Εργαλεία Χειρός

Καθόλου πλάκα με έχει σώσει άπειρες φορές όταν ειμαι έξω ή σε σπίτι φίλων

Μy apologies Carmen! Θα συνηθισω :)

Μονο μια φιλη γειτονισσα εχω που ασχολειται καλη ωρα σαν και σενα με εργαλεια και μαστορεματα. Και καβαλαει και μηχανη ΒΜW σαν να'τανε ποδηλατο!!

Καστανιτσα 1/4" '-μπρελοκ- ειναι και αυτη της wera. Mικροτερη, ιδια περιπου τιμη, αλλα πολυ πιο 'γκατζετ' :)
Δεν μου εχει τυχει να την ζορισω ποτε ιδιαιτερα, αλλα η εργονομια της ειναι αλλο πραμα, παρα το ελαχιστο της μεγεθος.

81dvpvw1KPL._SL1500_.jpg

Την έχω ζορισει και επέζησε λύνοντας μου τα χέρια, λύνοντας και ξανάδένοντας ένα ικρίωμα υπολογιστών. Την χρησιμοποίησα με τα καρυδακια του lidl που για καλή μου τύχη είχα πετάξει στην τσάντα με τα εργαλεία :)

Μια δοκιμασμένη και βολική λύση είναι και το 10ράκι γερμανοπολύγωνο καστάνιας με αντάπτορα 1/4 για μύτες, σαν αυτόν από κάτω.

sem1xt.jpg

Επίσης μπορείς στο 10ράκι να προσαρμόσεις αντάπτορα 1/4 για καρυδάκια και να το κάνεις μια μικρή καστάνια.

218nn.jpg

Καλό είναι το γερμανοπολύγωνο να είναι κάποιο ποιοτικό και να είναι επισκευάσιμο (π.χ. Gedore).

Μια δοκιμασμένη και βολική λύση είναι και το 10ράκι γερμανοπολύγωνο καστάνιας με αντάπτορα 1/4 για μύτες, σαν αυτόν από κάτω.

sem1xt.jpg

Επίσης μπορείς στο 10ράκι να προσαρμόσεις αντάπτορα 1/4 για καρυδάκια και να το κάνεις μια μικρή καστάνια.

218nn.jpg

Καλό είναι το γερμανοπολύγωνο να είναι κάποιο ποιοτικό και να είναι επισκευάσιμο (π.χ. Gedore).

Έχουμε κανένα λινκ για τους εν λόγω ανταπτορας?

Απάντηση: Re: Εργαλεία Χειρός

Έχουμε κανένα λινκ για τους εν λόγω ανταπτορας?

O μαύρος είναι όντως ο Gedore που πόσταρε ο φίλος. Οι άλλοι είναι φθηνοί κινέζικοι της Sealey που είχα πάρει από το ebay. Δε θυμάμαι πόσο και από ποιον. Φθηνά πάντως.

Παιδια δημιουργηθηκε αναγκη για αγορα ενος μικρου δυναμοκλειδου 1/4 η και 1/2 για την αλλαγη της τρομπας νερου που θελω να κανω στο αυτοκινητο μου.
Εχει καποιος καμια προταση?
9Νt Ειναι η δυναμη που χρειαζομαι τωρα αλλα ας εχει ενα ευρος και για αλλες εφαρμογες.

Εχω δει αυτο
http://georgakopoulosg.gr/index.php?route=product/product&product_id=1597

• Haha
Reactions: SPYRALEAS
Παιδια δημιουργηθηκε αναγκη για αγορα ενος μικρου δυναμοκλειδου 1/4 η και 1/2 για την αλλαγη της τρομπας νερου που θελω να κανω στο αυτοκινητο μου.
Εχει καποιος καμια προταση?
9Νt Ειναι η δυναμη που χρειαζομαι τωρα αλλα ας εχει ενα ευρος και για αλλες εφαρμογες.

:gossip: Ελεος βρε Κυριακο απο χτες ψαχνεις δυναμοκλειδο για να αλλαξεις μια τρομπα νερου :singer:
Μην το λεπτολογείς τοσο και κουραζεσε τσαμπα και βερεσε,νομιζεις οι μηχανικοι οταν αλλαζουν μια τρομπα νερου νομιζεις μετρανε τα 9 nt ροπης ; Πιασε εκει τα καρυδακια και αλλαξε την που θελεις και δυναμοκλειδο λες και θα αλλαξεις τρομπα νερου σε διαστημοπλοιο στην νασα,απο την εμπειρια σου δεν ξερεις ποσο ειναι περιπου τα 9 nt οταν σφιξει μια βιδα το καταλαβαινουμε απο πειρα ,εσυ εισαι εμπειρος σε αυτα δεν εισαι κανα μαθητουδι στα ΤΕΙ που δεν ξερει που πανε τα 4 απο καρυδακια και κατσαβιδια.

Και το τρελλο γελιο ειναι που σκεφτεσαι να σκασεις και 90 ευρω για δυναμοκλειδο,πηγαινε στο φιναλε σε ενα συνεργειο και δανεισου ενα και αλλαξε την εκει και δωστου 10 ευρω για το δανεικο δυναμοκλειδο
Μιλαμε εχω χασει πασα ιδεα :flipout::flipout::flipout:

Last edited:
  • Haha
Reactions: SPYRALEAS
Κυριακο Εγώ δεν θα είμαι τόσο καυστικός όσο ο sakis , αν κ σε πολλά συμφωνώ. Το δυναμοκλειδο δυστυχώς δεν το δουλεύουν στα συνεργεία. Μόνο οι χομπιστες. Δεν είναι εργαλείο που το παίρνεις για να το έχεις, αφού θέλει καλιμπραρισμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Τώρα, αν επιμένεις, νομίζω η facom είναι μονόδρομος στον τομέα.

Αν επιμενει τόσο ας παρει κανα proxxon με 47 ευρω + μεταφορικά

Θα μας διαβαζει καμμια μαστοράντσα και θα εχει ξαπλωσει κατω απο τα γελια,που θελουμε δυναμοκλειδο για να αλλαξουμε τρομπα νερου. :BXVZCBXZ6:

Άστονε ρε να πάρει ...αφού είναι μουρλός με το κάρο... δεν έχεις δει τι του βάζει επάνω ... κάτι φρένα για νταλίκες !!!!

Kαλα κανει το πατριωτακι μου!
Αμα εισαι μερακλης, δεν συμβιβαζεσαι με τα κοινα και τα τετριμμενα, ψαχνεις το βελτιστο και ας φαινεται υπερβολη.

Aν αλλαζα τρομπα νερου μονος μου, πιθανως θα ειχα ηδη το δυναμοκλειδο της proxxon :)))