Τα έχω χρησιμοποιήσει αρκετά και σε διάφορα μεγέθη, χωρίς πρόβλημα και τα μπιτ φαίνεται να θηλυκώνουν καλά. Εννοείται όπου βρίσκεις κόλετ είναι προτιμότερο επειδή είναι πιο βολικό και όχι (κατ' εμένα) για θέμα ασφάλειας. Ταπεινές απόψεις πάντα με βάση την μέχρι τώρα εμπειρία.Δεν τα εμπιστεύομαι γιατί είναι κυλινδρικα . Αν δεις όλα τα collet έχουν ένα κωνικο σχήμα ώστε να μην βγαίνουν από το παξιμάδι. Μπορεί για άλλους να δουλεύουν αλλά επειδή έχοντας τρία ρουτερ έχω δει πολλά. Το έχω ανεβάσει κιόλας. Μια φορά σε ρουτερ που είχα ανάποδα το ζορισα τόσο που βγήκε το bit και έκανε σβούρες πάνω στο τραπέζι. Με αυτό ενδιάμεσα δεν θα ένιωθα καλύτερα... Πάντως πιστεύω ότι θα ταιριάζει με του 701 makita καθώς όλα τα κινέζικα αυτό αντιγταφουν .
Με τα τρία ρούτερ (κι εγώ τόσα έχω) είναι δύσκολο να έχεις κόλετ για κάθε διάμετρο κοπτικού και να τα έχεις επί 3 (για κάθε ρούτερ). Και είναι σπάσιμο να έχεις το κοπτικό αλλά να μην ταιριάζει στο συγκεκριμένο ρούτερ που σκόπευες να χρησιμοποιήσεις...
Στο παρακάτω excel έχω γράψει τους διάφορους συνδυασμούς για να μην μπερδεύομαι όταν αγοράζω κοπτικά. Στην 1η στήλη είναι η διάμετρος του στελέχους, με σκούρο πράσινο τα κόλετ που έχω μαζέψει και με λαχανί τα ανταπτοράκια.