
Θα ελεγα να περιμενεις να παρεις το αντιστοιχο κρουστικο για να εχεις ενα ολοκληρωμενο εργαλειο, τουλαχιστον για καθε ειδους διατρησεις.

Για κατσαβιδι δεν κανει, ειναι και βαρυ. Για αυτο τον σκοπο να προτιμησεις ενα καλο 4βολτο η ενα 12βολτο με εξαγωνο τσοκ.

το κρουστικο τρεχει ηδη απο τη προηγουμενη εβδομαδα αν θυμαμαι καλα και πρεπει να υπαρχει στα ραφια ακομα.
ομως τα παρκσαιντ ειναι βαρια και ευμεγεθη.
με το που θα πιασεις στα χερια σου ενα μικροτερο κι ελαφρυτερο, δεν θα το ξαναχρησιμοποιησεις παρα σπανια (οπως κι εγω που το εχω μαζι με αλλα 6-7)
κι οπως ειπε κι ο μιχαλης, καλυτερα να παρεις ενα κρουστικο για καθε ειδους διατρησεις

εγω απο την ωρα που αρχισα να δουλευω με 12βολτο κινεζο που δεν παει ουτε ενα κιλο με τη μπαταρια του μαζι, τα περισσοτερα και τρυπηματα και βιδωματα , τα κανω με αυτο.

και αν θελω περισσοτερη δυναμη , ή κρουση , με κατι τετοιο (που θα ξαναπεσει η τιμη του συντομα)
https://www.banggood.com/TOPSHAK-TS...ries-p-1927188.html?cur_warehouse=ES&ID=47184

γνωμη μου μην το παρεις παρα μονο αν ειχες ηδη μπαταριες/φορτιστες λιντλ , λογω βαρους
σαν εργαλειο ομως ειναι αρκετα αξιοπιστο, δεν προκειται να παθει ποτέ τιποτα!

ριξε μια ματια σε αυτο το παλιοτερο ποστ
https://avclub.gr/index.php?threads...leion-apo-erasitechnes.149001/post-1058795062

απο την ωρα ομως που αγορασα το τοπσακ (αργοτερα) για 27 ευρω μαζι με μπαταρια σε τοτε προσφορα, αφησα και το τυπου μακιτα στην ακρη καθως το τοπσακ με μπαταρια παει 1300 γρ και ειναι και πολυ δυνατο παρα τον μικρο του ογκο λογω του οτι ειναι χωρις καρβουνακια

Last edited:
  • Like
Reactions: skysound
γειά σας μάστορες
σας ανακαλυψα πριν λιγους μήνες και απο τοτε κοντευω να διαβασω ολο το
εργαλεια, gadgets και κατασκευές.
θέλω να σας ρωτήσω την γνώμη σας - εμπειρεια σας για το
Επαναφορτιζόμενο τηλεσκοπικο μπορντουροψαλιδο PTHSA 20-Li B3
που φέρνει την πεμπτη το lidl
Επαναφορτιζόμενο τηλεσκοπικο μπορντουροψαλιδο PTHSA 20-Li B3.jpg
εχω μια μπαταρια 2Ah
θέλω να κλαδευω καποιες μεγαλες νερατζιές που εχω εξω απο το σπιτι μου
και δεν θέλω να φωναξω τον δημο επειδη θα τις πετσοκοψει
το μεγιστο παχος των κλαδιών που θελω να κοβω με αυτό ειναι 10 χιλιοστα περιπου
πιστευετε οτι θα κάνω δουλεια;

δεν το εχω , εχω ομως το αντιστοιχο μπαταριας μπορντουροψαλιδο χωρις κονταρι
νομιζω οτι ειναι αδυναμο για αυτο που θες
κακα τα ψεματα το ηλεκτρικο ρευματος ειναι πολυ δυνατοτερο
εγω εχω προβλημα δυναμης με το δικο μου που εχει μαλλον και μικροτερες φθορες. θα εχει δυναμη αυτο?
δεν ξερω. παντως μπορεις να το αγορασεις, να το δοκιμασεις και αν δεν σου κανει να το πας πισω εντος 3 μηνων και να παρεις τα χρηματα σου

• Like
Reactions: enduras1
ευχαριστώ για την απάντηση
αυτο φοβαμαι και εγω, ειδικά με την 2Ah μπαταρια που εχω
με ενοχλει επισεις και η, εχω την εντυπωση, ανεβασμένη τιμη του.
πιστευεις οτι ενα τέτοιο
https://www.skroutz.gr/s/29715196/E...18V-Τηλεσκοπικό-με-Μήκος-Λάμας-45cm-Solo.html
θα μου εκανε καλύτερα;

λάθος
εννοούσα αυτό
https://www.skroutz.gr/s/11009308/E...ιδο-900W-Τηλεσκοπικό-με-Μήκος-Λάμας-41cm.html

• Like
Reactions: nickolas
φυσικα.
γιατι για να πιασει 900 βατ ενα μπαταριας πρεπει να ειναι μπος με προ-κορ ;)
εχω οπως σου ειπα το μπαταριας του λιντλ , εχω κι ενα φτηνο ατικα των 620 βαττ ρευματος. φαινεται να εχει την διπλη ισχυ!
κοβει χωρις να κολωνει αρκετα γρηγοροτερα. παροτι τα μαχαιρια του ειναι της πλακας μπροστα στου παρκσαιντ.

βλεπω ακομα οτι αυτα που εχουν κονταρι (στα ρευματος) εχουν μεγαλυτερη ισχυ ισχυ πραγμα που σημαινει οτι εχουν να αντιμετωπισουν αυξημενες τριβες
αρα αν το απλο μπαταριας το δικο μου καπου "σερνεται" , δεν θα σερνεται το κονταρισιο?

Last edited:
  • Like
Reactions: legeonarios
Καμμία γνώμη για το φορητό κλιματιστικό που θα έχει; Αξίζει για απλή χρήση; Ή είναι απλά ένας ανεμιστήρας μόνο;

Oυτε καν ηξερα οτι φερνει κλιματιστικο!

Παντως καλο θα ειναι οποτε ρωταμε για καποιο προιον, να βαζουμε και το λινκ για να ξερουμε για ποιο ακριβως πραμα μιλαμε και να μην το ψαχνουμε.

• Like
Reactions: KOSSTV and big_theo
Καμμία γνώμη για το φορητό κλιματιστικό που θα έχει; Αξίζει για απλή χρήση; Ή είναι απλά ένας ανεμιστήρας μόνο;
Κανονικό είναι, αλλά πολύ αδύναμο (7000 btu)
Και φυσικά πρέπει να βγάλεις και αυτόν τον χοντρό σωλήνα προς τα έξω (κάτι που ψιλό κρύβουν οι φωτογραφίες)

• Like
Reactions: lazarefa
φυσικα.
γιατι για να πιασει 900 βατ ενα μπαταριας πρεπει να ειναι μπος με προ-κορ ;)
εχω οπως σου ειπα το μπαταριας του λιντλ , εχω κι ενα φτηνο ατικα των 620 βαττ ρευματος. φαινεται να εχει την διπλη ισχυ!
κοβει χωρις να κολωνει αρκετα γρηγοροτερα. παροτι τα μαχαιρια του ειναι της πλακας μπροστα στου παρκσαιντ.

βλεπω ακομα οτι αυτα που εχουν κονταρι (στα ρευματος) εχουν μεγαλυτερη ισχυ ισχυ πραγμα που σημαινει οτι εχουν να αντιμετωπισουν αυξημενες τριβες
αρα αν το απλο μπαταριας το δικο μου καπου "σερνεται" , δεν θα σερνεται το κονταρισιο?
σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου.
κατατοπιστηκότατος
θα ακολουθήσω την άποψη σου

• Like
Reactions: nickolas
Υποθέτω (βαριέμαι να το ψάξω) ότι αφού βγάζει έξω το θερμό αέρα, απο κάπου πρέπει να μπεί καινούργιος (άρα ζεστός το καλοκαίρι).
Αυτού του είδους τα κλιματιστικά δουλεύουν έτσι και γι'αυτό είναι πολύ λιγότερο αποδοτικά από τα split που ψύχουν τον εσωτερικό αέρα και τον διατηρούν σε σταθερή θερμοκρασία ανακυκλώνοντας τον

Πήρα το πλυστικο σημερις στα 55 ευρώ και μια συσκευασία φορτιστή και μπαταρίας στα 25 ευρώ, άρα ένα 80αρι.
Έχει μέσα και μπουκαλάκι για να κάνεις αφρό.
Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να το δοκιμάσω τώρα και θα δοκιμαστεί σε καμμία δεκαριά μέρες στο εξοχικό (έχει lidl εκεί κοντά).
Αν γίνει καμμία στραβή και δεν δουλέψει, θα μου το αλλάζουν εκεί ή πρέπει να πάω στο Πειραιά που το αγόρασα?
Ή (ακόμα χειρότερα) αν δεν έχουν να μου το αντικαταστήσουν, θα μου δώσουν πίσω τα χρήματα?
Έχει κανένας φίλος εμπειρία, επί τούτου ?

Κανονικό είναι, αλλά πολύ αδύναμο (7000 btu)
Και φυσικά πρέπει να βγάλεις και αυτόν τον χοντρό σωλήνα προς τα έξω (κάτι που ψιλό κρύβουν οι φωτογραφίες)

+1000 !
Οταν πήγα να πάρω ένα τέτοιο ,επώνυμο, στην κόρη μου , ο πωλητής ειλικρινεστατα μου ειπε ....μακρυα.
Κάνει πολύ φασαρία, είναι (πρακτικα) ανεπαρκές και φυσικά, αυτό που κρύβουν όλοι στα προσπεκτ, πρέπει να ανοιχτεί μια τεράστια τρύπα κάπου (πάει περίπατο η φορητότητα) ή να έχεις ανοιχτή καμμία πόρτα ή παράθυρο (πάει περίπατο η ψύξη)
Για μένα, μην εκταμιεύσεις.