Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν τα εμπιστεύομαι γιατί είναι κυλινδρικα . Αν δεις όλα τα collet έχουν ένα κωνικο σχήμα ώστε να μην βγαίνουν από το παξιμάδι. Μπορεί για άλλους να δουλεύουν αλλά επειδή έχοντας τρία ρουτερ έχω δει πολλά. Το έχω ανεβάσει κιόλας. Μια φορά σε ρουτερ που είχα ανάποδα το ζορισα τόσο που βγήκε το bit και έκανε σβούρες πάνω στο τραπέζι. Με αυτό ενδιάμεσα δεν θα ένιωθα καλύτερα... Πάντως πιστεύω ότι θα ταιριάζει με του 701 makita καθώς όλα τα κινέζικα αυτό αντιγταφουν .
Τα έχω χρησιμοποιήσει αρκετά και σε διάφορα μεγέθη, χωρίς πρόβλημα και τα μπιτ φαίνεται να θηλυκώνουν καλά. Εννοείται όπου βρίσκεις κόλετ είναι προτιμότερο επειδή είναι πιο βολικό και όχι (κατ' εμένα) για θέμα ασφάλειας. Ταπεινές απόψεις πάντα με βάση την μέχρι τώρα εμπειρία.

Με τα τρία ρούτερ (κι εγώ τόσα έχω) είναι δύσκολο να έχεις κόλετ για κάθε διάμετρο κοπτικού και να τα έχεις επί 3 (για κάθε ρούτερ). Και είναι σπάσιμο να έχεις το κοπτικό αλλά να μην ταιριάζει στο συγκεκριμένο ρούτερ που σκόπευες να χρησιμοποιήσεις...

Στο παρακάτω excel έχω γράψει τους διάφορους συνδυασμούς για να μην μπερδεύομαι όταν αγοράζω κοπτικά. Στην 1η στήλη είναι η διάμετρος του στελέχους, με σκούρο πράσινο τα κόλετ που έχω μαζέψει και με λαχανί τα ανταπτοράκια.
Untitled.jpg

Καλημέρα παιδιά..ερώτηση...τα sds έχουν μέσα λάδι??παρατήρησα διαρροή λαδιού.. εκτός και αν είναι από το γράσο..

Καλημέρα παιδιά..ερώτηση...τα sds έχουν μέσα λάδι??παρατήρησα διαρροή λαδιού.. εκτός και αν είναι από το γράσο..
Τα τελευταία είχαν αυτο το θέμα...
Στην συσκευασία κι ολας το γρασσο ήταν πολύ πιο ρευστό σε σχέση με τα προηγούμενα.

Τα τελευταία είχαν αυτο το θέμα...
Στην συσκευασία κι ολας το γρασσο ήταν πολύ πιο ρευστό σε σχέση με τα προηγούμενα.
Τσέκαρα το σωληνάριο και δεν τρέχει από εκεί...μου φαίνεται ότι έτρεξε από τον κορμο και συγκεκριμένα πανω εκεί που ενώνετε με το pvc.

Αγόρασα σήμερα την smart 8αρα μπαταρια.Να της κάνω αραγε αναβάθμιση ή μπορεί να κολλήσει και να μην δουλεύει, οπως έχει αναφερθεί παλαιοτερα;

Και μετά την αγορά της 8αρας μπαταριας, λέω ας δοκιμάσω ξανά τον τροχό performance που είχα πάρει τα Χριστούγεννα. Και ο οποίος μου έκανε νερά, καθώς πήγαινα να τον ξεκινήσω, κ ξεκίναγε-σταματαγε σαν να μην είχε μπαταρια.Αλλες φορες ξεκιναγε κανονικα.Το είχα αποδώσει στο ότι τον δούλευα με 4ρες μπαταριες.Ελα όμως που μου κάνει το ίδιο και με την 8αρα.Τριτη πρωί performance επιστροφή......

• Sad
Reactions: KOSSTV
Eργαλεια κηπου απο αυτη την Πεμπτη...

...και εργαλεια εργαστηριου απο την αλλη Δευτερα

Προσωπικα εαν δεν ειχα φτιαξει τον hand made προβολεα της vtac θα τον αγορασα τον παρακατω...Τα 35ευρω δεν είναι πολλά..
Eιναι Ip54 ,10000lm και ρεύμα έξοδο ως 2500w...μόνο μείον ίσως η διατομη του καλωδίου που φενεται να είναι 0.8Χ1.5.

Παιδιά για Βουλγαρία είμαστε με ένα πούλμαν...μιλάμε εχει 45 ευρο την 8ah και σχεδόν όλα τα perfomance..επισης εχει και το κοφλερ το ορθιο που μου χρειαζετε!!

• Like
Reactions: KOSSTV
Καλησπέρα στην παρέα και καλή σαρακοστή!!

Σκέφτομαι να πάρω το παρακάτω καθώς είναι καινθαμνοκοπτικο. Καμία γνώμη

PARKSIDE PERFORMANCE® Επαναφορτιζόμενο θαμνοκοπτικό 2 σε 1 PPFSA 40-Li B3

• Like
Reactions: dim tz
Καλησπέρα στην παρέα και καλή σαρακοστή!!

Σκέφτομαι να πάρω το παρακάτω καθώς είναι καινθαμνοκοπτικο. Καμία γνώμη

PARKSIDE PERFORMANCE® Επαναφορτιζόμενο θαμνοκοπτικό 2 σε 1 PPFSA 40-Li B3
Εργαλειο...αλλά αν θες αυτονομία θες και μπαταριες

Πόση είναι η διάρκεια χρήσης με τις μπαταρίες?
Με 2 4αη στην,1η ταχυτητα και γρασίδι ύψους 30 με 40 πόντους περίπου 10 λεπτά...με 2 8αη λίγο πάνω από 22 λεπτα

ωχχ, τόσο λίγο...
Δυστυχώς ναι...κοίτα η τιμή που την έχει ειναξ τοπ...αλλά άμα θες αυτονομία κοίτα κάτι σε incgo που έχουν το μοτερ στην κεφάλι....τώρα από δύναμη δεν ξέρω τι προσφέρουν αλλά απο αυτονομία έχω ακούσει τα κακυτερα

Το ήθελα για ένα κήπο περίπου στα 500μετρα. Φαντάζομαι πρέπει να έχω 4 8αρες για να κάνω δουλεια

Το ήθελα για ένα κήπο περίπου στα 500μετρα. Φαντάζομαι πρέπει να έχω 4 8αρες για να κάνω δουλεια
Ανάλογα το Χορτο και το ύψος...αν είναι κάτι πιο πάνω από γκαζον και σε παχος λίγο ποιο χοντρό στυλ αγριαδας...με την 1η ταχυτητα θα κάνεις πολύ δουλειά...εγω σκέψου έχω κοντά στα 300 μ με ψιλά χόρτα και εζω κατασκευάσει 2 15αη μπαταριες...μου φτάνουν οριακά.. ωστόσο αν τα κοβω τακτικά με τις 2 8αη είμαι ενταξει