Τα ραφια τρυπηθηκαν με τα ειδικα τρυπανακια που κανουν σπειρωμα..
https://postimg.cc/G4KMdmY7
Έχω μόνιμα στο αυτοκίνητο τρόμπα 18V όπως και μπουλνόκλειδοσε περίπτωση που θέλω να αλλάξω γρήγορα και εύκολα λάστιχο. Δεδομένου ότι το καλοκαίρι αναπτύσσονται μεγάλες θερμοκρασίες όταν το αυτοκίνητο είναι εκτός γκαράζ, ποιος είναι ο καταλληλότερος τρόπος να είναι αποθηκευμένη η μπαταρια στο αυτοκίνητο;
700 lt προτ μπαγκαζ έχω. Ας θυσιάσω τα 10. Με το μπουλονοκλειδο έχω βοηθήσει πολλούς στο δρόμο.Κουβαλάς μαζί σου μια τρόμπα και ένα μπουλονόκλειδο μπαταρίας !!! Κάθε πότε σε πιάνει λάστιχο ???
Όταν έρθει εκείνη η ώρα που θα θέλεις να αλλάξεις λάστιχο σε ακατάλληλες συνθήκες, όσο πιο γρήγορα μπορείς κ όχι να χοροπηδάς πάνω στο κλειδί μήπως και ξεβιδώσει, τα χρήματα που κοστίζει ένα μπουλονοκλειδο εφόσον υπάρχει μπαταρία είναι λίγα. ΚΜήπως είμαστε λίγο υπερβολικοί;
Ποιό αυτοκίνητο χρειάζεται μπουλονόκλειδο για ν´ αλλάξει μια ζάντα; Εκτός αν οδηγείς νταλίκα.
Εγώ στα τόσα χρόνια που οδηγώ, στατιστικά, χρειάζεται να αλλάξω λάστιχο μια φορά στα 5 χρόνια, και πολύ λέω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.