Είσαι σίγουρος ότι είναι brushless ;εχει brushless μοτερακι και soft start.
Δεν είναι brushless, το δείχνει στο βιντεάκι που ανέβασες, στο ~3:45Για το brushless του Τοταλ μπορει να το μπερδευω με το Ryobi και το Dewalt.
Γιατί;Θέλω να αντικαταστησω το 12v Parkside 76mm που ήδη εχω.
Ότι 12v Parkside είχα τα έδωσα και πήρα 20v.Δεν είναι brushless, το δείχνει στο βιντεάκι που ανέβασες, στο ~3:45
Γιατί;
Για μένα αυτό είναι το καλύτερο της υπόθεσης. Καλώς το σκέφτηκες.πλέον θα έχω μια σειρά μπαταρίες και Φορτιστές.
Δηλαδή;Ωραιο πραμα η αντικατασταση εργαλειων με νεα και βελτιωμενα, μεγαλη η χαρα!
Μονο αν κανει το λαθος καποιος και επενδυσει σε Βοsch/Makita αυτη η χαρα της αντικαταστασης θα ειναι σπανια...
Ετσι είναι...!!!Nαι και δυστυχως εχω την εντυπωση οτι ειναι καπως αδυναμο για 18βολτο, σχεδον ιδιο σε δυναμη και ροπη με το 12βολτο τροχακι της Βοsch.
To τσεκαραμε και το συγκριναμε στο εργαστηριο προχτες με τον Κωστη και σχεδον απογοητευτηκαμε καθως ειναι το μοναδικο εως τωρα εργαλειο της Τοταλ που μας εξεπληξε αρνητικα.
Βεβαια απο την αλλη να πουμε οτι η κατασκευη το βαρος και η εργονομια του ειναι μια χαρα, εχει brushless μοτερακι και soft start.
Καποιος που δεν εχει μετρο συγκρισης με το τροχακι της Bosch και δεν ειναι τοσο αυστηρος κριτης, θα το βολευτει και θα κανει τη δουλεια του μια χαρα καθως η τιμη του ειναι σουπερ.
Ισως ηρθε η ωρα να παρω το πρωτο μου 18βολτο Parkside![]()
Και πολύ σωστά σκέφτεσαι ....μην ακούς τις Κασσάνδρες ...Ισως ηρθε η ωρα να παρω το πρωτο μου 18βολτο Parkside![]()
Όλα τα 00800 είναι δωρεάν.Παιδια ν ρωτησω κστι σχεδον ασχετο. Το τηλ σερβις ελλα, αυτο το 00800.... Το εχετε καλεσει απο σταθερο? Μ ειπαν οτι ειναι με δωρεαν χρεωση. Ισχυει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.