Εργαλεία Μπαταρίας

Πολύ καλό εργαλείο....και απο τα λεγομενα σου φενεται η αυτονομία από την δουλειά που έχει βγάλει μεγάλη...
Καλη αγορα.

σε ευχαριστω κωστα!
λογικα πρεπει να αντεχει και τον γκοτζιλα πανω του το ραφι πια... -bye-

ωραιο το χορτοκοπτικο, ακομα πιο ωραιο το σπιτι!!
να εισαι καλα να τα χαιρεσαι γιαννη

Last edited by a moderator:
Ωραιο το κοκκινο τερατακι. Νομιζω πως ερχεται η ωρα της μπαταριοποιησης επιπλεον εργαλειων κηπου για μας τους ερασιτεχνες.

Ευχαριστώ παιδιά,
Νεκτάριε δεν παλευόταν άλλο. Το βενζινοκινητο μου έβγαζε την πίστη κάθε φορά που ήθελα να το βάλω μπρος και το ηλεκτρικό ήταν θέμα με τις μπαλαντεζες.
Τώρα θα μπει στο πρόγραμμα και ένα μικρό αλυσσοπριονο

Νίκο, κολαούζο είναι και αυτό που δείχνει ο Κωστής στην φωτογραφία - απλά τρυπάει και ανοίγει σπείρωμα ταυτόχρονα.

σωστο. επειδη ειχα παρει κατι κολαουζα για σιδερο, ηθελα απλα επιβεβαιωση οτι κανουν και για το ξυλο (μην ηθελαν καποιο διαφορετικο βαθος σπειρωματος). δεν εχω ιδεα απο ξυλο βλεπεις... σε ευχαριστω!

Έχω μόνιμα στο αυτοκίνητο τρόμπα 18V όπως και μπουλνόκλειδοσε περίπτωση που θέλω να αλλάξω γρήγορα και εύκολα λάστιχο. Δεδομένου ότι το καλοκαίρι αναπτύσσονται μεγάλες θερμοκρασίες όταν το αυτοκίνητο είναι εκτός γκαράζ, ποιος είναι ο καταλληλότερος τρόπος να είναι αποθηκευμένη η μπαταρια στο αυτοκίνητο;

Έχω μόνιμα στο αυτοκίνητο τρόμπα 18V όπως και μπουλνόκλειδοσε περίπτωση που θέλω να αλλάξω γρήγορα και εύκολα λάστιχο. Δεδομένου ότι το καλοκαίρι αναπτύσσονται μεγάλες θερμοκρασίες όταν το αυτοκίνητο είναι εκτός γκαράζ, ποιος είναι ο καταλληλότερος τρόπος να είναι αποθηκευμένη η μπαταρια στο αυτοκίνητο;

Κουβαλάς μαζί σου μια τρόμπα και ένα μπουλονόκλειδο μπαταρίας !!! Κάθε πότε σε πιάνει λάστιχο ???

Άμα υπάρχει η δυνατότητα να χωρουν/μένουν στο αυτοκίνητο καλά κάνεις και τα εχεις...Δεν ξέρεις τι μπορεί να σου τύχη...ασφαλή μόνο να είναι..
Όπως είπε και ο Μιχάλης μέσα σε φενιζον κουτί είναι ότι πρέπει για αποθήκευση...
Εγώ θα έπερνα ένα πιο μικρό κουτί φενιζον δεν χρειάζεται τόσο μεγάλο...
Όταν πάμε καμία φορά να πάρουμε παγωτά από φουρνο/ζαχαροπλαστειο κ.τ.λ.συνηθως τους καλοκαιρινούς μήνες δίνουν μακρόστενο φενιζον κουτί για να συντηρηθούν μέχρι τι σπίτι... τα τρως και σου μένει το κουτί το οποίο είναι πολύ εξυπηρετικοί. !!!!

Κουβαλάς μαζί σου μια τρόμπα και ένα μπουλονόκλειδο μπαταρίας !!! Κάθε πότε σε πιάνει λάστιχο ???
700 lt προτ μπαγκαζ έχω. Ας θυσιάσω τα 10. Με το μπουλονοκλειδο έχω βοηθήσει πολλούς στο δρόμο.

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήπως είμαστε λίγο υπερβολικοί;
Ποιό αυτοκίνητο χρειάζεται μπουλονόκλειδο για ν´ αλλάξει μια ζάντα; Εκτός αν οδηγείς νταλίκα.
Εγώ στα τόσα χρόνια που οδηγώ, στατιστικά, χρειάζεται να αλλάξω λάστιχο μια φορά στα 5 χρόνια, και πολύ λέω.

Αν κατσουμε και το σκεφτουμε καλυτερα, οι περισσοτεροι απο εμας εδω μεσα ειμαστε -λιγο πολυ- "υπερβολικοι".... :flipout:

Ετσι ειναι. ο καθενας εχει δώσει βάρος σε κάτι περισσότερο από κάποιον άλλον...Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υπερβολικό...

Re: Απάντηση: Εργαλεία Μπαταρίας

Μήπως είμαστε λίγο υπερβολικοί;
Ποιό αυτοκίνητο χρειάζεται μπουλονόκλειδο για ν´ αλλάξει μια ζάντα; Εκτός αν οδηγείς νταλίκα.
Εγώ στα τόσα χρόνια που οδηγώ, στατιστικά, χρειάζεται να αλλάξω λάστιχο μια φορά στα 5 χρόνια, και πολύ λέω.
Όταν έρθει εκείνη η ώρα που θα θέλεις να αλλάξεις λάστιχο σε ακατάλληλες συνθήκες, όσο πιο γρήγορα μπορείς κ όχι να χοροπηδάς πάνω στο κλειδί μήπως και ξεβιδώσει, τα χρήματα που κοστίζει ένα μπουλονοκλειδο εφόσον υπάρχει μπαταρία είναι λίγα. Κ

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απόψεις είναι αυτές ....αλλά θα πω όπως και ο Μπάμπης όχι στα πέντε αλλά στα δέκα χρόνια !!!! Και δεν έχει τύχει ποτέ να χοροπηδάς επάνω στο κλειδί ...και να μην ξεβιδώσει ....-bye-

Σε ακατάλληλες συνθήκες αυτό που θα σε δυσκολέψει είναι ο γρύλος κι όχι τα μπουλόνια.
Αν είναι να κουβαλάω κάτι συνεχώς στο αυτοκίνητό μου, ειδικά σε off-road διαδρομές, προτιμώ το φουσκωτό γρύλο εξάτμισης.
Πολύ πιο χρήσιμο "εργαλείο" που μπορεί να σε ξελασπώσει, στην κυριολεξία, σε πολλές περιπτώσεις κι όχι μόνο άν σε πιάσει λάστιχο.
Απ´ την άλλη βέβαια έχετε δίκιο, ο καθένας στο αυτοκινητό του μπορεί να κουβαλάει ό,τι γουστάρει.
Ακόμα και δράπανο για το φραπέ του.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.