Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Και μάλιστα τρία ενδιαφέροντα κουπόνια εμφανίστηκαν για αυτά τα εργαλεία στην εφαρμογή Lidl Plus
  • Δραπανοκατσάβιδο στα 20 (από 25)
  • Καρφωτικό στα 40 (από 45)
  • Ευθύς λειαντήρας στα 30 (από 40)

Image5204165464550336249.jpg

:)

• Like
Reactions: ΝΤΙΝΟΣ
Εχω την εντυπωση οτι το τροχακι των 76μμ βγαινει πρωτη φορα σε 18βολτο. Η τιμη ειναι καλη και κατω απο 60 ευρω με φορτιστη και μπαταρια.

Ενα ενδιαφερον βιντεακι που συγκρινει το 12βολτο με το 18βολτο. Επιτελους ο διακοπτης μπηκε στο πανω μερος και οχι στο αβολο πλαι.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Η διαφορά στην αποδοση ειναι εντυπωσιακα μεγαλη, πολυ μεγαλυτερη απο οτι θα περιμενα.
Δεν εχει μοτερ brushless βεβαια, ουτε ο δισκος ρυθμιζεται να κοβει δεξιοστροφα η αριστεροστροφα, αλλα η τιμη ειναι μικρη.

Ειναι αληθεια οτι αυτα τα μινι τροχακια ειναι παρα πολυ χρησιμα και βολικα εργαλεια ειτε για κοψιμο ειτε για τριψιμο. Θα ηθελα λοιπον και ενα 18βολτο.
Δυστυχως το 18βολτο Ryobi κοστιζει κοντα στα 200 ευρω απο Αμαζον και το Dewalt λιγο πιο φτηνα απο Ελλαδα.

Ισως ηρθε η ωρα να παρω το πρωτο μου 18βολτο Parkside :)

Nαι και δυστυχως εχω την εντυπωση οτι ειναι καπως αδυναμο για 18βολτο, σχεδον ιδιο σε δυναμη και ροπη με το 12βολτο τροχακι της Βοsch.

To τσεκαραμε και το συγκριναμε στο εργαστηριο προχτες με τον Κωστη και σχεδον απογοητευτηκαμε καθως ειναι το μοναδικο εως τωρα εργαλειο της Τοταλ που μας εξεπληξε αρνητικα.
Βεβαια απο την αλλη να πουμε οτι η κατασκευη το βαρος και η εργονομια του ειναι μια χαρα, εχει brushless μοτερακι και soft start.

Καποιος που δεν εχει μετρο συγκρισης με το τροχακι της Bosch και δεν ειναι τοσο αυστηρος κριτης, θα το βολευτει και θα κανει τη δουλεια του μια χαρα καθως η τιμη του ειναι σουπερ.

εχει brushless μοτερακι και soft start.
Είσαι σίγουρος ότι είναι brushless ;
Δεν βλέπω να το γράφει κάπου .
Εσύ με την εμπειρία σου χωρίς να έχεις πιάσει το 20v Parkside τι πιστεύεις.
Total ή Parkside.
Θέλω να αντικαταστησω το 12v Parkside 76mm που ήδη εχω.
Μπαταρίες έχω και Parkside και Total

Θα αγοραζα το 20βολτο Parkside, το βλεπω βελτιωμενο σχεδιαστικα και με τη πρεπουσα ροπη για 20βολτο.

Για το brushless του Τοταλ μπορει να το μπερδευω με το Ryobi και το Dewalt.

Aπο το βιντεο φαινεται οτι η διαφορα δυναμης ειναι τεραστια μεταξυ του 12βολτου και 18βολτου Parkside. Και το μεγεθος σχεδον το ιδιο, οποτε αξιζει τον κοπο η αναβαθμιση.

• Like
Reactions: lazarefa
Δεν είναι brushless, το δείχνει στο βιντεάκι που ανέβασες, στο ~3:45

Γιατί;
Ότι 12v Parkside είχα τα έδωσα και πήρα 20v.
Αυτό είναι το τελευταίο 12 v που μου έμεινε.
Από την άλλη λίγο περισσότερη δύναμη δεν βλάπτει , και πλέον θα έχω μια σειρά μπαταρίες και Φορτιστές.
Μετά βλέπω και αυτό που αναφέρθηκε για πιό εργονομικό κουμπί και κράτημα.
Και στο τέλος και νομίζω ότι είναι και το καλύτερο για τη βλακεία που έχουμε στο κεφάλι μας να αγοράζουμε εργαλεία και να τα αντικαθιστούμε

Ωραιο πραμα η αντικατασταση εργαλειων με νεα και βελτιωμενα, μεγαλη η χαρα!

Μονο αν κανει το λαθος καποιος και επενδυσει σε Βοsch/Makita αυτη η χαρα της αντικαταστασης θα ειναι σπανια...

• Haha
Reactions: osatosa
Παιδια ν ρωτησω κστι σχεδον ασχετο. Το τηλ σερβις ελλα, αυτο το 00800.... Το εχετε καλεσει απο σταθερο? Μ ειπαν οτι ειναι με δωρεαν χρεωση. Ισχυει?

Ωραιο πραμα η αντικατασταση εργαλειων με νεα και βελτιωμενα, μεγαλη η χαρα!

Μονο αν κανει το λαθος καποιος και επενδυσει σε Βοsch/Makita αυτη η χαρα της αντικαταστασης θα ειναι σπανια...
Δηλαδή;

Δηλαδη οσα Bosch εχω, ακομα και πανω απο δεκα χρονια, δεν εχουν παθει τιποτα, δουλευουν απροσκοπτα και δεν θελουν καμμια αλλαγη.
Δεν χρειαζονται αντικατασταση οποτε δεν γευεσαι την χαρα της αντικαταστασης με νεα εργαλεια :)

To καρφωτικο αξίζει; έχω ήδη μια μπαταρία 2αρα 20v και φορτιστή και έχω και το μικρό καρφωτικο ρεύματος αλλά δεν με καλύπτει σε διάφορες εργασίες......τι λέτε να το τολμήσω το μεγάλο;

Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Eχω το μικρο 4βολτο καρφωτικο μπαταριας της Parkside και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Εαν δεν ειχα αλλα 20βολτα καρφωτικα, σιγουρα θα αγοραζα το 20βολτο Parkside που σιγουρα ειναι πιο δυνατο απο το μικρο ρευματος, παιρνει και καρφακια και διχαλα και που με το κουπονακι ερχεται στα 40 ευρω, πολυ καλη τιμη.

Nαι και δυστυχως εχω την εντυπωση οτι ειναι καπως αδυναμο για 18βολτο, σχεδον ιδιο σε δυναμη και ροπη με το 12βολτο τροχακι της Βοsch.

To τσεκαραμε και το συγκριναμε στο εργαστηριο προχτες με τον Κωστη και σχεδον απογοητευτηκαμε καθως ειναι το μοναδικο εως τωρα εργαλειο της Τοταλ που μας εξεπληξε αρνητικα.
Βεβαια απο την αλλη να πουμε οτι η κατασκευη το βαρος και η εργονομια του ειναι μια χαρα, εχει brushless μοτερακι και soft start.

Καποιος που δεν εχει μετρο συγκρισης με το τροχακι της Bosch και δεν ειναι τοσο αυστηρος κριτης, θα το βολευτει και θα κανει τη δουλεια του μια χαρα καθως η τιμη του ειναι σουπερ.
Ετσι είναι...!!!

Πραγματι η δύναμη του 20ν Total δεν είναι αναμενόμενη των προσδοκιών που περίμενανε με τον Μιχαλη..
Το εχω δοκιμάσει μόνο με 2Αh μπαταρία και όχι με 5Αh για να.ξερω εάν έχει διάφορες....Η Total δεν μου έχει δείξει ως τωρα ότι ανάλογα την μπαταρία που βαζεις περνεις και ανάλογη δύναμη...θα το δοκιμάσω πάντως..
Έχει soft start και μόνο πιο τραχυς/βαρύτονος θόρυβος ξεχωρίζει από τα Parkside και Bosch 12v τροχακια..
Δεν είναι brushless και η τοποθέτηση της μπαταρίας σε σχέση με το 18ν Parkside είναι κάθετο του σώματος και όχι οριζόντια που νομίζω ότι σου κόβει χώρο για το κοψιμο...

20230722_155737.jpg
Επειση το σώμα/λαβή του Total είναι λίγο λεπτότερο από το 12ν Parkside που το κάνει πιο βολικό και εργονομικό στο πιασιμο..

20230722_155421.jpg

Η τιμή του 18ν Parkside ειναι πάρα πολύ καλή...αλλα οχι εφάμιλλη του Total που έχει και αναλώσιμα μέσα..

Ισως ηρθε η ωρα να παρω το πρωτο μου 18βολτο Parkside :)

Αντε...αν και είναι η ευκαιρία να πας και σε Total..!!!
Σκέψου το...!!!

Παιδια ν ρωτησω κστι σχεδον ασχετο. Το τηλ σερβις ελλα, αυτο το 00800.... Το εχετε καλεσει απο σταθερο? Μ ειπαν οτι ειναι με δωρεαν χρεωση. Ισχυει?
Όλα τα 00800 είναι δωρεάν.
Και τα 00801 με αστική χρέωση.

• Like
Reactions: ikoz and MAN0S
Νομιζω Κωστα και ΜΙχαλη οτι ειναι προτιμοτερο να δοκιμαζουμε τα εργαλεια μπαταριας με 4ah μπαταριες για να ειμαστε πιο κοντα στα ορια του εργαλειου. Αν υπαρχει η δυνατοτητα ;-)

• Like
Reactions: KOSSTV