Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

newbie

AVClub Addicted Member
2 January 2021
1,385
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
Παιδιά Καλημέρα.
Με χάλασε το τσοκ από το δραπανοκατσαβιδο Parkside 12V PBSPA 12 C3 Performance το μαύρο .
Θυμάται κανείς σας πότε το έφερε και σε τι τιμή, γιατί ψάχνω την απόδειξη.

Ήταν μαζί με δύο μπαταρίες και τις 3 συλλογές από τρυπανια και μπιτ.
Δεν έχω κάνει χρήση άλλη φορά για εγγύηση στα lidl, που παίρνουμε τηλέφωνο;
Ευχαριστώ

View attachment 251620

Βρήκα μία απόδειξη στις 22-12-23
γράφει
Δραπανοκατ' 0426035 59.99 Ευρώ, αυτό είναι;
Μα και αυτή δεν μπορούνε να βάλουνε κανονικά την περιγραφή πάνω στην απόδειξη ?

Πάρε τηλ στο 800 111 3333. Πρέπει να ξέρεις το ΙΑΝ του εργαλείου (το γράφει στο σημείο που έχει και τα υπόλοιπα στοιχεία).
Θα σε παραπέμψουν στο service. Το 426035 δεν βγάζει κάτι εδώ. Ψάξτο με το μοντέλο πχ
Αν έχεις LIDL PLUS, οι αποδείξεις υπάρχουν και στην εφαρμογή του κινητού.

• Like
Reactions: nik187 and nikfor

nik187

Senior Member
22 March 2018
392
Πάρε τηλ στο 800 111 3333. Πρέπει να ξέρεις το ΙΑΝ του εργαλείου (το γράφει στο σημείο που έχει και τα υπόλοιπα στοιχεία).
Θα σε παραπέμψουν στο service. Το 426035 δεν βγάζει κάτι εδώ. Ψάξτο με το μοντέλο πχ
Την βρήκα και στο lidl plus την απόδειξη, αλλά και εκεί η περιγραφή είναι ίδια.
Για εμένα αυτό είναι πρόβλημα δεν μπορείς να καταλάβεις έτσι όπως τα περιγράφουνε τι εργαλείο έχεις αγοράσει αν δεν το έχεις προνοήσει να το γράψεις καπου

nik187

Senior Member
22 March 2018
392
Για εμένα αυτό είναι πρόβλημα δεν μπορείς να καταλάβεις έτσι όπως τα περιγράφουνε τι εργαλείο έχεις αγοράσει αν δεν το έχεις προνοήσει να το γράψεις καπου

Για εμένα αυτό είναι πρόβλημα δεν μπορείς να καταλάβεις έτσι όπως τα περιγράφουνε τι εργαλείο έχεις αγοράσει αν δεν το έχεις προνοήσει να το γράψεις καπου.

Τώρα κατάλαβα τι παίζει με τις αποδείξεις ο αριθμός που γράφουνε είναι το IAN του εργαλείου με αυτό μπορούμε να βρούμε πιο εργαλείο αγοράσαμε. τελικά η αγορά έγινε 16-3-24 στα 65 ευρώ βρήκα την απόδειξη.

Με βοήθησε το site που με έγραψες

• Like
Reactions: KOSSTV and newbie

nikfor

AVClub Addicted Member
7 August 2007
2,850
Πάντως ακόμα κι αν έχουμε χάσει την απόδειξη το service της Parkside, συνήθως, δέχεται να μας εξυπηρετήσει. Μάλλον, γιατί το IAN δείχνει πως το εργαλείο είναι αγορασμένο από την Ελλάδα.
Μου έχει τύχει δύο φορές να με εξυπηρετήσουν ενώ είχα χάσει την απόδειξη

• Like
Reactions: nik187

dim tz

Senior Member
24 September 2023
443
Πάντως ακόμα κι αν έχουμε χάσει την απόδειξη το service της Parkside, συνήθως, δέχεται να μας εξυπηρετήσει. Μάλλον, γιατί το IAN δείχνει πως το εργαλείο είναι αγορασμένο από την Ελλάδα.
Μου έχει τύχει δύο φορές να με εξυπηρετήσουν ενώ είχα χάσει την απόδειξη
Από όπου και να αγοράσετε σε όλο τον κόσμο εξυπηρετούν...έχω και από ιταλια και από γερμανια...το κάνουν νομιζω γιαυτους που αγοράζουν με απόδειξη γιατί το υλικο της ειναι ανακυκλωσιμο και σε πολλές περιπτώσεις λιώνει και χάνετε...

• Like
Reactions: nik187 and nikfor

arisx

New member
11 March 2011
73
Πήρα το PBSA 12 E4 αλλά μπαταρία και φορτιστή δεν είχαν να μου δώσουν..
Η μία επιλογή είναι να παραγγείλω από εδώ... αλλά η αλήθεια είναι ότι τα τσιγκουνεύομαι να δώσω 36€.. Αλλιώς αυτή η μπαταρία θα κάνει;

dim tz

Senior Member
24 September 2023
443
Η μία επιλογή είναι να παραγγείλω από εδώ... αλλά η αλήθεια είναι ότι τα τσιγκουνεύομαι να δώσω 36€.. Αλλιώς αυτή η μπαταρία θα κάνει;
Πήρες στο Houston?πάρε ρωτα να σου πουν τιμη...πολλά είναι 36.

KOSSTV

AVClub Fanatic
4 February 2015
12,812
Αθηνα
12ν μπαταρίες έφερε αυτήν την εβδομάδα που μας πέρασε.. ψάξε σε μεγάλα καταστήματα μπορεί να βρεις...

Το Houston Service δεν έχει που αναφέρετε πιο πάνω...εχει έλλειψη..

Εάν δεν βρεις σε κατάστημα παρήγγειλε από εδώ...

Για εμένα αυτό είναι πρόβλημα δεν μπορείς να καταλάβεις έτσι όπως τα περιγράφουνε τι εργαλείο έχεις αγοράσει αν δεν το έχεις προνοήσει να το γράψεις καπου.

Τώρα κατάλαβα τι παίζει με τις αποδείξεις ο αριθμός που γράφουνε είναι το IAN του εργαλείου με αυτό μπορούμε να βρούμε πιο εργαλείο αγοράσαμε. τελικά η αγορά έγινε 16-3-24 στα 65 ευρώ βρήκα την απόδειξη.

Με βοήθησε το site που με έγραψες
Στην απόδειξη Lidl plus αναγράφεται η αγορά όντως και τίποτα άλλο..
Το ΙΑΝ αναγράφεται μόνο πανω στο εργαλειο και είναι μοναδικό...

Αυτό είναι τι εργαλείο σου.

...κατά αλλά θα ήθελες να μας πεις τι πρόβλημα σου έβγαλε.. ;
Έχω κάνει ακριβώς την ίδια εποχή αγορά του συγκεκριμένου και δεν εχει πάθει τίποτα...

nik187

Senior Member
22 March 2018
392
Πήρα στο τηλέφωνο που μου έδωσες και με παρέπεμψε στο service της Grizzly.
Έδωσα τα στοιχεία και με πήραν τηλέφωνο.
Ένα πράγμα έχω να πω.
Πρώτη φορά σήμερα στα τόσα χρόνια έχω χρησιμοποιήσει την εγγύηση από τα lidl.
Το πρόβλημα μου ήταν ότι χάλασε το επιπρόσθετο τσοκ που μπαίνει και βγαίνει και το οποίο ήταν μέσα στο πακέτο αγοράς στα 65 ευρώ.

Μου ανέφερε ότι το επιπρόσθετο τσοκ έχει 6 μήνες εγγύηση από την ημέρα αγοράς ΑΡΑ δεν καλύπτεται στην εγγύηση.
Κόστος αγοράς 8 ευρώ και 7 η courier γθα να έρθει Λάρισα , 15 ευρώ
Να την βράσω την πολυδιαφημιζόμενη εγγύηση των lidl.
Performance και καλά και 5 χρόνια εγγύηση , πού είναι;
Τέλος τα Parkside από εμένα

nik187

Senior Member
22 March 2018
392
12ν μπαταρίες έφερε αυτήν την εβδομάδα που μας πέρασε.. ψάξε σε μεγάλα καταστήματα μπορεί να βρεις...

Στην απόδειξη Lidl plus αναγράφεται η αγορά όντως και τίποτα άλλο..
Το ΙΑΝ αναγράφεται μόνο πανω στο εργαλειο και είναι μοναδικό...

Αυτό είναι τι εργαλείο σου.

...κατά αλλά θα ήθελες να μας πεις τι πρόβλημα σου έβγαλε.. ;
Έχω κάνει ακριβώς την ίδια εποχή αγορά του συγκεκριμένου και δεν εχει πάθει τίποτα...
Γράφει και το IAN πάνω στην απόδειξη αγοράς

Screenshot_20250505_161243_Lidl Plus.jpg

nik187

Senior Member
22 March 2018
392
Δεν είναι αυτό...έχω ακριβώς το ίδιο αριθμό...μόλις το είδα..
Εκεί που έχω σβήσει..S/N
View attachment 251635
Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι το IAN είναι ο κωδικός του προϊόντος αφού το προϊόν που έχουμε είναι ίδιο άρα και το IAN θα είναι το ίδιο

nik187

Senior Member
22 March 2018
392
Ένα πράγμα έχω να πω.
Το πρόβλημα μου ήταν ότι χάλασε το επιπρόσθετο τσοκ που μπαίνει και βγαίνει και το οποίο ήταν μέσα στο πακέτο αγοράς στα 65 ευρώ.

Μου ανέφερε ότι το επιπρόσθετο τσοκ έχει 6 μήνες εγγύηση από την ημέρα αγοράς ΑΡΑ δεν καλύπτεται στην εγγύηση.
Μόλις πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών parkside ανέφερα τα παράπονά μου για το θέμα της εγγύησης , μου είπαν ότι θα το δούνε και περιμένω την απάντησή τους

KOSSTV

AVClub Fanatic
4 February 2015
12,812
Αθηνα
Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι το IAN είναι ο κωδικός του προϊόντος αφού το προϊόν που έχουμε είναι ίδιο άρα και το IAN θα είναι το ίδιο
Μα αν ήταν όλα,τα ίδια θα μπορούσε ο καθένας να επωμησθει ότι ειναι δικό του..
Το ,S/N κανει την διαφορά...δεν εινσι ίδια σε κανέναν..

KOSSTV

AVClub Fanatic
4 February 2015
12,812
Αθηνα
Ένα πράγμα έχω να πω.

Ποιος τα λέει αυτά...το τσοκ είναι μετος του εργαλείου και δεν είναι υλικο τριβής.

Επρεπε να πεις για αντικατάσταση όλου τοθμυ πακέτου...χωρίς να πεις το πρόβλημα. ..

nik187

Senior Member
22 March 2018
392
Το S/N είναι μοναδικό για το καθένα.
Το IAN είναι ο κωδικός προϊόντος και άρα όλοι η σειρά έχει το ίδιο IAN αφού είναι το ίδιο προϊόν.

• Like
Reactions: KOSSTV

nik187

Senior Member
22 March 2018
392
Ποιος τα λέει αυτά...το τσοκ είναι μετος του εργαλείου και δεν είναι υλικο τριβής.

Επρεπε να πεις για αντικατάσταση όλου τοθμυ πακέτου...χωρίς να πεις το πρόβλημα. ..
Ένα πράγμα που έχω μάθει στη ζωή μου είναι να είμαι πάντα ειλικρινής.
Η κυρία που μίλησα μου είπε ότι το επιπρόσθετο τσοκ έχει 6 μήνες εγγύηση ήταν κατηγορηματική.
Το καλό είναι ότι μου έδωσε και χρόνο να το σκεφτώ εάν θέλω να αποδεχτώ την χρέωση για να μου στείλουν το ανταλλακτικό.
Της ανέφερα ότι το πακέτο αγοράστηκε όλο μαζί, μαζί με το τσοκ μέσα και άρα είναι μέρος του εργαλείου , επέμενε οτι ειναι διαφορετικά τα αντικείμενα και το τσοκ έχει 6 μήνες εγγύηση

• Like
Reactions: teodor_ch

KOSSTV

AVClub Fanatic
4 February 2015
12,812
Αθηνα
Το S/N είναι μοναδικό για το καθένα.
Το IAN είναι ο κωδικός προϊόντος και άρα όλοι η σειρά έχει το ίδιο IAN αφού είναι το ίδιο προϊόν.
Αυτό ακριβώς λέω..
Ότι το ΙΑΝ κατανομαζει το εργαλείο και το S/N το αριθμό του καθενος της παραγωγής αυτής.. εχουν βγει χιλιάδες..

Ένα πράγμα που έχω μάθει στη ζωή μου είναι να είμαι πάντα ειλικρινής.
Η κυρία που μίλησα μου είπε ότι το επιπρόσθετο τσοκ έχει 6 μήνες εγγύηση ήταν κατηγορηματική.
Το καλό είναι ότι μου έδωσε και χρόνο να το σκεφτώ εάν θέλω να αποδεχτώ την χρέωση για να μου στείλουν το ανταλλακτικό.
Της ανέφερα ότι το πακέτο αγοράστηκε όλο μαζί, μαζί με το τσοκ μέσα και άρα είναι μέρος του εργαλείου , επέμενε οτι ειναι διαφορετικά τα αντικείμενα και το τσοκ έχει 6 μήνες εγγύηση
Προς το service που σου είπε αυτά απευθύνθηκα..οχι σε εσενα προσωπικα ..Είναι απαράδεκτο μέρος με μηχανική έδρασε και μέρος του εργαλείο να έχει ξεχωριστή εγγυηση...
Πραγματικά πρώτη φορά το ακούω....
Σου δώσε χρόνο για να το σκεφτείς γιατί έτσι όπως το ανέφερε δεν έχεις εναλλακτική και ότι στο δίνει σε καλή τιμή..!!!

Δεν είναι σοβαρά αυτά που κάνει το service του Lidl.

arisx

New member
11 March 2011
73

Έψαξα σε 2-3 στην Αθήνα και 2 σε επαρχία που είχα γνωστούς.. αλλά δυστυχώς δεν...
Τo Houston δεν έχει.. μου είπε να ρωτήσω στην εξυπηρέτηση Lidl οι οποίοι με τη σειρά τους δεν γνώριζαν να μου πουν αν υπάρχει διαθεσιμότητα σε κάποιο κατάστημα..

Από kompernass βγαίνει πάνω κάτω το ίδιο με grizzlytools..

KOSSTV

AVClub Fanatic
4 February 2015
12,812
Αθηνα
Έψαξα σε 2-3 στην Αθήνα και 2 σε επαρχία που είχα γνωστούς.. αλλά δυστυχώς δεν...
Τo Houston δεν έχει.. μου είπε να ρωτήσω στην εξυπηρέτηση Lidl οι οποίοι με τη σειρά τους δεν γνώριζαν να μου πουν αν υπάρχει διαθεσιμότητα σε κάποιο κατάστημα..
Eτσι ακιβως εχουν τα πραγματα...
Από kompernass βγαίνει πάνω κάτω το ίδιο με grizzlytools..
Ναι..μην περιμενεις τιμες lidl....

Eχει ομως γιατι εφερα 5αρα...

• Like
Reactions: arisx