Με πινελακι περναω λαδι και απο τις δυο πλευρες καθε 10 -15 κοψιματα ( αναλογα το παχος των ξυλων ) .
κλεβεις !!!εκτεθειμενο στις καιρικες συνθηκες για καποια χρονια
Το ίδιο και στο δικό μου, μπλόκαρε και δεν κουνιόταν με τίποτα. Του έριξα λίγο WD40 και με μια πένσα το κίνησα μπρος-πισω και τελικά ξεμπλοκαρε.Κι εγώ ξέχασα να γράψω ότι ο μηχανισμός για το τέντωμα της αλυσίδας (η ακίδα με το ελατήριο) μπλόκαρε τέρμα μπροστά, μόλις έβγαλα την αλυσίδα και πριν καν το χρησιμοποιήσω για πρώτη φορά. Δεν κουνιόταν με τίποτα και τελικά τον έβγαλα με ένα μυτοτσίμπιδο, τον ξαναέβαλα και δούλεψε.
Κι εγώ ξέχασα να γράψω ότι ο μηχανισμός για το τέντωμα της αλυσίδας (η ακίδα με το ελατήριο) μπλόκαρε τέρμα μπροστά, μόλις έβγαλα την αλυσίδα και πριν καν το χρησιμοποιήσω για πρώτη φορά. Δεν κουνιόταν με τίποτα και τελικά τον έβγαλα με ένα μυτοτσίμπιδο, τον ξαναέβαλα και δούλεψε.
Και εγώ το έψαχνα πως θα το ξαναμοντάρω όταν έβγαλα την αλυσίδα και έσπρωξα τον πίρο προς τα πίσω βάζοντας ένα μαχαίρι ανάμεσα μέχρι να κουμπώσει στην τρύπα αλλά μετά ανακάλυψα ότι μπορείς να κουμπώσεις πρώτα τον πίρο στην τρύπα και μετά σπρώχνοντας προς τα πίσω όλο το σύστημα να περάσεις την αλυσίδα γύρω από το γρανάζι του άξονα.Το ίδιο και στο δικό μου, μπλόκαρε και δεν κουνιόταν με τίποτα. Του έριξα λίγο WD40 και με μια πένσα το κίνησα μπρος-πισω και τελικά ξεμπλοκαρε.
Μέχρι τώρα δεν έκοψα τίποτα, άλλα την Τρίτη θα το δοκιμάσω εκτεταμένα!
Στο manual αλλα και σε ενα βιντεο που ειδα, πρεπει να δωσεις κληση μικρη προς τα επανω μεχρι να κουμπωσει ο πιρος στην τρυπα και μετα το φερνεις στην θεση του με λιγο ζορι.Και εγώ το έψαχνα πως θα το ξαναμοντάρω όταν έβγαλα την αλυσίδα και έσπρωξα τον πίρο προς τα πίσω βάζοντας ένα μαχαίρι ανάμεσα μέχρι να κουμπώσει στην τρύπα αλλά μετά ανακάλυψα ότι μπορείς να κουμπώσεις πρώτα τον πίρο στην τρύπα και μετά σπρώχνοντας προς τα πίσω όλο το σύστημα να περάσεις την αλυσίδα γύρω από το γρανάζι του άξονα.
Αυτό το σύστημα τεντώματος της αλυσίδας μου αρέσει καλύτερα από το σύστημα του μικρού κινέζικου με την δύσκολη μικρή βίδα.
Το μάνιουαλ λέει ότι κάθε τόσο πρέπει να ξεσφίγγεις το καπάκι λίγο για να τεντώνει η αλυσίδα όσο χρειάζεται και μετά το ξανασφίγγεις.![]()
Το είχα διαβάσει και εγώ αυτό το δοκίμασα αλλά δεν μου κούμπωνε η κλήση δεν έφτανε για να μπει ο πίρος στην τρύπα, θα το ξαναπροσπαθήσω. Βάλε αν έχεις το link του βίντεο.Στο manual αλλα και σε ενα βιντεο που ειδα, πρεπει να δωσεις κληση μικρη προς τα επανω μεχρι να κουμπωσει ο πιρος στην τρυπα και μετα το φερνεις στην θεση του με λιγο ζορι.
Καλημερα!Καλημέρα παιδιά...γνώμες για το ψυγειακι?
Καλημερα!
Ενα λινκ θα βοηθουσε για να μην τρεχουμε και ψαχνουμε. Ασε που δεν θυμαμαι να ειδα καποιο ψυγειακι!
Έχω τέτοιο ψυγείο και σε ταξίδι μια χαρά τα πήγε...αυτά κύριος συντηρούν και όχι να ψυξουν περισσότερο...![]()
Rocktrail® ÎλεκÏÏÎ¹ÎºÏ ÏοÏηÏÏ ÏÏγείο - Lidl Hellas
Rocktrail® ÎλεκÏÏÎ¹ÎºÏ ÏοÏηÏÏ ÏÏγείο - Κατηγορίαwww.lidl-hellas.gr
Εγώ το θέλω για παραλία μιας και είναι η πρώτη χρονιά που θα πάω με τον μικρό και θέλω όλα να είναι λόγο κρύα.. λες να μην το πάρω?Έχω τέτοιο ψυγείο και σε ταξίδι μια χαρά τα πήγε...αυτά κύριος συντηρούν και όχι να ψυξουν περισσότερο...
Μια καλή εναλλακτική τους καλοκαιρινους μηνες που το έχω χρησιμοποιήσει είναι να βάλω μια η δύο μικρές παγοκυστες ώστε να κρατήσει λίγο παραπάνω...
Το είχα πάρει από Eshop σε προσφορα της εταιρίας Crysty....ιδιο περιπου σαν αυτο..ως τώρα δεν έχω θεμα...
Κοίτα σε δοκιμή 6 ωρών και φυσικά υπό σκιά εμενα εφτασε να τα εχει ως λιγο κρυα...εννοειται συνδεμενο..για μπυρες παγωμενες δεν παιζει η αναψυκτικα....σε φαγητα και φρουτα καλα τα παει...αρκεί να μην είναι παραφορτωμενο...Εγώ το θέλω για παραλία μιας και είναι η πρώτη χρονιά που θα πάω με τον μικρό και θέλω όλα να είναι λόγο κρύα.. λες να μην το πάρω?
Άστο τζάμπα 60 ευρό θα δώσω...Κοίτα σε δοκιμή 6 ωρών και φυσικά υπό σκιά εμενα εφτασε να τα εχει ως λιγο κρυα...εννοειται συνδεμενο..για μπυρες παγωμενες δεν παιζει η αναψυκτικα....σε φαγητα και φρουτα καλα τα παει...αρκεί να μην είναι παραφορτωμενο...
...και θα γλυτώσεις έξτρα κουβάλημα στην παραλια.. το επερνα παλιότερα στην θαλασσα που ήταν μικρά τα παιδιά..βολευε...Άστο τζάμπα 60 ευρό θα δώσω...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.