Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

FSword

AVClub Enthusiast
19 June 2006
1,287
Γενικότερα τον τελευταίο χρόνο έχει συνέχεια μπαταρίες στα καταστήματα..

Τόσο απλες 2αρες και 4αρες όσο και smart 4αρα και 8 άρα...

Το πρόβλημα είναι στις 12ν...
Σήμερα φέρνει μέτα από 1 χρόνο σχεδόν και είναι ευκαιρια να πάρει κάποιος στοκ..

Εγώ που έψαχνα 12ν 5ah πήρα από εδώ..

Το συγκεκριμένο σιτε έχει και ανταλλακτικά όταν δεν είσαι στην εγυυηση..

Στο Ελληνικό σέρβις το οποίο αναφέρθηκε πιο πάνω 12ν δεν υπάρχουν...ουτε ιδιαίτερα πολλά ανταλλακτικα καθώς την lidl την συμφέρει να φέρει καινούργιο ή refurbished...

Γενικότερα το aftersales τινη να γίνει μπάχαλο...Η 3ετη η 5ετη εγγύηση είναι ένα ισχυρό χαρτί πωλήσεων...οχι όμως για να το επωφεληθεις 100% στην πράξη.. υπάρχουν μεγάλες αναμονής σε κάποια εργαλεια και δεν υπάρχουν ανταλλακτικα πρώτης γραμμής όπως αλυσίδες αλυσοπριονων,λαμες ψαλιδιων και πολλά άλλα ...
Η τιμή τους όμως είναι τεράστιο δέλεαρ και ορισμένες φορές τα ξεχνάς τα παραπανω...!!!
Όπως έκανα.εγω σήμερα...!!
Ok, για το πριόνι που αναφέρθηκε πριν θέλει 40v μπαταρία καταλαβαίνω (4άρα ή 8άρα), οπότε κι αυτή την κοιτάω στα ίδια μαγαζιά.

Επίσης οι smart μπαταρίες τι διαφορά έχουν;

Thanks!

• Like
Reactions: rhtoras

KOSSTV

AVClub Fanatic
4 February 2015
12,794
Αθηνα
Ok, για το πριόνι που αναφέρθηκε πριν θέλει 40v μπαταρία καταλαβαίνω (4άρα ή 8άρα), οπότε κι αυτή την κοιτάω στα ίδια μαγαζιά.

Επίσης οι smart μπαταρίες τι διαφορά έχουν;

Thanks!
2 Χ 20ν είναι.
Άρα θες 2 4αρες η 2 8αρες..

Οι smart εχουν την ιδιατεροτητα της διαχειρίσης της μπαταρίας μέσο.εφαρμογης,μικρότερο βάρος και μικρότερο μέγεθος λόγω λιγότερων μπαταριων.

Όσο αφορά την δύναμη οι απόψεις διίστανται...οι περισσότεροι λένε ότι η απλή κρατάει περισσότερο λόγω περισσότερων στοιχείων..

• Like
Reactions: FSword

newbie

AVClub Addicted Member
2 January 2021
1,382
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
houston-service.com?

Ναι.
Μπαταριες εχει και εκει.

Μόνο 20ν Κυριάκο.. 12ν όχι..
Το είχα ξαναγράψει και παλιότερα, ότι το πρόβλημα με την αγορά μπαταρίων από το service είναι η εγγύηση.
Έχω αγοράσει 12V για τον μικρό τροχό και με ενημέρωσαν επίσημα ότι η εγγύηση είναι 30 ημέρες. Μέχρι και το 2024 δεν είχαν αλλάξει πολιτική. Φυσικά, σε περίπτωση προβλήματος μπορείς να διεκδικήσεις την νόμιμη εγγύηση, αλλά δυστυχώς οι εγγυήσεις των μπαταριών είναι "γκρίζα ζώνη".

• Like
Reactions: dk31 and nikfor

KOSSTV

AVClub Fanatic
4 February 2015
12,794
Αθηνα
Το είχα ξαναγράψει και παλιότερα, ότι το πρόβλημα με την αγορά μπαταρίων από το service είναι η εγγύηση.
Έχω αγοράσει 12V για τον μικρό τροχό και με ενημέρωσαν επίσημα ότι η εγγύηση είναι 30 ημέρες. Μέχρι και το 2024 δεν είχαν αλλάξει πολιτική. Φυσικά, σε περίπτωση προβλήματος μπορείς να διεκδικήσεις την νόμιμη εγγύηση, αλλά δυστυχώς οι εγγυήσεις των μπαταριών είναι "γκρίζα ζώνη".
Σωστά....
Το Houston Service έδινε 15 η 30 μερες εγγυηση/doa κατά την παραλλαβη καθώς οι περισσότερες ήταν από επιστροφές προβληματικων μπαταριων και της "εσπρωχνε" πάλι πίσω ως refurbished...
Αυτό πλέον έχει σταματήσει...

Επαναλαμβάνω καθώς στην ομάδα στο FB της Parkside έχουν γίνει κάμποσες αναφορές ότι πλεον 12ν το H/S δεν έχει καθόλου και 20ν δεν ξέρω αν δίνει ακόμα αφού η πολιτική της lidl αποφάσισε έστω και μια φορά το μήνα να έχει μπαταρίες στα καταστήματα...

Από την αρχή του χρόνου έχουν βγει 10 φορές σε εβδομάδες προσφορές 20ν μπαταρίες όλων των τύπων. .ακόμη και τώρα να πας στα μαγαζιά της Lidl θα βρεις σε κάποιο ράφι 20ν.

Όσο για τις 12ν πάρτε να έχετε οποίος δεν έχει.. δεν βγαίνουν συνέχεια. Σπάνια θα ελεγα πλέον..

• Like
Reactions: newbie and nikfor

enduras1

Moderator
Staff member
Έχω αγοράσει 12V για τον μικρό τροχό και με ενημέρωσαν επίσημα ότι η εγγύηση είναι 30 ημέρες.

Εδω ενα βιντεο του κλαδευτικου με 2 4αρες.

Το σκεφτομαι σοβαρα εχοντας πλεον αρκετες 4αρες μπαταριες.

Η εναλλακτικη ενα παναλαφρο efco παει 3 φορες παραπανω.

Amilo

Senior Member
20 March 2011
350
Ε, αν δεν είδες τότε μάλλον ξεγελάει η φωτογραφία, αυτά τα δύο έλεγα.

View attachment 250611

Ε, αν δεν είδες τότε μάλλον ξεγελάει η φωτογραφία, αυτά τα δύο έλεγα.

View attachment 250611
Θα συμφωνήσω με τον Μπάμπη και εγώ 4 κορμούς από ελιά τους κράτησα για των τορνο. Αλλά δεν έχω ξεκινήσει ακόμα καθώς περιμένω κάτι σκαρπέλα να έρθουν καθώς επίσης σας διαβάζω για να παίρνω ιδέες τι να φτιάξω.IMG_20250501_103047.jpg

Χιωτης

Moderator
Staff member
19 February 2011
36,510
Βριλήσσια
Ωραιο και μαζεμενο φαινεται (y)

Φερε το την αλλη φορα να το συγκρινουμε με το αντιστοιχο 12βολτο SDS της Bosch και με το 18βολτο κρουστικο (οχι SDS) της Dewalt.
Με τρυπανι 8μμ σε πετρα, θα εχει ενδιαφερον σε ποσο χρονο θα κανει την διατρηση το καθενα.

• Like
Reactions: lazarefa and KOSSTV

enduras1

Moderator
Staff member
Θα συμφωνήσω με τον Μπάμπη και εγώ 4 κορμούς από ελιά τους κράτησα για των τορνο. Αλλά δεν έχω ξεκινήσει ακόμα καθώς περιμένω κάτι σκαρπέλα να έρθουν καθώς επίσης σας διαβάζω για να παίρνω ιδέες τι να φτιάξω.View attachment 251432
Δυστυχως ουτε το σχημα ουτε το μεγεθος τους εκανε για τορνο.
Πιστεψτε με ο πρωτος που θα τα ξεχωριζε θα ήμουν εγω.

• Like
Reactions: Amilo

euromaster

Senior Member
18 January 2014
392
Αθηνα
Ωραιο και μαζεμενο φαινεται (y)

Φερε το την αλλη φορα να το συγκρινουμε με το αντιστοιχο 12βολτο SDS της Bosch και με το 18βολτο κρουστικο (οχι SDS) της Dewalt.
Με τρυπανι 8μμ σε πετρα, θα εχει ενδιαφερον σε ποσο χρονο θα κανει την διατρηση το καθενα.

Κωστή αν πας θέλω και εγώ να έρθω να πάμε παρέα πάνω, να μας φύγουν τα μάτια πάλι με τα εργαλεία του Μιχάλη...
Εγώ πάντως βρίσκω αρκετά αργό το δραπανο και νομίζω ότι θα έχει μεγάλη διαφορά από το αντίστοιχο Bosch του Μιχάλη. Αν μιλάμε για μπλε Bosch.

Χιωτης

Moderator
Staff member
19 February 2011
36,510
Βριλήσσια
Δυστυχως Γιωργο δεν εχει βγαλει 12βολτο SDS η μπλε σειρα της Bosch. Moνο η πρασινη σειρα εχει βγαλει το 12βολτο Uneo.

Eλατε μαζι με τον Κωστη γιατι απο την τελευταια φορα που ηρθες εχουν γινει πολλες αλλαγες και εχεις χασει επεισοδια :)

• Like
Reactions: euromaster