Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πήρα σήμερα το ηλεκτρικό κατσαβίδι Parkside 4V PAS D7 σε βαλιτσκι με €17 μόνο. Για τα χρήματά του είναι ακτύπητο ! Πολύ πρακτικό επίσης στην 1η δοκιμή που έκανα

View attachment 268002

Το εχω αρκετο καιρο και το λειτουργάω μονιμα με την κεφαλη που ρυθμιζει τα nm δυναμης..
απλα δεν εχω τοσο μικρο δυναμοκλειδο ωστε να μετρησω κατα ποσο ισχυει η ακριβεια του..

Πηρα το σετακι που εχει δυο εργαλειακια, ενα για αφαιρεση και ενα για στρωσιμο σιλικονης.
W75qbKUl.jpg

Το εργαλειο για στρωσιμο της σιλικονης ειναι απο τα καλυτερα, αν οχι το καλυτερο που εχω δοκιμασει!!
D9mv7sFh.jpg

Δεν βρισκω λινκ, μαλλον της προηγουμενης εβδομαδας ηταν και ειχε περισσεψει χτες.

Eργαλεια (κηπου) απο την ερχομενη Πεμπτη στα Lidl

..το Σαββατο εξτρα πραγματακια, συσκευες ηλεκτροσυγκολλησης, κοπης μεταλλων, ακονισματος τρυπανιων και αλλα....

...και τελος, την αλλη Δευτερα, συσκευες χαραξης και πυρογραφιας μαζι με σετακια μαρκαδορων, ακρυλικων χρωματων κλπ.

το κολωνάτο στα €79 δείχνει να αξίζει. θυμάμαι πριν πολλά χρόνια το είχε 70 αλλά δε θυμαμαι να συγκρινω προδιαγραφες watt κλπ

• Like
Reactions: KOSSTV
το κολωνάτο στα €79 δείχνει να αξίζει. θυμάμαι πριν πολλά χρόνια το είχε 70 αλλά δε θυμαμαι να συγκρινω προδιαγραφες watt κλπ
Είναι εδώ και 2-3 χρονια που το σκέφτομαι και εγώ.. παιδεύομαι αρκετα με την βάση της Wolfcradt με.ενα Stanley δραπανο

Δυστυχώς περιμένω τόσο καιρό να βγάλει το ηλεκτρονικό αλλα μάλλον δεν πρόκειται να.το φέρει ξανά αφού δεν είναι σε στοκ..

Για το συγκεκριμενο αναφερονται καποια ψιλοπροβληματα ακριβειας αλλα για 79 ευρω δεν περιμενει κανεις το τελειο..
Ίσως το πάρω..

...η λύση που ακουει στο ονομα Bosch BWD-40 είναι η ιδανικότερη αλλά δεν ξέρω εάν αξίζει για ερασιτεχνική και μάλλον αραιή χρήση τόση μεγάλη δαπάνη...

Αυτο το κλαδευτικο ειναι η B2 εκδοση του Α1 που ειχαμε παρει με τον Μαστροχαλαστη πριν κατι μηνες.

Ειναι το PPAKS 40 B2 πριν καποιους μηνες ειχε φερει το PPAKS 40 A1.

Ψαχνω, χωρις επιτυχια, να δω τι διαφορες εχουν και αν σαν νεοτερο μοντελο το εχει βελτιώσει καπου.

Εχει καποιος ιδεα?

1773131514508.png

Last edited:
Πηρα το σετακι που εχει δυο εργαλειακια, ενα για αφαιρεση και ενα για στρωσιμο σιλικονης.
W75qbKUl.jpg

Το εργαλειο για στρωσιμο της σιλικονης ειναι απο τα καλυτερα, αν οχι το καλυτερο που εχω δοκιμασει!!
D9mv7sFh.jpg

Δεν βρισκω λινκ, μαλλον της προηγουμενης εβδομαδας ηταν και ειχε περισσεψει χτες.
Bρήκα κι εγώ ένα τελευταίο μοναχούλι του στο κατάστημα της Αλίμου και το πήρα.Ευχαριστώ πολύ για την ανάρτηση.

• Like
Reactions: Χιωτης