Πάει τo μηνιατικοΕπειδη εχω την αντιστοιχη της Karcher την φτανει εστω και στο 80% θα ενθουσιαστεις.
Πάει τo μηνιατικοΕπειδη εχω την αντιστοιχη της Karcher την φτανει εστω και στο 80% θα ενθουσιαστεις.
Θα σου έλεγα να κάνεις υπομονή,εαν δεν βιαζεσαι,και να περιμένεις να βγει σε προφορά αυτή της Bosch...Παιδιά καλημέρα..εγω θα ψωνίσω το βλέπω...ανοίγει ο καιρος..για την σκουπα έχουμε καμία αξιολόγηση?https://www.lidl-hellas.gr/p/parkside-ilektriki-skoypa-plysis-pws-20-e4/p10053110 την θελω για το αυτοκίνητο πιο πολύ.. αντε και κάνα λεκέ σε χαλι...σκεφτόμουν να παρω μια Bissell αλλά τώρα βλέπω την τιμή και έχω μπει σε διχασμο
Λες να την βάλω στα αγαπημένα??Θα σου έλεγα να κάνεις υπομονή,εαν δεν βιαζεσαι,και να περιμένεις να βγει σε προφορά αυτή της Bosch...
Tην βγάζει ο Κωτσοβολος συχνα στα 99 ευρώ,τόσο την.πηρα ,εξαιρετική και πανω απο όλα ποιοτική.. εξαιρετική αναρροφηση..αξίζει..
Νομίζω πως είναι για υγρά και στερεά ενώ η parkside λέει για πλύσιμο. Έχουν και πολύ διαφορετικό ακροφύσιο και κάπου στα χαρακτηριστικά της λέει για δοχείο απορρυπαντικούΔλδ?
Καμία σχεση η AdvancedVac Κωστη.
Του Δημητρη ειναι πλυστικη.
Νομίζω πως είναι για υγρά και στερεά ενώ η parkside λέει για πλύσιμο. Έχουν και πολύ διαφορετικό ακροφύσιο και κάπου στα χαρακτηριστικά της λέει για δοχείο απορρυπαντικού
Εχετε δικιο παιδια μην βαρατε....!!!η parkside είναι μια σκούπα υγρών στερεών με επιπλέον δοχείο απορρυπαντικού και ακροφύσιο ψεκασμού για επιπλα και μοκέτες. η συγκεκριμένη bosch δεν έχει τη 2η λειτουργια.
Στην ανάρτηση μου έχω βάλει φωτο επιτηδες πιο από τους 2 λέω από το link..Κωστη για ποιον απο τους 2 απογυμνωτες λες?
Μαλλον οχι αυτον που μοιαζει σαν παπαγαλος εε..
Ναι είναι 3 στο συνολο αλλά εγώ λέω μόνο για αυτόν που έχω βάλει φωτο..Κατσε ΜΙχαλη γιατι εχω μπερδευτει, βγαζει 3 απογυμνωτες μεθαυριο, τους 2 που αναφερε ο Κωστης πιο πανω και τον παρακατω που βαζω εγω εδω.
Το τονιζω γιατι θυμαμαι απο παλιοτερη αναρτηση εδω οτι ηταν πολυ καλος και ο παρακατω.
![]()
PARKSIDE® Απογυμνωτής καλωδίων
PARKSIDE® Απογυμνωτής καλωδίων - Αφαιρεί γρήγορα καιwww.lidl-hellas.gr
Μπορείς να πάρεις και τα 2 και να επιστρέψεις οποίο δεν σου κανει/αρέσει...την διαφορά θα την καταλάβεις αμεσος όταν το χρησιμοποιήσεις..εγω ρωτησα Κωστη γιατι ηθελα να παρω αυτον που ανεβασα εγω πιο πανω αλλα τωρα παλι μου βαζεις ιδεες.
Τι θα γινει με εσας εδωμεσα? Για αλλα ξεκιναμε και σε λλα πηγαινουμε καθε φορα..![]()
Λένε ότι το νέο σετάκι το φουλ πράσινο με καρυδακια 1/4 δεν είναι όσο καλό ήταν τα προηγούμενα. Θα είχε ενδιαφέρον να πουν και άλλοι τη γνώμη τους Αν και εφόσον το βρούν.Εχετε δικιο παιδια μην βαρατε....!!!
*****************************************************************************************************************************************
2 πραγματακια που βαζει αυριο και θεωρω οτι αξιζουν ειναι ο απογυμνωτης αυτος και το σετ καρυδακια στα 11,99 που ειχε καιρο να φερει...
Τον απογυμνωτη τον περιμενα χρονια και αναγκαστηκα και πηρα αλλον στα 12 ευρω..το αλλο το εχω χροναι αξιζει...!!!
![]()
![]()
PARKSIDE® Σετ κλειδιά με καρυδάκια
PARKSIDE® Σετ κλειδιά με καρυδάκια - Ποιοτικά εργαλεία απόwww.lidl-hellas.gr
![]()
![]()
Σήμερα πήρα το δισκοπρίονο και από αυτό που ψάχνεις είχε αρκετά κομμάτια στην Καλλιθέα.Πουρνό πουρνό, πήγα να πάρω το PDMB A1 αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε στο ράφι...
Θα κάνω μια βόλτα και μετά τη δουλειά και ίσως πάω μια βόλτα και λίγο πιο μακριά μπας και το βρω.
Επίσης δεν είδα να έχουν φέρει το μικρό ρούτερ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.