To είχα αγοράσει τέλη Απριλίου που το είχαν βγάλει και το έχω δουλέψει 4-5 φορές.Έχετε καμμιά εμπειρία από δαυτο ωρέ παληκάρια?![]()
Parkside® Επαναφορτιζόμενο πλυστικό μηχάνημα PDRA 20–Li
Parkside® Επαναφορτιζόμενο πλυστικό μηχάνημα PDRA 20–Li B2 - Ελαφριάwww.lidl-hellas.gr
Κάνει για το αμάξι ή είναι μόνο για.....πότισμα??![]()
Κανονικό είναι, αλλά πολύ αδύναμο (7000 btu)Καμμία γνώμη για το φορητό κλιματιστικό που θα έχει; Αξίζει για απλή χρήση; Ή είναι απλά ένας ανεμιστήρας μόνο;
σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου.φυσικα.
γιατι για να πιασει 900 βατ ενα μπαταριας πρεπει να ειναι μπος με προ-κορ
εχω οπως σου ειπα το μπαταριας του λιντλ , εχω κι ενα φτηνο ατικα των 620 βαττ ρευματος. φαινεται να εχει την διπλη ισχυ!
κοβει χωρις να κολωνει αρκετα γρηγοροτερα. παροτι τα μαχαιρια του ειναι της πλακας μπροστα στου παρκσαιντ.
βλεπω ακομα οτι αυτα που εχουν κονταρι (στα ρευματος) εχουν μεγαλυτερη ισχυ ισχυ πραγμα που σημαινει οτι εχουν να αντιμετωπισουν αυξημενες τριβες
αρα αν το απλο μπαταριας το δικο μου καπου "σερνεται" , δεν θα σερνεται το κονταρισιο?
Αυτού του είδους τα κλιματιστικά δουλεύουν έτσι και γι'αυτό είναι πολύ λιγότερο αποδοτικά από τα split που ψύχουν τον εσωτερικό αέρα και τον διατηρούν σε σταθερή θερμοκρασία ανακυκλώνοντας τονΥποθέτω (βαριέμαι να το ψάξω) ότι αφού βγάζει έξω το θερμό αέρα, απο κάπου πρέπει να μπεί καινούργιος (άρα ζεστός το καλοκαίρι).
+1000 !Κανονικό είναι, αλλά πολύ αδύναμο (7000 btu)
Και φυσικά πρέπει να βγάλεις και αυτόν τον χοντρό σωλήνα προς τα έξω (κάτι που ψιλό κρύβουν οι φωτογραφίες)
![]()
Silvercrest® Φορητό κλιματιστικό - Lidl Hellas
Silvercrest® Φορητό κλιματιστικό - 2 βαθμίδες ανεμιστήραwww.lidl-hellas.gr
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.