Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παιδιά καλημέρα..εγω θα ψωνίσω το βλέπω...ανοίγει ο καιρος..για την σκουπα έχουμε καμία αξιολόγηση?https://www.lidl-hellas.gr/p/parkside-ilektriki-skoypa-plysis-pws-20-e4/p10053110 την θελω για το αυτοκίνητο πιο πολύ.. αντε και κάνα λεκέ σε χαλι...σκεφτόμουν να παρω μια Bissell αλλά τώρα βλέπω την τιμή και έχω μπει σε διχασμο
Θα σου έλεγα να κάνεις υπομονή,εαν δεν βιαζεσαι,και να περιμένεις να βγει σε προφορά αυτή της Bosch...

Tην βγάζει ο Κωτσοβολος συχνα στα 99 ευρώ,τόσο την.πηρα ,εξαιρετική και πανω απο όλα ποιοτική.. εξαιρετική αναρροφηση..αξίζει..

Θα σου έλεγα να κάνεις υπομονή,εαν δεν βιαζεσαι,και να περιμένεις να βγει σε προφορά αυτή της Bosch...

Tην βγάζει ο Κωτσοβολος συχνα στα 99 ευρώ,τόσο την.πηρα ,εξαιρετική και πανω απο όλα ποιοτική.. εξαιρετική αναρροφηση..αξίζει..
Λες να την βάλω στα αγαπημένα??

η parkside είναι μια σκούπα υγρών στερεών με επιπλέον δοχείο απορρυπαντικού και ακροφύσιο ψεκασμού για επιπλα και μοκέτες. η συγκεκριμένη bosch δεν έχει τη 2η λειτουργία

Καμία σχεση η AdvancedVac Κωστη.

Του Δημητρη ειναι πλυστικη.
Νομίζω πως είναι για υγρά και στερεά ενώ η parkside λέει για πλύσιμο. Έχουν και πολύ διαφορετικό ακροφύσιο και κάπου στα χαρακτηριστικά της λέει για δοχείο απορρυπαντικού
η parkside είναι μια σκούπα υγρών στερεών με επιπλέον δοχείο απορρυπαντικού και ακροφύσιο ψεκασμού για επιπλα και μοκέτες. η συγκεκριμένη bosch δεν έχει τη 2η λειτουργια.
Εχετε δικιο παιδια μην βαρατε....!!!:p:p

*****************************************************************************************************************************************

2 πραγματακια που βαζει αυριο και θεωρω οτι αξιζουν ειναι ο απογυμνωτης αυτος και το σετ καρυδακια στα 11,99 που ειχε καιρο να φερει...
Τον απογυμνωτη τον περιμενα χρονια και αναγκαστηκα και πηρα αλλον στα 12 ευρω..το αλλο το εχω χροναι αξιζει...!!!

ExNTY3OEMyMkI0OUI5RDU3RkI5ODY2MDJDMjVFMTU1MUE5NEJGQzMucG5n.png

BDRkE1Qjc2RjQ5QkVBOTYxMDA2NkYxQkYwQTIxODFGM0E4RjYwQUQucG5n.png

Χθες στο τοπικό κατάστημα (Σαλαμίνα) κατά τις 12:00, δεν βρήκα κανένα ρούτερ και ούτε καν πινακίδα τιμής ανάμεσα στα άλλα προϊόντα. Ή δεν έφεραν πολλά και έγιναν καπνός από πρωί πρωί ή δεν το έφεραν καθόλου. Κρίμα γιατί η τιμή ήταν καλή και περίμενα καιρό κάτι τέτοιο. Ελπίζω να το φέρουν πάλι σύντομα. Πήρα το δισκοπρίονο, που στην τιμή αυτή θεώρησα ότι είναι αξιοπρεπής αγορά.

Aπο τα εργαλεια του Lidl ηθελα μονο ενα κανταρι των 25 κιλων, μιας και ολα τα αντιστοιχα χειρος που εχω, ειναι μεχρι 10 κιλα.

Η εκπληξη ηρθε οταν ανοιξα την συσκευασια οπου ειδα οτι υπηρχαν δυο κανταρια, ενα εως τα 25 κιλα και ενα εως τα 50 κιλα!! Δεν ειχα παρατηρησει οτι εγραφε δυο τεμαχια!!
wYAG50fh.jpg

Απο τη χαρα μου θα διαβασω ευλαβικα και το manual που υπηρχε στην συσκευασια :)

Φαινεται πολυ προσεγμενη κατασκευη και μαλιστα καλοφινιρισμενη.
WGHXEc7h.jpg

Αξιζει τα 5 ευρω και με το παραπανω αφου προκειται για δυο εργαλεια!

Αυτος που ειναι στην παραπάνω φωτο κατω απο τα καρυδακια. Ειναι κοπια των knipex και wiha.

Αν εχουν κανει καλη αντιγραφη, θα αξιζει πολυ σε τετοια τιμη που βγαινει.

• Like
Reactions: KOSSTV
Κατσε ΜΙχαλη γιατι εχω μπερδευτει, βγαζει 3 απογυμνωτες μεθαυριο, τους 2 που αναφερε ο Κωστης πιο πανω και τον παρακατω που βαζω εγω εδω.
Το τονιζω γιατι θυμαμαι απο παλιοτερη αναρτηση εδω οτι ηταν πολυ καλος και ο παρακατω.

Κωστη για ποιον απο τους 2 απογυμνωτες λες?
Μαλλον οχι αυτον που μοιαζει σαν παπαγαλος εε..
Στην ανάρτηση μου έχω βάλει φωτο επιτηδες πιο από τους 2 λέω από το link..
Κατσε ΜΙχαλη γιατι εχω μπερδευτει, βγαζει 3 απογυμνωτες μεθαυριο, τους 2 που αναφερε ο Κωστης πιο πανω και τον παρακατω που βαζω εγω εδω.
Το τονιζω γιατι θυμαμαι απο παλιοτερη αναρτηση εδω οτι ηταν πολυ καλος και ο παρακατω.
Ναι είναι 3 στο συνολο αλλά εγώ λέω μόνο για αυτόν που έχω βάλει φωτο..

• Like
Reactions: euromaster
εγω ρωτησα Κωστη γιατι ηθελα να παρω αυτον που ανεβασα εγω πιο πανω αλλα τωρα παλι μου βαζεις ιδεες.
Τι θα γινει με εσας εδωμεσα? Για αλλα ξεκιναμε και σε λλα πηγαινουμε καθε φορα.. :P

• Haha
Reactions: Χιωτης
εγω ρωτησα Κωστη γιατι ηθελα να παρω αυτον που ανεβασα εγω πιο πανω αλλα τωρα παλι μου βαζεις ιδεες.
Τι θα γινει με εσας εδωμεσα? Για αλλα ξεκιναμε και σε λλα πηγαινουμε καθε φορα.. :p
Μπορείς να πάρεις και τα 2 και να επιστρέψεις οποίο δεν σου κανει/αρέσει...την διαφορά θα την καταλάβεις αμεσος όταν το χρησιμοποιήσεις..

• Like
Reactions: euromaster
Το φθηνο ειναι κυριως για ομοαξονικα και συναφη καλωδια. Ειναι λιγο ταλαιπωρια ομως για τα κοινα καλωδια.
Το αλλο ειναι το πλεον ιδανικο για τα κοινα καλωδια, δεν υπαρχει καλυτερο σε ευχρηστια απο αυτον τον τυπο.

Χρειαζονται και τα δυο :)

Εχετε δικιο παιδια μην βαρατε....!!!:p:p

*****************************************************************************************************************************************

2 πραγματακια που βαζει αυριο και θεωρω οτι αξιζουν ειναι ο απογυμνωτης αυτος και το σετ καρυδακια στα 11,99 που ειχε καιρο να φερει...
Τον απογυμνωτη τον περιμενα χρονια και αναγκαστηκα και πηρα αλλον στα 12 ευρω..το αλλο το εχω χροναι αξιζει...!!!

ExNTY3OEMyMkI0OUI5RDU3RkI5ODY2MDJDMjVFMTU1MUE5NEJGQzMucG5n.png

BDRkE1Qjc2RjQ5QkVBOTYxMDA2NkYxQkYwQTIxODFGM0E4RjYwQUQucG5n.png
Λένε ότι το νέο σετάκι το φουλ πράσινο με καρυδακια 1/4 δεν είναι όσο καλό ήταν τα προηγούμενα. Θα είχε ενδιαφέρον να πουν και άλλοι τη γνώμη τους Αν και εφόσον το βρούν.

Πουρνό πουρνό, πήγα να πάρω το PDMB A1 αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε στο ράφι...
Θα κάνω μια βόλτα και μετά τη δουλειά και ίσως πάω μια βόλτα και λίγο πιο μακριά μπας και το βρω.
Επίσης δεν είδα να έχουν φέρει το μικρό ρούτερ.
Σήμερα πήρα το δισκοπρίονο και από αυτό που ψάχνεις είχε αρκετά κομμάτια στην Καλλιθέα.

• Like
Reactions: tonal