Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπέρα παιδιά.. έχει αγοράσει κανείς το συγκεκριμένο πλυστικο μοντέλο??γιατί θέλω να αγοράσω ένα για τις βεράντες αλλά από το skroutz δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο.. 1000005072.jpg

Καλησπέρα παιδιά.. έχει αγοράσει κανείς το συγκεκριμένο πλυστικο μοντέλο??γιατί θέλω να αγοράσω ένα για τις βεράντες αλλά από το skroutz δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο.. View attachment 233820
Parkside Perfarmance πιεστικο δεν εχουμε δει Ελλαδα ως τωρα...
Εαν κρινω απο την γερμανικη τιμη των 279 ευρω στην χωρα μας θα βγει κανα 300αρη..εαν ερθει ποτε εδω...υπερβολικα για Parkside..

Ομως για καθαρισμους βεραντων,αυτοκινητου και λοιπων απλων εργασιων δεν νομιζω να θες πανω απο 140-160bar...
Mε μια αναζητηση στο Skroutz θα βρεις γυρω στο 120αρη πολλα..

• Like
Reactions: nikfor
Τα bar με τα λίτρα κοιτάω...στα ίδια λεφτά βγαίνει και κάτι αλλι στα ίδια bar και λίτρα,αλλά δεν έχεις 5 χρόνια εγγτηση

να θυμησουμε εδω οτι τα αναφερομενα bar και τα λιτρα ειναι πλασματικα, σχεδον σε ολα τα ερασιτεχνικα πλυστικα
τα bar ειναι τα στιγμιαία και αφορουν την στιγμη της εκκινησης. Αυτο που εχει σημασια ειναι τα συνεχη τα οποια μπορει να ειναι και 40 και 60 λιγοτερα.
Πολλα επωνυμα δινουν στο αυτοκολλητο ταμπελακι που εχουν και αυτην την πληροφορια
Κατι αντιστοιχο ισχυει και για τα λιτρα, που και αυτα ειναι πολυ σημαντικα και ειναι, σε αποδοση, η ουσιαστικη διαφορα μεταξυ ερασιτεχνικων και επαγγελματικων.

να θυμησουμε εδω οτι τα αναφερομενα bar και τα λιτρα ειναι πλασματικα, σχεδον σε ολα τα ερασιτεχνικα πλυστικα
τα bar ειναι τα στιγμιαία και αφορουν την στιγμη της εκκινησης. Αυτο που εχει σημασια ειναι τα συνεχη τα οποια μπορει να ειναι και 40 και 60 λιγοτερα.
Πολλα επωνυμα δινουν στο αυτοκολλητο ταμπελακι που εχουν και αυτην την πληροφορια
Κατι αντιστοιχο ισχυει και για τα λιτρα, που και αυτα ειναι πολυ σημαντικα και ειναι, σε αποδοση, η ουσιαστικη διαφορα μεταξυ ερασιτεχνικων και επαγγελματικων.
Άρα προτεινετε τπτ

Το ακριβότερο Nilfisk ή Karcher που μπορείς να πάρεις, δίνοντας βάση και στα παρελκόμενα σύμφωνα με τη χρήση που σκοπεύεις να του κάνεις.

• Like
Reactions: enduras1
Για τα Karcher όλοι οι γνωστοί μου ρε παιδιά κάνουν παράπονα...εκτός και αν δώσεις 1200 ευρό και πάρεις κάτι επαγγελματικό...αλλά τόσα δεν δίνω...μέχρι 300 ευρό οκ!

Για τα Karcher όλοι οι γνωστοί μου ρε παιδιά κάνουν παράπονα...εκτός και αν δώσεις 1200 ευρό και πάρεις κάτι επαγγελματικό...αλλά τόσα δεν δίνω...μέχρι 300 ευρό οκ!
Εφόσον μιλάμε ως 300 βάλε κάτι τις παραπάνω και πάρε αυτο...από αυτά που μου έχουν πει το εργαλείο δεν καταλαβαίνει τίποτα...

Έχω μετανιώσει που δεν έδωσα αλλά 70 ευρώ τότε και πήρα το 4000 με 195,bar..

• Like
Reactions: nikfor and dim tz
Εφόσον μιλάμε ως 300 βάλε κάτι τις παραπάνω και πάρε αυτο...από αυτά που μου έχουν πει το εργαλείο δεν καταλαβαίνει τίποτα...

Έχω μετανιώσει που δεν έδωσα αλλά 70 ευρώ τότε και πήρα το 4000 με 195,bar..
350 αρκετά είναι...έχω πει μέχρι 300 θα δώσω..πάντα έτσι κανω και μετά πετάω λεφτά!

δεν το ειχα διαβασει σωστα
αν θες ενα μονο για τις βεραντες οπως λες τοτε δεν χρειαζεσαι κατι εξεζητημένο. Ξεκινα να κοιτας απο το Bosch Universal Aquatak 135 που εχει πολυ καλες κριτηκες στο skroutz ή ενα Nilfisk .
Αν εχεις σκοπο να το χρησιμοποιεις αρκετα τοτε δες και το Dewalt DXPW002ME με μονο σκεπτικο την σντοχη στον χρονο, ως αξιοπιστη εταιρεια, αλλα δεν ξερω το κοστος των παρελκομενων.

• Like
Reactions: KOSSTV
δεν το ειχα διαβασει σωστα
αν θες ενα μονο για τις βεραντες οπως λες τοτε δεν χρειαζεσαι κατι εξεζητημένο. Ξεκινα να κοιτας απο το Bosch Universal Aquatak 135 που εχει πολυ καλες κριτηκες στο skroutz ή ενα Nilfisk .
Αν εχεις σκοπο να το χρησιμοποιεις αρκετα τοτε δες και το Dewalt DXPW002ME με μονο σκεπτικο την σντοχη στον χρονο, ως αξιοπιστη εταιρεια, αλλα δεν ξερω το κοστος των παρελκομενων.
Μόνο για βεράντες το θέλω και αντε κάνα χαλί...Να πλενω το αμαξι καμία φορά δεν παίζει το πάω πλυντηριο γιατί βαριέμαι άπειρα...αλλά οι βεράντες μου είναι πρόβλημα...και θέλω να έχει την βούρτσα για δάπεδα...

• Like
Μόνο για βεράντες το θέλω και αντε κάνα χαλί...Να πλενω το αμαξι καμία φορά δεν παίζει το πάω πλυντηριο γιατί βαριέμαι άπειρα...αλλά οι βεράντες μου είναι πρόβλημα...και θέλω να έχει την βούρτσα για δάπεδα...
Τότε γιατί συζυταμε για 300 ευρώ...;
Σου επαναλαμβάνω ότι με 140-160bar κάνεις.ανετα την δουλειά σου...

• Like
Reactions: Χιωτης
Τότε γιατί συζυταμε για 300 ευρώ...;
Σου επαναλαμβάνω ότι με 140-160bar κάνεις.ανετα την δουλειά σου...
Επειδη ενα επωνυμο πλυστικο με αυτα τα χαρακτηριστικά τοσο κοστιζει Κωστη.

https://www.skroutz.gr/s/17336596/Karcher-K5-Compact-Plystiko-Reymatos-me-Piesi-145bar.html συν την βούρτσα που θελει ο φιλος θα παει 300.

• Like
Καλημέρα παιδιά...μετά από λίγη έρευνα στο YouTube κατέληξα εδώ https://www.skroutz.gr/s/35058819/N...iOiJzdG06L2Mvc2ltL3Qvcy8zNTA1ODgxOS94L3NrdSJ9

Το παρήγγειλα εχθές το βράδυ και έχει ο θεός...ας ελπίσουμε ότι θα είναι καλό...πήρα μαζί και ένα φίλτρο νερού γιατί όλοι λένε ότι βουλώνει με το παραμικρό και στο σπίτι δεν έχω τοποθετημένο κεντρικό φίλτρο...Αν και πρέπει να βάλω!!
Ευχαριστώ παντος παιδιά...

για ριξε μια ματια σε αυτο
https://www.skroutz.gr/s/14281509/N...-145bar-kai-Metalliki-Antlia.html#description
Στιγμιότυπο από 2024-05-20 09-01-24.png
https://www.manua.ls/nilfisk/core-150-power-control/manual?p=13
με 130 πραγματικα bar και 420 πραγματικα λιτρα νερου, αρκετα εξαρτηματα και στην τιμη που θελεις
θα χρειαστεις και εναν αφροποιητη τυπου (ενδεικτικα)
https://www.aliexpress.com/item/100...o45vEOdJ&utparam-url=scene:search|query_from: