Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το επαναφορτιζόμενο τηλεσκπικο αλυσοπριονο https://www.lidl-hellas.gr/p/parksi...80747?pageId=10028431&tabCode=Next_Sales_Week τι λέει απο ισχύ? Κάποια εμπειρία?
Το έχω,δουλεύει μια χαρά,δυστηχως όμως το δοχείο λαδιού χάνει κ αν το τοποθετείς κάθετα το λάδι τρέχει μέχρι κ στην μπαταρία .Το βελτίωσα κάπως βάζοντας 2-3 ροδέλες κ η λυση που έχω βρει είναι να βάζω στο δοχείο μόνο όσο λάδι πιστεύω ότι χρειάζομαι.Ισως να το έχουν βελτιώσει σε αυτή την έκδοση.Κατα τα άλλα,κόβει μια χαρά.

Νομίζω ότι τα πράγματα είναι πιο απλά..
Το πάχος του ξύλου καθορίζει πολλά..
Άλλο να κόβεις 15 πόντους και άλλο 25..
Εκτός από τις περισσότερες κοπες θα κρατήσει και πολύ περισσότερο σε χρόνο.. και φυσικά ανάλογα την μπαταρία...

Σε κάθε περίπτωση τέτοια εργαλεία είναι πολύ εργονοβορα και θέλουν οπωσδηπουε 4 μπαταρίες των 4ah εάν έχεις να κοψεις μια αρκετή ποσοτητα..

Τα νουμερα όλων των κατασκευαστων είναι πάντα αισιόδοξα. Ειτε προκεται για κατανάλωση,ειτε προκεται για ροπη ειτε προκεται για ταχυτητσ κτλ.Ορισμενων εταιριών,οπως κ των parkside ,πολύ αισιόδοξα(ο σικ τροπος για να πουμε οτι μας κοροιδευουν)

.Οταν σου λέει πχ ταχύτητα αλυσίδας,εννοεί χωρίς φορτίο.Οταν λέει χρόνο λειτουργίας,εννοεί χωρίς φορτίο,τελεια μπαταρία,τέλεια θερμοκρασία, με σταματηματα κτλ.Δεν χρειάζεται να είμαστε "ειδικοί " για να το καταλάβουμε.
Εκεί πατάνε και είναι ότι χειρότερο.

Επειδή δεν είμαστε "ειδικοί" γι'αυτό μας κοροϊδεύουν.

Εκεί πατάνε και είναι ότι χειρότερο.

Επειδή δεν είμαστε "ειδικοί" γι'αυτό μας κοροϊδεύουν.
Γινεται παντού Κυριάκο.Στα αυτοκίνητα,ακόμα κ με την νέα νόρμα μέτρησης κατανάλωσης wltp η εργοστασιακή κατανάλωση δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική.Το ίδιο κ στα ηλεκτρικά.Βλεπεις αυτονομία 500χλμ κ πραγματική είναι 350.Παιρνεις ατμοκαθαριστη κ λεει 5 bar πιεση ατμου,κ εννοει μεσα στο ακροφυσιο του καζανιου κ οχι στην εξοδο που ειναι το 1/2.Θυμαμαι παλια τα στερεοφωνικα που ελεγαν 500w κ ελεγες ανοιγω beach bar με αυτο αλλα τα watt ηταν pmpo κ ακουγοταν σαν στρανζιστορ.Ολοι οι καταναλωτές ξέρουμε πια τι παίζει........Το πρόβλημα είναι στα κράτη- ελεκτικους μηχανισμούς που επιτρέπουν τέτοιες αποκλίσεις στα εργοστασιακά από τα πραγματικά νούμερα.Ετσι ουσιαστικά αποδέχονται την παραπλάνηση του καταναλωτή.

Ναι αλλά ξέρεις τι γίνεται?
Επειδή εδώ δεν είναι αυτοκίνητο να το γυρίσεις πίσω να πάρεις τα λεφτά σου, θα το πάρει ο Κυριάκος ο Νίκος και ο Κώστας θα πάρουν και 2 4αρες μπαταρίες και θα περιμένουν να κρατήσει μια ολόκληρη ώρα χρήσης.
Όταν στο μισάωρο τα κακαρωσουν οι μπαταρίες τότε θα το πάει πίσω και θα το φορτωθεί το μαγαζί.
Κρίμα για όλους είναι.
Για το μαγαζί που θα πρέπει να σπρώξει κάπου ένα μτχ εργαλείο με εμφανή σημάδια χρήσης που ούτε με 30% κουπόνι δε θα φύγει και τρεις δυσαρεστημένους πελάτες οι οποίοι θα αποστραφουν την μάρκα αλλά θα φροντίσουν και να ενημερώσουν άλλους 13 φίλους τους ο καθένας.
Βγαλμένο από στατιστικά αυτό.

Για να μην υπαρχει "αδικια" για τους χρόνους του αλυσοπριονου,όντως είναι τυπογραφικό λάθος.Στη φωτο από το γερμανικό σαιτ,οι χρόνοι είναι 60' κ 120' με 4αρα κ 8αρα μπαταρια αντίστοιχα.

Δε ξέρω τι διαβάζεται οι υπόλοιποι, ΑΛΛΑ νομίζω είναι ξεκάθαρο...
2 x 4Ah 60 λεπτά, ΑΡΑ 30 λεπτά με 1 τεσσάρα.

2 x 8Ah 120 λεπτά ΑΡΑ 60 με 1 οχτάρα.

Δε ξέρω τι διαβάζεται οι υπόλοιποι, ΑΛΛΑ νομίζω είναι ξεκάθαρο...
2 x 4Ah 60 λεπτά, ΑΡΑ 30 λεπτά με 1 τεσσάρα.

2 x 8Ah 120 λεπτά ΑΡΑ 60 με 1 οχτάρα.
Βρε τσίπουρα έπινες στον Βόλο?
40βολτο είναι το εργαλείο.
Απαιτεί ζεύγος 20βολτων για να δουλέψει.

Βρε τσίπουρα έπινες στον Βόλο?
40βολτο είναι το εργαλείο.
Απαιτεί ζεύγος 20βολτων για να δουλέψει.
Δεν έχω δει καν το εργαλείο είναι...
Σε λίγο θα πίνουμε νεράκι της βροχής έτσι όπως πάει

• Like
Reactions: enduras1
Δεν έχω δει καν το εργαλείο είναι...
Σε λίγο θα πίνουμε νεράκι της βροχής έτσι όπως πάει
Μόλις βλέπω στην τηλεόραση τι συνέβη στην αγαπημένη μου πόλη.
Και έρχεται και άλλο κύμα ακούω.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Την πατησα σήμερα.
Πήγα Leroy να πάρω την Isomat Flex PU50 και την βλέπω σε σαλάμι διπλάσια ποσότητα από το φυσίγγιο με μόνο ένα ευρώ παραπάνω!
Λέω φερτην εδώ έχουμε το διπλής χρήσης πιστόλι σιλικόνης του Lidl.
Κάτι δε μου κολλάς βέβαια στο μήκος.
Τελικά επιβεβαιώθηκε στο σπίτι.
IMG20230905183640.jpg
Είναι για 300αρια σαλαμακια όχι 600αρια.

• Like
Reactions: nickolas
Την πατησα σήμερα.
Πήγα Leroy να πάρω την Isomat Flex PU50 και την βλέπω σε σαλάμι διπλάσια ποσότητα από το φυσίγγιο με μόνο ένα ευρώ παραπάνω!
View attachment 219536
Ουπς.......Να ξέρεις Κυριάκο οτι τα σπειρωματα του πιστολιου του lidl είναι ίδια με των μεγάλων πιστόλιων,οπότε αν έχεις κανένα μεγάλο με χαλασμένη σκανδάλη, κάνεις δουλίτσα.

Την πατησα σήμερα.
View attachment 219536
Ναι ρε συ είναι για το άλλο πιστόλι το πιο μεγάλο τα σαλάμια..

• Like
Reactions: KOSSTV
Έχει και 300αρια Σαλαμίς παιδιά.
Αυτά κάνουν για αυτό το πιστόλι.
Κυριάκο 300αρη σαλάμι εγώ δεν έχω δει..
Εάν γνωρίζεις πες μας...

Tο σαλάμι το πήρες υποτίθεται για την ρωγμή...;