Εργαλεία Μπαταρίας

Κι εγω, 25 χρονια οδηγησης, μαξ να εχω αλλαξει 5 φορες λαστιχο (+αλλες 5 αλλων). Ποτε δεν ειχα προβλημα με τα μπουλονοκλειδα τα κλασικα (ειδικα οποτε ειχε σταυρο). Βεβαια, δεν μου ετυχε και ποτε να χρειαστει να αλλαξω εν μεσω τυφωνα.
Απο την αλλη, αν εχεις τοσο χωρο...γιατι οχι;
Ο πατερας μου εχει καμια 500αρια λιτρα, και τα μισα τα εχει μονιμα γεματα με διαφορα, χρησιμα-αχρειαστα.

Αγαπητοί φιλοι υπερβολικοί και μη
Τα φωτα σας. Θα ηθελα να μου προτείνετε δραπανο μπαταρίας, για επαγγελματικη χρήση, να παιρνει μεχρι 13mm τρυπάνι, να εχει σιγουρα 2 ταχύτητες, να εχει ευκολο αριστερα/δεξια, να εχει ρυθμιζομενο φρενο, να ειναι και κρουστικό, βιδωμα δεν μας ενδιαφέρει, συνηθως τρυπαμε τοιχους 5,6,8,10 κοντα και μακρυά.
Το τσοκ Αντοχής γιατι συνηθως μπαινει σκονη χωμα και κολανε. Brushless, ελαφρύ, σιγουρα 2 μπαταρίες λιθιου. Προτιμηση σε dewalt. Σαφως με βαλιτσακι το οποιο να εχει πολυ χωρο για αναλώσιμα (τρυπάνια 40cm, κωνικα ποτηροτρυπανα κλπ...
Θα χρησιμοποιηθεί απο τεχνικό εγκαταστάσεων ασφαλειας(οχι γυψοσανιδες, αλουμίνια, ξυλα κλπ)
Θελω πολλα?

Στάλθηκε από το FIG-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σημαντικο να μην εχει ψηκτρες κρατικης εξουσιας. Οι αναρχικες ψηκτρες κρατανε πιο πολυ 😁

(Περα απο την πλακα, ειναι αργαλειο. Αλλα και...αλμυρουτσικο).

Σημαντικο να μην εχει ψηκτρες κρατικης εξουσιας. Οι αναρχικες ψηκτρες κρατανε πιο πολυ

(Περα απο την πλακα, ειναι αργαλειο. Αλλα και...αλμυρουτσικο).
Πλάκα πλάκα με τα λεφτά του Milwaukee παίρνεις 9-10 Parkside. Αλλά... Μεγάλο αλλά!!!

Όχι, δε θες πολλά! Τούτο θες!
https://www.stereotiki.gr/store4/mi...roustiko-drapanokatsavido-me-2-mpataries.html
υγ
Διαβάστε και τα specs, θα γελάσετε μέχρι...εγκεφαλικού!
Πριν διαβάσω την απάντηση σκέφτηκα Milwaukee...

Όχι, δε θες πολλά! Τούτο θες!
https://www.stereotiki.gr/store4/milwaukee-m18-fpd-502x-kroustiko-drapanokatsavido-me-2-mpataries.html
υγ
Διαβάστε και τα specs, θα γελάσετε μέχρι...εγκεφαλικού!
Απορώ τι πίνουν και δεν μας δίνουν...ούτε οι Κινέζοι τέτοια άθλια μετάφραση...

Αλλά ένα εγκεφαλικό το έπαθα!!!

Αγαπητοί φιλοι υπερβολικοί και μη
Τα φωτα σας. Θα ηθελα να μου προτείνετε δραπανο μπαταρίας, για επαγγελματικη χρήση, να παιρνει μεχρι 13mm τρυπάνι, να εχει σιγουρα 2 ταχύτητες, να εχει ευκολο αριστερα/δεξια, να εχει ρυθμιζομενο φρενο, να ειναι και κρουστικό, βιδωμα δεν μας ενδιαφέρει, συνηθως τρυπαμε τοιχους 5,6,8,10 κοντα και μακρυά.
Το τσοκ Αντοχής γιατι συνηθως μπαινει σκονη χωμα και κολανε. Brushless, ελαφρύ, σιγουρα 2 μπαταρίες λιθιου. Προτιμηση σε dewalt. Σαφως με βαλιτσακι το οποιο να εχει πολυ χωρο για αναλώσιμα (τρυπάνια 40cm, κωνικα ποτηροτρυπανα κλπ...
Θα χρησιμοποιηθεί απο τεχνικό εγκαταστάσεων ασφαλειας(οχι γυψοσανιδες, αλουμίνια, ξυλα κλπ)
Θελω πολλα?

Στάλθηκε από το FIG-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

DW 996 και το ζευγαρωνεις με ενα solo παλμικο DCF887 και εχεις εργαλεια για μια ζωη!

Είναι μεράκι να έχεις μπουλονοκλειδο πίσω!!!!!
Έχω σκοπό να πάρω και το 18v σκουπάκι αλλά δεν θα το πω

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Max. ποσοστό εγκεφαλικού επεισοδίου (ανά λεπτό) μηδέν έως 32,000

Ρυθμίζεται αυτό?

Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Max. ποσοστό εγκεφαλικού επεισοδίου (ανά λεπτό) μηδέν έως 32,000

Ρυθμίζεται αυτό?

Ναί.
Κάθε φορά που θές να ανεβάσεις τις πιθανότητες εγκεφαλικού ξαναδιαβάζεις τα specs... -bye-

Και ομως δεν το εχω, αν και κοντευουμε τα 50 τεμαχια της σειρας απο τοτε που ξεκινησε η συλλογη :))
https://www.ryobitools.com/products/details/18v-one-plus-multi-purpose-fogger#panel-features

Δυστυχως καποια εργαλεια Ryobi αργουν να ερθουν, η δεν ερχονται καθολου τελικα, στην Ευρωπη. O,τι ερχεται, το διαθετει κυριως το Amazon.co.uk που εχει και την μεγαλυτερη συλλογη Ryobi.

Τώρα με πρόσχημα τον κορωναιο μπορεί και να έρθει...!!!
Ποτέ δεν ξέρεις...!!!

Μόνο ψεκασμό κάνει το συγκεκριμένο...;