99 ευρώ.Το κλαδευτικο performance 40v ποσο το ειχε βγαλει προμηνος?
Δεν ειχε καποιο κουπονι εκπτωσης ε?99 ευρώ.
Να το πάρεις αλλά θέλει 2 8αρες για να πάει γαζί...Δεν ειχε καποιο κουπονι εκπτωσης ε?
Διαβαζω τα καλυτερα και το σκέφτομαι να το παρω. Ειδικα μετα το ποσο πολυ με βολεψε το μικρακι τωρα στις ελιες και το ποσο αποδοτικο ηταν.
2 15ahΝα το πάρεις αλλά θέλει 2 8αρες για να πάει γαζί...
Με 4αρες δεν είχε την ίδια δύναμη.
Λοιπόν, όπως έχω ξαναγράψει κι άλλες φορές, θεωρώ (ως κάτοχος) ότι το 12βολτο SDS αξίζει σαφώς τα χρήματά του, πόσο μάλλον στο 30άρι που το φέρνουν.H αληθεια ειναι οτι οπως και να τρυπαει, σιγουρα τρυπαει καλυτερα απο οποιοδηποτε απλο κρουστικο δραπανο. Μιλαμε για τρυπες μαξ. 8μμ.
Εχω ενα 12βολτο SDS (bosch uneo) το οποιο ειναι ιδανικο για τρυπες απο 4 εως 6 αλλα και 8μμ σε μπετον. Ζυγιζει 1.1 κιλα χωρις την μπαταρια.
Ποσο ζυγιζει το 12βολτο parkside? Mεγιστο μηκος, μεγιστο πλατος? Για να εχουμε μια αποψη μεγεθους. Ο Λαζαρος το εχει και μπορει να μας ενημερωσει.
Παντως η τιμη του ειναι απαιχτη στα 29 ευρω!!
Και με 4αρα ταπα παει.Να το πάρεις αλλά θέλει 2 8αρες για να πάει γαζί...
Για επαγγελματική χρηση δεν ξέρω σε συνεχομενη χρήση πως μπορεί να ανταπεξέλθει..θα θελει ρεγουλο....θα δείξει...Άρα και για επαγγελματική χρήση για τοποθέτηση κουζίνας μια χαρά λέτε ότι θα τα πάει έτσι ;
Γιατί σκεφτόμουν να πάρω το αντίστοιχο μικρό της Bosch αλλά τα λεφτά ανεβαίνω πολυυυυ
Πού βρίσκουμε parkside μπαταρίες; Γενικά, αν χρειαστεί κάτι στο μέλλον απλά το πάμε στο Lidl; Το θέμα είναι ότι αυτά τα εργαλεία τα βλέπω μόνο στις εβδομαδιαίες προσφορές, αν χρειαστεί κάποιο ανταλλακτικό υπάρχει η το ξεχνάμε;Να το πάρεις αλλά θέλει 2 8αρες για να πάει γαζί...
Γενικότερα τον τελευταίο χρόνο έχει συνέχεια μπαταρίες στα καταστήματα..Πού βρίσκουμε parkside μπαταρίες; Γενικά, αν χρειαστεί κάτι στο μέλλον απλά το πάμε στο Lidl; Το θέμα είναι ότι αυτά τα εργαλεία τα βλέπω μόνο στις εβδομαδιαίες προσφορές, αν χρειαστεί κάποιο ανταλλακτικό υπάρχει η το ξεχνάμε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.