Πριν χρονια εφτιαξα επι τοπου ενα καροτσακι λαικης μιας κυριας που της εσπασε η ροδα του μπροστα απο το σπιτι μου.
Που τους εχεις κρυμμενους αυτους τους θησαυρους???))
Οταν ερθουν με το καλο τα τρυπανακια, αν το θυμηθεις, φερε το σετακι με τον κωνο να το τσεκαρουμε απο κοντα)
Πολυ θα ηθελα να ημουν μπροστα να το εβλεπα αυτο. Η κυρια πρεπει να ξαναβρηκε την εμπιστοσυνη της στο ανθρωπινο ειδος, να πιστεψε στα θαυματα και στους αγγελους που κατεβαινουν επι της γης, ή ολα αυτα μαζι. (Μπορει και να...ερωτευτηκε, κιολας).
Πιθανοτατα δε, επειτα απο μια σειρα ασχημων εμπειριων μιας σκληρης ζωης, επροκειτο να "σπασει" και να βγει στο δρομο με το λιανοντουφεκο του μακαριτη του Λεανδρου της και να θερισει καμια 20αρια, πριν την σταματησουν.
Το σπασιμο της ροδας του καροτσιου θα ηταν η σταγονα που θα ξεχειλιζε το ποτηρι. Ο απο μηχανης μαστορας ηταν το καλαμακι που αστραπιαια ρουφηξε το νερο μεχρι τη μεση του ποτηριου και εσωσε 10αδες![]()
![]()
Αυτο ηθελε youtube...
Παιδια χρειαζομαι ενα σπειροτομο για σωληνες νερου 3/8 η και της ιντσας για να κοψω και να ανοιξω νεα σπειρωματα σε αντιστοιχες νεροσωληνες.
Μπαμπη εχεις?
Αν δεν κουμπωνουν ομως στα ταφ δεν θα εχει χρησιμοτητα στην περιπτωση μου.
Θελω να φτιαξω μια βιβλιοθηκη-γραφειο για την κορη ενος πολυ καλου μου φιλου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.