Νικο μπραβο που το μοιραστηκες μαζι μας και φυσικα μπραβο και στον πωλητη και στην Εταιρεία!!!!
Θα ήθελα να προσθέσω και κάτι. Γύρω στο Πάσχα, από δικιά μου υπαιτιότητα, η ταινία στο BIG T 5m μου τσάκισε στους 17.50 πόντους και για τα πρώτα 20 περίπου εκατοστά η ταινία δεν είναι flat, λειτουργική μεν αλλά όχι flat.View attachment 165876
Το μέτρο το είχα πάρει από Αγγλία και θέλησα να το ξαναγοράσω. απευθύνθηκα στον ίδιο πωλητή (μέσω ebay ήταν) και αυτός μου είπε να μιλήσω με την Fisco γιατί αυτοί ίσως έκαναν κάτι. (Δεν ήταν και φτηνό το μέτρο.) Πράγματι τους μίλησα, τους εξηγησα τι είχα κάνει και ότι ο πωλητής μου είχε πει να απευθυνθώ σε αυτούς, μου ζήτησαν φωτό, και τελικά και χωρίς δική μου απαίτηση (το τονίζω αυτό γιατί εγώ νόμιζα ότι θα το έστελνα για αλλαγή ταινίας ή κάτι τέτοιο), μου είπαν ότι θα μου στείλουν καινούριο και να κρατήσω και το παλιό. Το οποίο και έπραξαν άμεσα (και με δικά τους ταχυδρομικά!!!). Πιστεύω ότι είναι άξιο αναφοράς αυτό :SFGSFGSF:
Στο σημείο αυτό να πω αρχικά στον φίλο που ψάχνει για μέτρο ότι αν θέλει μπορώ να του δώσω το Fisco (το πρόβλημα το βλέπει στην φωτό...και ίσως ο ίδιος μπορεί να το ισιώσει εύκολα....αλλά επαναλαμβάνω ότι μετράς κανονικά....) και σήμερα μάλιστα αν μπορεί να έρθει να το παραλάβει και αν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν το θέλει αυτός μπορεί να το πάρει όποιος συμφορουμίτης έχει ανάγκη από μέτρο και ενδιαφέρεται. Αρκεί να μπορεί να το παραλαβει από κάπου εδώ κοντά μου.
ΥΓ. Πληροφορίες με pm
Και με κολωνατο μπορει να γίνεται ωραια δουλίτσα Μιχάλη!
Πολύ σωστή και σημαντική η καθετότητα.
Τορνος η κολωνάτο η γενικα ηλεκτρικα εργαλεια έχουν πολλές στροφες.
Θελω να καταληξω οτι και να μην υπαρχει τελεια καθετοτητα η δουλεια μπορει να γινει επαρκεστατα.
Με δραπανο (δυνατο) σε καθετη βαση;
Στο δραπανο μπορεις να ξεκινησεις με την σκανδαλη με ελαχιστες στροφες. Αρκει, βεβαια, να εχει επαρκη ροπη για να προχωρησει, στις χαμηλες αυτες στροφες (οπως μου ειχε επισημανει παλιοτερα ο Μιχαλης).
Για έναν ερασιτέχνη, σαν εμάς, χωρίς πολλές πολλές απαιτήσεις ίσως... Σε δουλειά μηχανουργείου όμως αυτό απαγορεύεται δια ροπάλου.
...Η εμπειρια που αποκτας στην πραξη ειναι ανεκτιμητη και δεν μπορει να συγκριθει με τιποτα. Αν μπορεις μαλιστα να την μεταφερεις, για μενα αξιζει περισσοτερο απο οτιδηποτε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.