Εργαλεία Χειρός

Πριν χρονια εφτιαξα επι τοπου ενα καροτσακι λαικης μιας κυριας που της εσπασε η ροδα του μπροστα απο το σπιτι μου.

:)
Πολυ θα ηθελα να ημουν μπροστα να το εβλεπα αυτο. Η κυρια πρεπει να ξαναβρηκε την εμπιστοσυνη της στο ανθρωπινο ειδος, να πιστεψε στα θαυματα και στους αγγελους που κατεβαινουν επι της γης, ή ολα αυτα μαζι. (Μπορει και να...ερωτευτηκε, κιολας :) ).
Πιθανοτατα δε, επειτα απο μια σειρα ασχημων εμπειριων μιας σκληρης ζωης, επροκειτο να "σπασει" και να βγει στο δρομο με το λιανοντουφεκο του μακαριτη του Λεανδρου της και να θερισει καμια 20αρια, πριν την σταματησουν.
Το σπασιμο της ροδας του καροτσιου θα ηταν η σταγονα που θα ξεχειλιζε το ποτηρι. Ο απο μηχανης μαστορας ηταν το καλαμακι που αστραπιαια ρουφηξε το νερο μεχρι τη μεση του ποτηριου και εσωσε 10αδες :) :) :)
Αυτο ηθελε youtube...

Είναι της SOBA με κώνο ΜΤ2 και μπροστά έχει διάφορες πατούρες, ανάλογα το μέγεθος της φιλιέρας που χρησιμοποιείς.
Αν θες τη περιστροφή την κάνεις με το μηχάνημα ή με τα χέρια σου με το αποσπώμενο μπράτσο που μπαίνει βιδωτά.

Attachments

• IMG_E3622.jpg
    IMG_E3622.jpg
    132.1 KB · Views: 242
Που τους εχεις κρυμμενους αυτους τους θησαυρους??? :))):grinning-smiley-043

Οταν ερθουν με το καλο τα τρυπανακια, αν το θυμηθεις, φερε το σετακι με τον κωνο να το τσεκαρουμε απο κοντα :))

Απάντηση: Re: Εργαλεία Χειρός

Που τους εχεις κρυμμενους αυτους τους θησαυρους??? :))):grinning-smiley-043

Οταν ερθουν με το καλο τα τρυπανακια, αν το θυμηθεις, φερε το σετακι με τον κωνο να το τσεκαρουμε απο κοντα :))

Έτσι είναι οι τορναδόροι... Σιγανά ποταμάκια. -bye-

Re: Απάντηση: Εργαλεία Χειρός

:)
Πολυ θα ηθελα να ημουν μπροστα να το εβλεπα αυτο. Η κυρια πρεπει να ξαναβρηκε την εμπιστοσυνη της στο ανθρωπινο ειδος, να πιστεψε στα θαυματα και στους αγγελους που κατεβαινουν επι της γης, ή ολα αυτα μαζι. (Μπορει και να...ερωτευτηκε, κιολας :) ).
Πιθανοτατα δε, επειτα απο μια σειρα ασχημων εμπειριων μιας σκληρης ζωης, επροκειτο να "σπασει" και να βγει στο δρομο με το λιανοντουφεκο του μακαριτη του Λεανδρου της και να θερισει καμια 20αρια, πριν την σταματησουν.
Το σπασιμο της ροδας του καροτσιου θα ηταν η σταγονα που θα ξεχειλιζε το ποτηρι. Ο απο μηχανης μαστορας ηταν το καλαμακι που αστραπιαια ρουφηξε το νερο μεχρι τη μεση του ποτηριου και εσωσε 10αδες :) :) :)
Αυτο ηθελε youtube...

χαχαχα, σε λαθος επαγγελμα εισαι, σεναριογραφος επρεπε να ειχες γινει :)))

Φυσικα και εχει και λεγονται 'κουκουναρες' :)
Mαλιστα μου ειχε δανεισει το δικο του σετακι γιατι το δικο μου, ενα αμερικανικο, ανοιγε πολυ αραιες σπειρες που δεν κουμπωναν στις βολτες απο τις γωνιες και τα ταυ.

Απάντηση: Re: Εργαλεία Χειρός

Παιδια χρειαζομαι ενα σπειροτομο για σωληνες νερου 3/8 η και της ιντσας για να κοψω και να ανοιξω νεα σπειρωματα σε αντιστοιχες νεροσωληνες.

Μπαμπη εχεις?

Μετά τις 25 τιυ μήνα όμως... Εκτός αν είσαι εδώ μέςα στην επόμενη μία ώρα... -bye-

Αν δεν κουμπωνουν ομως στα ταφ δεν θα εχει χρησιμοτητα στην περιπτωση μου.
Θελω να φτιαξω μια βιβλιοθηκη-γραφειο για την κορη ενος πολυ καλου μου φιλου.

Οι νεροσωληνες θα καταληγουν στη βιβλιοθηκη σε κρυφο ραφι/νεροχυτη?

Αυτο θελω να φτιαξω.
Απλα οι σωληνες και τα σπειρωματα θα πρεπει να συνεργαστουν με εξαρτηματα του εμπορείου.

interior-hipster-old-water-pipe-shelf-picture-id648058600

Last edited:
Αυτες τις εικονας μου μοιαζουν για 1/2 αλλα μπορει να κανω και λαθος....

Εχω ενα βιδολογο χειρος και τον χρησιμοποιησα μερικες φορες μονο για να κανω σπειρωμα σε καμια δεκαρια pipe clamp(σφικτηρες σωληνα)

και μου εφαγε αρκετες ωρες, με αρκετη προσπαθεια...

download.jpg

Στη δικια σου κατασκευη που θα χρειαστει να κανεις δεκαδες σπειρωματα, δες μπας και εχει κανενας τορναδορος/υδραυλικος κτλ

αυτους τους αυτοματους που θα μπορουσε να σε εξυπηρετησει ,η αν υπαρχει για νοικιασμα

(γιατι ειναι και πανακριβοι να αγορασεις εναν).

images.jpg

Καλη τυχη με το project

Κυριακο εχει δικιο ο Γιωργος, θελεις να ανοιξεις καμμια εκατοστη σπειρωματα και η ολη κατασκευη να ειναι αριστα ευθυγραμμισμενη! Δεν ειναι απλο ουτε ευκολο να γινει, παρ'οτι ισως να μας φαινεται απλο.

Ετσι θεωρησα και εγω, οτι θα ηταν μια απλη κατασκευη κατι παρομοιο που εκανα περυσι αλλα με ταλαιπωρησε αρκετα. Και ηταν κατι πολυ μικροτερο απο αυτο που θες να φτιαξεις εσυ...

Αυτο σιγουρα Πανο και βαρβατη μαλιστα, δικεφαλοι, τρικεφαλοι, θωρακικοι, μεσοπλευρικοι και κοιλιακοι, χωρις πλακα!! :flipout: