Ναι.houston-service.com?
Μπαταριες εχει και εκει.
Ναι.houston-service.com?
Ok, για το πριόνι που αναφέρθηκε πριν θέλει 40v μπαταρία καταλαβαίνω (4άρα ή 8άρα), οπότε κι αυτή την κοιτάω στα ίδια μαγαζιά.Γενικότερα τον τελευταίο χρόνο έχει συνέχεια μπαταρίες στα καταστήματα..
Τόσο απλες 2αρες και 4αρες όσο και smart 4αρα και 8 άρα...
Το πρόβλημα είναι στις 12ν...
Σήμερα φέρνει μέτα από 1 χρόνο σχεδόν και είναι ευκαιρια να πάρει κάποιος στοκ..
Εγώ που έψαχνα 12ν 5ah πήρα από εδώ..
![]()
Parkside Performance | Μπαταρία 12V 5 Ah | PAPK 12 5.0 A1 | 449975/ZU01 | Kompernass.com
Parkside Performance Μπαταρία 12V 5 Ah PAPK 12 5.0 A1 449975/ZU01www.kompernass.com
Το συγκεκριμένο σιτε έχει και ανταλλακτικά όταν δεν είσαι στην εγυυηση..
Στο Ελληνικό σέρβις το οποίο αναφέρθηκε πιο πάνω 12ν δεν υπάρχουν...ουτε ιδιαίτερα πολλά ανταλλακτικα καθώς την lidl την συμφέρει να φέρει καινούργιο ή refurbished...
Γενικότερα το aftersales τινη να γίνει μπάχαλο...Η 3ετη η 5ετη εγγύηση είναι ένα ισχυρό χαρτί πωλήσεων...οχι όμως για να το επωφεληθεις 100% στην πράξη.. υπάρχουν μεγάλες αναμονής σε κάποια εργαλεια και δεν υπάρχουν ανταλλακτικα πρώτης γραμμής όπως αλυσίδες αλυσοπριονων,λαμες ψαλιδιων και πολλά άλλα ...
Η τιμή τους όμως είναι τεράστιο δέλεαρ και ορισμένες φορές τα ξεχνάς τα παραπανω...!!!
Όπως έκανα.εγω σήμερα...!!
2 Χ 20ν είναι.Ok, για το πριόνι που αναφέρθηκε πριν θέλει 40v μπαταρία καταλαβαίνω (4άρα ή 8άρα), οπότε κι αυτή την κοιτάω στα ίδια μαγαζιά.
Επίσης οι smart μπαταρίες τι διαφορά έχουν;
Thanks!
Μόνο 20ν Κυριάκο.. 12ν όχι..Ναι.
Μπαταριες εχει και εκει.
houston-service.com?
Ναι.
Μπαταριες εχει και εκει.
Το είχα ξαναγράψει και παλιότερα, ότι το πρόβλημα με την αγορά μπαταρίων από το service είναι η εγγύηση.Μόνο 20ν Κυριάκο.. 12ν όχι..
Σωστά....Το είχα ξαναγράψει και παλιότερα, ότι το πρόβλημα με την αγορά μπαταρίων από το service είναι η εγγύηση.
Έχω αγοράσει 12V για τον μικρό τροχό και με ενημέρωσαν επίσημα ότι η εγγύηση είναι 30 ημέρες. Μέχρι και το 2024 δεν είχαν αλλάξει πολιτική. Φυσικά, σε περίπτωση προβλήματος μπορείς να διεκδικήσεις την νόμιμη εγγύηση, αλλά δυστυχώς οι εγγυήσεις των μπαταριών είναι "γκρίζα ζώνη".
Το είχα ξαναγράψει και παλιότερα, ότι το πρόβλημα με την αγορά μπαταρίων από το service είναι η εγγύηση.
Έχω αγοράσει 12V για τον μικρό τροχό και με ενημέρωσαν επίσημα ότι η εγγύηση είναι 30 ημέρες.
Δυστυχως ουτε το σχημα ουτε το μεγεθος τους εκανε για τορνο.Θα συμφωνήσω με τον Μπάμπη και εγώ 4 κορμούς από ελιά τους κράτησα για των τορνο. Αλλά δεν έχω ξεκινήσει ακόμα καθώς περιμένω κάτι σκαρπέλα να έρθουν καθώς επίσης σας διαβάζω για να παίρνω ιδέες τι να φτιάξω.View attachment 251432
Ωραιο και μαζεμενο φαινεται
Φερε το την αλλη φορα να το συγκρινουμε με το αντιστοιχο 12βολτο SDS της Bosch και με το 18βολτο κρουστικο (οχι SDS) της Dewalt.
Με τρυπανι 8μμ σε πετρα, θα εχει ενδιαφερον σε ποσο χρονο θα κανει την διατρηση το καθενα.