Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Συγνώμη που θα το πώ αλλά να μην χρειαζόμαστε ένα εργαλείο και να το αγοράζουμε μόνο και μόνο επειδή είναι φτηνό, και μετά να ψάχνουμε που μπορούμε να το χρησιμοποιήσουνε μου φαίνεται κάπως…
Υπάρχουν και χειρότερα....κάποιοι ξεχνάνε και ότι τα αγοράσανε ....:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Εχει κανείς αποψη για το παρακάτω

PARKSIDE Επαναφορτιζόμενο αποστασιόμετρο λέιζερ με μετροταινία 4V PLMB 4 C2

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Mετροταινια και αποστασιομετρο λείζερ, δυο σε ενα, σε πολυ καλη τιμη.

Αν δεν ειχα παρομοιο και χρειαζομουν ενα, σιγουρα θα το δοκιμαζα.

Ενδιαφέρον. Υπαρχει ακομα στα ραφια?
Χθες το απόγευμα είχε αρκετά κομμάτια (γύρω στα 10) του συγκεκριμένου τροχού στο κατάστημα Λ. Αθηνών (Βιαμάξ) στο Περιστέρι.
Επίσης για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται, στο ίδιο κατάστημα χθες είχε και αρκετές (εκτιμώ 25-30 κομμάτια) 12βολτες μπαταρίες 4ΑΗ από αυτές που έφεραν την περασμένη Πέμπτη.

γυρω στα 20 δεν κανει και αυτη των 2Αη?
Εχουεμ δει καμμια προσφορα σε δυαρες?
Η 2αρα με φορτιστη δίνεται κοντά στα 21-22ευρω...σκέτη έχει 14-15...
Δεν θυμάμαι η 2αρα να έχει μπει σε κάποια προσφορά...

• Like
Reactions: kospap
Επιτρέψτε μου να καταθέσω κι εγώ τη γνώμη μου για τα εργαλεία Parkside της Lidl.

Αρχικά, ενημερώνω την ομάδα ότι ξεκίνησα να τα χρησιμοποιώ, όταν αγόρασα το πρώτο μου επαναφορτιζόμενο 20βολτο δραπανοκατσάβιδο PABS 20Li A1 και μαζί του άλλες δυο μπαταρίες και έναν έξτρα φορτιστή.

Το πήρα μαζί μου στο εξοχικό, συνοδευόμενο και από ένα ακόμα επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι, το PSSA 3.6 D4, το οποίο βέβαια είναι 12βολτο και τους άλλαξα τον αδόξαστο. Δούλευα ασταμάτητα έναν ολόκληρο μήνα, κατασκευάζοντας καλύμματα από κόντρα πλακέ για τα πορτοπαράθυρα του εξοχικού, που είχα μόλις αλλάξει, αντικαθιστώντας τα παλιά ξύλινα, που είχαν λιώσει από τον καιρό, με άλλα από PVC, τα οποία δεν είχα (και δεν έχω) διάθεση να τα αφήσω κι αυτά στην τύχη τους, εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες και στον ήλιο και να μας αφήσουν χρόνους, όπως τα προηγούμενα.

Τα εργαλεία αποδείχτηκαν κυριολεκτικά σκυλιά!

Από εκείνη τη χρονιά και εντεύθεν, φροντίζω να εξοπλίζομαι συχνά με εργαλεία της Parkside, που τα θεωρώ πραγματικά value-for-money, αν τα συγκρίνω με παρόμοια του εμπορίου, των οποίων οι τιμές είναι πολύ μεγαλύτερες, ενώ η ποιότητά τους, αν δεν είναι παρόμοια με αυτά της Parkside, είναι υποδεέστερη.

Για να στοχέψει κάποιος σε παρόμοια ποιότητα, πρέπει να δώσει αρκετά περισσότερα χρήματα, ΕΙΔΙΚΑ σε ότι αφορά τα επαναφορτιζόμενα εργαλεία μπαταρίας.

Θα συμφωνήσω φυσικά με τον Μπάμπη που έγραψε ότι δεν πρέπει να αγοράζουμε εργαλεία, απλά επειδή είναι φτηνά και μετά να μην ξέρουμε που να τα χρησιμοποιήσουμε.

Εδώ ισχύει το ρητό:

"Τα εργαλεία κάνουν το μάστορα", με την προϋπόθεση να είναι όντως μάστορας και όχι κάποιος που προσπαθεί να γίνει τέτοιος.

Για να μην πω και το άλλο, δηλαδή όποιος δεν έχει επαφή με την τέχνη του μαστορεύειν, κινδυνεύει να γίνει θύμα των ίδιων των εργαλείων του.

Καλημέρα.

Επιτρέψτε μου να καταθέσω κι εγώ τη γνώμη μου για τα εργαλεία Parkside της Lidl.
Συμφωνώ και επιπλέον συμπληρώνω: μέσα στο 2024 ( χρονιά που τα πάντα ανεβαίνουν) είδαμε τιμές 10-25% χαμηλότερα σε πολλά εργαλεία.

• Like
Reactions: newbie and osatosa
Μόλις μου χάλασε το μπορντουροψάλιδο της Performance σειράς με τις 2 μπαταρίες 20V. Ακούστηκε ένα "παφ" και καπνισε.... τώρα πάει να ξεκινήσει και σταματάει...

Το θέμα μου είναι ότι δε μπορώ να βρω την απόδειξη αγοράς (κλασσικά). Το ειχα πάρει πριν 2 ή 3 χρόνια που το είχε φέρει.

Έχετε εμπειρία με το service; Εξυπηρετούν σε τέτοια περίπτωση;

Απ' ότι ξέρω εξυπηρετούν και χωρίς απόδειξη, πάρε τηλέφωνο και πες "Χιoύστον, γουί χαβ ε πρόμπλεμ"...
Από σχετικά πρόσφατη εμπειρία, παίρνουμε πρώτα τηλέφωνο στο 8001113333 και εκείνοι σε παραπέμπουν στο Huston. Τι τις έχουμε τις διαδικασίες; :ROFLMAO::LOL:
Το εργαλείο, λογικά, κάπου γράφει ημερ/νια κατασκευής. Αν είναι εντός 3ετίας, συνήθως βρισκεις άκρη όταν δεν έχεις απόδειξη.

1719576535979.png

Καλησπέρα, θα ήθελα τα φώτα σας. Οι smart μπαταρίες συγκρινόμενες με τις αντίστοιχες απλές ( εκτός από bt κλπ), έχουν διαφορά στην απόδοση;

Καλησπέρα, θα ήθελα τα φώτα σας. Οι smart μπαταρίες συγκρινόμενες με τις αντίστοιχες απλές ( εκτός από bt κλπ), έχουν διαφορά στην απόδοση;
Θες την αλήθεια;8 με 12% καλύτερες και εφόσον πάρεις μπαταρια με στοιχεία 21700 και όχι 18650..τώρα στην απόδοση του εργαλείου να κερδίζεις ένα 3% όσο σου δίνει το πικ στα αμπέρ που ειναι γεμάτη...όλα τα άλλα για κύκλους φορτίσεις και τάσεις είναι ψιλά γράμματα για εμένα...εγώ θα έπαιρνα και τις απλές..ας βγάλουν 8ah με 30 ευρό και δεν με πειράζει το bt

Θες την αλήθεια;8 με 12% καλύτερες και εφόσον πάρεις μπαταρια με στοιχεία 21700 και όχι 18650..τώρα στην απόδοση του εργαλείου να κερδίζεις ένα 3% όσο σου δίνει το πικ στα αμπέρ που ειναι γεμάτη...όλα τα άλλα για κύκλους φορτίσεις και τάσεις είναι ψιλά γράμματα για εμένα...εγώ θα έπαιρνα και τις απλές..ας βγάλουν 8ah με 30 ευρό και δεν με πειράζει το bt
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Εχθές πήρα μια επιπλέον 4άρα (20V) απλή, μιά που η τιμή ήταν χαμηλή (22€) και σκέφτομαι αν αξίζει να πάρω και άλλη μία σήμερα ή να περιμένω να ξαναβγάλει smart (δεν έχω δοκιμάσει smart και όσο για bt και τέτοια δεν με συγκινούν ιδιαίτερα, η απόδοση με ενδιαφέρει). Η αλήθεια είναι ότι απλή 4άρα που την έχω 4,5 χρόνια έχει βγει σκυλί. Δεν έχει μεν την αρχική απόδοση αλλά την δουλειά μου την κάνω ακόμη μια χαρά.

• Like
Reactions: KOSSTV
Ακριβώς...τα διαφορετικά στοιχεία κάνουν μόνο την διαφορά...
Επεισης οι smart μπαταριες δεν ξερω κατα πόσο smart είναι όταν δεν υπάρχει καποια δεδηλωμενη για το πως θα χρησιμοποιηθούν μεσο της εφαρμογής αφού έχουν παρατηρηθεί ένα κάρο προβλημα σε συνδέσεις και λειτουργίες με τα εργαλεία μπαταρίας..
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι εχθές πήρα μια επιπλέον 4άρα (20V) απλή, μιά που η τιμή ήταν χαμηλή (22€) και σκέφτομαι αν αξίζει να πάρω και άλλη μία σήμερα ή να περιμένω να ξαναβγάλει smart (δεν έχω δοκιμάσει smart και όσο για bt και τέτοια δεν με συγκινούν ιδιαίτερα, η απόδοση με ενδιαφέρει). Η αλήθεια είναι ότι απλή 4άρα που την έχω 4,5 χρόνια έχει βγει σκυλί. Δεν έχει μεν την αρχική απόδοση αλλά την δουλειά μου την κάνω ακόμη μια χαρά.

Στην τιμή που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες η απλή μπαταρία θεωρώ ότι είναι πολύ καλή και κάνεις δεν ξέρεις εάν θα την δούνε ξανά εκεί..

Συμαντικο είναι οι μπαταριες μας να είναι πάντα φορτισμενες τουλάχιστον στην μεση και να φυλάσσονται σε σκιερό σημείο που εινσι ότι καλύτερο για την μακροζωία τους...αν και βέβαια μετά από 4-5 χρόνια πέφτει η αποδωση τους..